Bildirim
Kasko Poliçesinde Model Yanlış Yazılmış Mağdur Olur muyum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olursunuz.
Detay Sorarsanız yazarım, ama mağdur olursunuz, Pert Bile olsa farklı fiyat verilir, Ne bileyim Farı farklıdır, yan çıtası farklıdır.
Mütüel - Kooperatif sigortada ne kadar güçlü acente o kadar az sorun yaşamaya eşittir. -
Tabi ki
Mesela full donanımda 6 airbag, Baz donanımda 2 tane var, sigorta şirketi sadece 2 airbagin tamirini veya da ödemesini yapabilir. Hatta bazen aracın baz donanımıyla full donanımı arasında değer farkı oluyor. -
Kesinlikle olur. Şöyle bir durumda var, en boş donanım arabanın rayiç bedeli daha az olduğu için olması gerekenden daha ucuza kasko yaptırdınız. Bu farkı bahane edip her şekilde işi yokuşa sürebilirler. -
Zeyil işlemi yapın, ilk fiyatlama sizin modele göre yapılmadıysa eğer fiyat farkı oluşacaktır.
dznlm:yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarascorpion -- 11 Ocak 2017; 16:32:12 > -
hocam aracların modeline göre sigorta fiyatları değiştiği için mağdur olursunuz.
şöyle ki police tutarı 800 olması gerekirken, yanlışlıkla boş model araç olarak 700 tl fiyat çıkarmışlarsa
hasarı tazmin ederken arada fark çıkar -
Aynısı bizimde başımıza gelmişti. Icon manuel full aracımın yerine Joy EDC yani boş ve otomatik olarak girilmişti sigortacıyla görüşüp düzelttirdik hocam sizde düzelttirin. -
Düzelttirin mutlaka. Boş modelin kasko bedeli bile daha düşüktür. Düzeltirken de 3-5 TL fark çıkacaktır muhtemelen. -
Trafik sigortası neyse de! kaskoyu Doğa gibi bir şirketten yaptırmazdım. -
Ruhsat bilgileri doğruysa sorun olmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen doğa sigorta kaza yaptığınızda ödemeyi doğru dürüst yapmayacak yapsada sizin aracı boş model gibi kabul edip aksesuar parça verecek -
bilgilendirmeler için teşekkürler. kaskoyu düzelttireceğim. peki trafik sigortasında fark eder mi? bence fark etmemesi lazım. neticede trafik sigortasının benim aracıma hiçbir etkisi yok.
kaskoda doğa sigorta benim de içime sinmedi. bir dahaki yenilemede axa'yı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkatak -- 11 Ocak 2017; 22:27:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X