Şimdi Ara

5664 aracın paketini yanlış gösterir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dfk24

At hocam , yazıyor madem.
    Senle uğraşmazdım ama hazırda fotosu vardı atayım hadi. 508 Allure paket araç.
    Diğer arabaları da atayım mı?

5664 aracın paketini yanlış gösterir mi ?

E devlette de yazıyor buyur onu da atayım.

5664 aracın paketini yanlış gösterir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım benim ruhsatlara, 2013 Polo, 2019 Passat sadece Model yazıyor paket yazmıyor. Farklı uygulamalar var demekki bu konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim toyota aracımda yazıyordu comfort şeklinde, şimdi renault aracımda da yazıyor ruhsatta modeli. 3 defa araç kiraladım onlarda da yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treleibus

Şimdi baktım benim ruhsatlara, 2013 Polo, 2019 Passat sadece Model yazıyor paket yazmıyor. Farklı uygulamalar var demekki bu konuda.
    Evet öyle gözüküyor. Bende bir de Vectra C var onda da yazıyor. Arkadaşta accent era var aynı şekilde onda da yazıyor paket bilgisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: treleibus

Eskiden emniyette tescil işlemini yapan memurlar uğraşmamak için PASSAT, İ20, CLİO,OCTAVİA Direkt kısa isimlerini yazıp geçiyorlardı bazılarıda faturada yazan modelini yazıyordu değişiyor :) Şimdi notere geçti onlardada öyle maalesef 5664 aracın paketini yanlış gösterir mi ? 

• Bende birkaç kez denk geldim yanlış gösterdiğini, geçen Fiesta sorguttım trend x olmasına rağmen 5664 titanyum donanım gösterdi.

Kısacası ruhsatı baz alın, 5664de bazen yanlış oluyor.

• ruhsatta yazan modeli noterde söylerken üst pakette alt pakette söyleseniz yazıyorlar. 5664 ü de poliçe de farklı seçerseniz öyle geliyor. volkswagen üstünden örnek verirsem comfort paket aracı highline yazdırabilirsiniz resmiyette

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Kendim sigortacıyım plakadan sorguladığınız İÇİN öyle..
    Trafik poliçesi keserken yanlış tiple kestikleri için öyle geliyor..

Şaseden sorgu yaparsanız saha sağlıklı bilgiye ulaşırsınız.

Üzerindeki plaka örneğin başka araçlardada kullanılmış olabiliyor zaman zaman.. örneğin araç hyundai plakadan sorgulattınız Opel gelebiliyor..

En sağlıklısı her zaman sasedir.

Ruhsat bilgisini verirseniz size kaskoda hasar varmı neden dolayı var ödenen hasar miktarlarını verebilirim merakınız gider

Özelden yazdım hocam

• Sigorta keserken hata yapiyorlar o yansıyor oraya 1.5 TDCİ otomatiği yi 1.6 tdci manuel girmiş sonradan düzelttiler.

Dolu paketi baz girip primleri düşük çıkaran acenteler de var dikkatli olun gözlerden kacmasin.

• Benim 22 yaşındaki aracımın donanım paketi ruhsatta doğru yazıyor. Arkadaşımın 2013 polo' su trendline olduğu halde ruhsatta comfortline geçiyor. Emin olmak için en garanti yöntem serviste şasi sorgulamak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt

Yazmaması garip.Şuana kadar sahip olduğum araçlarda hep model bölümünde yazıyordu.Şaseden sorgulayın net sonuç alırsınız.

• Noterde satış yaparken paketi soruyorlar, beyan edileni giriyorlar. Ruhsatta yazma durumunun da standartı yok, bazısı yazıyor bazısı modeli yazıp geçiyor.

• Bı abinin ruhsatında 1.4 benzin LPG yerine 1.5 DCI yazıyordu sıkıntısız muayeneden geçmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad0699 -- 13 Eylül 2021; 16:54:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.