Şimdi Ara

5664 aracın paketini yanlış gösterir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç sahibinden ruhsatı isteyip aracı 5664 e mesaj ile sorgulattım ve i20 ELİT BLUE aracınızın … şeklinde mesaj geldi 

Fakat araç elit blue değil style dikkat etmem gereken birşey var mı yanlış mı gösteriyor

ilandaki araç beyaz olan elit blue olmadığı için kapı çitaları yok birde örnek olarak elit blue paket atıcam ( kahverengi olan )

• Yapay Zekanın Yanıtı

5664 Araç Modelinin Yanlış Paket Görüntülenmesi

Giriş: 5664 araç modeli kullanıcılarının, araç paketlerinde yanlışlıklar bildirdiği görülmektedir. Bu yanlışlıklar, ruhsat, plaka sorgulaması ve sigorta belgelerinde görülebilmektedir.

Araç Paketi Bilgileri: Aracın paketi, ruhsatta "Araç Özellikleri" bölümünde yer alır. Ayrıca, plaka sorgulaması yaparak veya şasi numarasını kullanarak da aracın paket bilgileri bulunabilir.

Yanlış Paket Görüntülenmesinin Nedenleri: 5664 araç modelinde yanlış paket görüntülenmesinin birkaç nedeni olabilir:

• Üretim hataları
    • İnsan kaynaklı hatalar
    • Veri işleme hataları

Yanlış Paket Bilgilerinin Sonuçları: Yanlış paket bilgileri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sorunlara neden olabilir:

• Yanlış sigorta primi ödemeleri
    • Aracın yeniden satış değerinin etkilenmesi
    • Yasal sorunlar (örneğin, aracın paketi resmi belgelerde hatalı olarak belirtildiğinde)

Sorunun Çözümü: 5664 aracının paketinde yanlışlık fark edersen, aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Yetkili bir bayi veya servis merkezine başvur.
    • Aracın ruhsatını, plaka sorgulama sonucunu ve sigorta poliçeni kontrol et.
    • Gerekli düzeltmeleri yetkili makamdan talep et.

Sonuç: 5664 araç modelinde yanlış paket görüntülenmesi sorunu, kullanıcılar için önemli sorunlara neden olabilir. Bu sorunu çözmek için, yetkili kurumlarla iletişime geçmeli ve gerekli düzeltmeleri talep etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ruhsatında yazanı esas alın.Model kısmında açık olarak yazması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Ruhsatında yazanı esas alın.Model kısmında açık olarak yazması lazım.

• Fikir oluşturması açısından başımdan geçen olayı aktarayım 2 ay önce arkadaşıma i20 troy mode model galeriden aracımızı aldık noterde ki arkadaş satıcıya modeli sorduğunda i20 team olarak söyledi ilk ne olduğunu anlayamadık, noter kapanacaktı acele ediyorduk ruhsata bi baktık i20 team yazmış sonra şase nodan sorguyu yaptığımızda direk i20 troy mode olarak çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustfasari

Fikir oluşturması açısından başımdan geçen olayı aktarayım 2 ay önce arkadaşıma i20 troy mode model galeriden aracımızı aldık noterde ki arkadaş satıcıya modeli sorduğunda i20 team olarak söyledi ilk ne olduğunu anlayamadık, noter kapanacaktı acele ediyorduk ruhsata bi baktık i20 team yazmış sonra şase nodan sorguyu yaptığımızda direk i20 troy mode olarak çıktı.

Ruhsatın neresinde yazıyor ben neden göremedim yukarıda attım bi bakarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta hiçbir zaman aracın donanımı veya paketi yazmaz. Bunu unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bende yazmaz diye biliyorum. Üstteki arkadaş ruhsatı esas alın diyince ben mi bilmiyorum acaba dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de dün aynısını yaşadım 5664 mesajında paket yanlış yazıyordu vw şasi numarasıyla sorgulattığımda doğru olduğunu doğruladım. Sonuç: evet yanlış paket yazabiliyor

• Muhtemelen son trafik sigorta poliçesi kesilirken hatalı giriş yapılmış.
    Tramer sigorta poliçelerinden bilgi alıyor.

• Sigortacı trafik poliçesi düzenlerken paketi yanlış girdiği için tramer sorgusunda hatalı çıkabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tramer sorgusunda gelen yanit trafik policesinden verileri alir.
    Ruhsatta yazmaz diye birsey yok. Noterdeki calisan arac satisi sirasinda aracin kasko bedeline gore modelini ve paketini secmek zorunda. Fakat bazen yanlis giriyor ya da eski ruhsattaki neyse aynisini yazip geciyor.
    Orn: Arac opel astra 1.6essentia paket. Ruhsata bakiyorsun 1.6enjoy girilmis. Ya da sadece Astra 1.6 yaziyor. Genelde noterdeki islemleri yapan kisi size sorabiliyor paketi neydi diye.
    Eger bariz ozelliklerden ayiramiyorsaniz servise basvurup sasi nodan sistemlerinden baktirmaniz gerek. Sadece ruhsat yada sigorta policesi yanlitabilir.

• şase no en doğru bilgiyi verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bizim araçlarda yazıyor. Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım.

• Gösteriyor malesef. Önceki aracım punto evo my life fire duologicti. Dynamic olarak geliyodu mesajı.

• Kendi aracım tramer sorgusunda STYLE paket diye geçiyor ama mercedeste sasiden donanım sorgulattigimda URBAN geçiyor. Ama zaten ben aracım alırken style URBAN farkını bilerek aldigim için aracımin URBAN olduğundan eminim. İlk satışta yanlış girilmiş ondan beridir hep yanlış görünüyor.

Sonuç tramerde paket yanlış görünebilir, önemli olan aracın hangi donanım olduğunu sizin bilmeniz. Satarkende aliciya paketler arasi farkları açıklamak zorunda kalınması durumu biraz sıkıntı o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Bizim araçlarda yazıyor. Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım.

Alıntıları Göster

Hem bilmiyor hemde salliyor iste. Forumun kalitesi bilmeden kesin konusanlar yuzunden yerlerde, baskalari cevap yazmasa ayni yaziyi okuyan birisi harbiden yazmiyormus diyecek.

• Sigorta tarafından poliçe kesilirken yanlış paket yazılabilir sorun olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendim sigortacıyım plakadan sorguladığınız İÇİN öyle..
    Trafik poliçesi keserken yanlış tiple kestikleri için öyle geliyor..

Şaseden sorgu yaparsanız saha sağlıklı bilgiye ulaşırsınız.

Üzerindeki plaka örneğin başka araçlardada kullanılmış olabiliyor zaman zaman.. örneğin araç hyundai plakadan sorgulattınız Opel gelebiliyor..

En sağlıklısı her zaman sasedir.

Ruhsat bilgisini verirseniz size kaskoda hasar varmı neden dolayı var ödenen hasar miktarlarını verebilirim merakınız gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 12 Eylül 2021; 13:11:31 >
  • sigortacı yanlış girmiş policeyi kesen aranıp hata düzeltilecek o kadar büyük bir mevzu değil

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    At hocam , yazıyor madem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.