Merhabalar,
Udemy'de yazılıma yeni başlayacak yada başlamış olan arkadaşlar için kurs yayınladım. Sizlerinde görüşünü almak isterim. Müsait olduğunuz vakit inceleyip yorumlabilir misiniz?
Kurs için udemy linki
Dijital Yemek Menüsü -Qr Kod Menü
Selamlar,
Yakın zamanda esnaf ve restoran sahipleri için dijital menüler oluşturabilecekleri https://digitalsimplemenu.com/ yayına aldık.
Menülerinizi kolay bir şekilde internet üzerinden sunabilirsin.
Fiyatlandırma ve daha fazlası için siteye bakabilir yada youtube video'muzu inceleyebilirsiniz:
Ayrıca sitemiz hakkında görüş ve önerilerinizi duymak isteriz.
Selamlar,
Web sitem üzerinden satış yapmak istiyorum, fakat burada fatura kesme işlemleri nasıl olacak bilmiyorum?
Durum şu ki website aylık ücret olacak => aylık 30 TL (yurtdışı için 10 $) ücreti olacak. Satış yaptığım alan şirket sahiplerini ilgilendiriyor.(tabi bireysel kullanıcı da üyelik alabilir fakat almaları için bir sebep yok) Siteye üyelik e-posta ve şifre ile basit bir şekilde sağlanıyor.
Ben burada kullanıcılardan vergi numarası(veya tc numarası), ve vergi adreslerini almadan kolay bir şekilde fatura kesmek istiyorum.
Şuradan edindiğim bilgiye göre https://nesbilgi.com.tr/2018/08/01/e-arsiv-fatura-duzenleyen-mukelleflere-onemli-duyuru/
Nihai kullanıcıya kesilen faturalarda tc/vergi numarası ve vergi dairesi gibi alanlar zorunlu değilmiş. Direkt faturaları mı bu şekilde kesebilir miyim? (Sonuçta şirket sahipleri kendi kişisel e-mail adresileri ile kayıt olacak ?)
Eğer kesemiyorsan, kullanıcıdan vergi no veya tc no sunu almam lazım, bunların doğruluğunu nasıl teyit edebilirim?
Bedelli Askerlik ve İşyeri İşlemleri
Selamlar,
15 mayısta bedelli askerlik için teslim olacağım. Bu zamana kadar işyerime haber verip gerekli işlemleri yapmam gerekiyor. Fakat öncesinde sizlerden destek alayım dedim, bir kaç sorum var:
(öncellikle 2021 nisan ayı ile beraber yaklaşık 1.5 yıl aynı şirkette çalışmış olacağım)
- Ücretsiz izne mi çıkarılacağım?
- Yoksa işten ayrılıp, 1 ay sonra tekrar aynı işyerine başvuru mu yapmam gerekiyor.
- Ücretsiz izin ise (bedelli askerlik 30 gün desek) ve benimde yıllık 10 günlük tatil hakkım olsa, 30-10=20 günlük ücretsiz izin şeklinde yapabilir miyim?
cevaplar için şimdiden teşekkürler
|
Lenovo ve Linux Uyumluluğu - RX640 Ekran kartı
|
|
Youtube için Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi
|
WebApi için hangi framework
|
HP Probook 430 G5 ekstra m2 ssd slotu var mı?
|
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.414
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 42.496 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 477 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar