Şimdi Ara

56k dan 6k ya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
37
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 31 binde 22 bine nasıl çektiğimi anlatsam mi acaba🙃🙃🙃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taveuni kullanıcısına yanıt

yapılabilirliği yüksek bir sınavdı normal bi senede o neti yapamayabilirdim

• yks0021 Y kullanıcısına yanıt

80-100 arası çok değişken TYT ve 60-65 arası AYT'm vardı.

• bu sene çalışan arkadaşlar için tekrar bir up çekelim

• hocam öncelikle bilgilrndirme için ve tavsiyeler için çok teşekkürler bende geçen sene 46kdan mezuna kaldım sınava 1 ay kala netlerim tyt90+5-5 ayt 65civarıydı şu sıralarda tytm 75-85 arası oynuyor çok moral bozuyor böyle dalagalanma olduğu süreçlerde ne yaptınız veya düşüş yaşadıysanız nasıl toparladınız ??

her şeyi süreli çözerek bunun üstesinden gelceğimi düşünüyorum çünkü yksden sonra sınav anında aşırı stres olmaya başladım net düşüşünün sebebi bundan herhalde

• netlerin dönemsel düşüşünden dolayı moral bozmak akıllıca değil, yaptığın yanlışların kaçından neler öğrendin, önceki denemelerde yaptığın yanlışları tekrar ettin mi bunlara odaklanmanı, çözmeni tavsiye ederim. Amaç yüksek yapmak değil eksik görmek dalgalanma dönemsel bence

• layt_selamii kullanıcısına yanıt
    AUUSJFİFİFİGKKGKKGKGK 98K YAPTİK

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çalışan arkadaşlara motivasyon olması için bir up çekelim

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene de şöyle bir 3-4 k geri atar mı ne diyorsunuz tıp sıralamaları?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konumu kirletme bari sosyopat seni al buraya yıllar önce tercih listeme yaptığın yorum.

56k dan 6k ya

burada gelip sana lokmanı savunmayacağım ben memnunum aldığım eğitimden 3 yılda bana kattıklarından.

tusdatanın online içeriğinden 1. sınıftan beri yararlanıyorum tüm kitap pdfleri konu anlatımları açık, temelde tusa yönelik bir eğitim yok "lecturer" olarak kendini kanıtlamış trnin en iyisi hocalar kendi dersini anlatıyor, ben kendim tus+usmle sorularını zaten çözüyorum üstüne cilasını pubmedde atıyorum :D.

yurt dışında Hacettepeyi bile tanımıyolar :P, saçma algı yaratıyosun gene WoM listesine bakarsan görürsün lokmanı da copadpoacp.

ha yurt dışına da şunu ekliyim herhangi bir hocan seni yurt dışı için böyle övüyor ve gidebiliyorsan ankara tıpında devlet yazın ama koskoca anatomi binanızda kadavraya kesik bile atamamışınız ilk 3 sene yatarak geçip kendi içinizde mikro milliyetçiliğinizi yapıyorsunuz klinikte de anca hemşire getir götürü.

56k dan 6k ya

bu da oradaki hocanın cevabı

56k dan 6k ya

bu arkadaşı zaten engelledim konumda boşunu yapmış son kez cevap yazıyorum. kendimce zaten lokmanı yazma sebebim bir eğitim beklentisi değildi sadece şanslıyım ki okulumuzda elimizden tutan bize yol gösteren hocalarımız var. odaklandığım şey aslında maddi olarak rahat olmaktı zaten geri kalan şeyi kendim de öğrenirim kafasıyla ki zaten bunu başarabildiğim için bu yaz ingiltereye dünyanınen iyi 10 tıp fakültesinden birinde staja gidiyorum. zor bi eğitimi olmasa belki çok daha fazla geliştirebilirdim kendimi fakat maalesef ankara tıp gibi çıkmış çözüp 70 alamıyoruz.

• bir de hala kamuda alacağı maaşa göre meslek seçmediğim için de mutluyum, tıpın en güzel yanı da içerisi ful ankaratıplı gibi tiplerle dolu azıcık kafanız farklı çalışıyorsa hemen parlıyorsunuz. ankaratıplıdan çok ankara tıp profuyle iletişime geçmişimdir 3 senede =)

hocam olayi okumadım ama lokman hekim, hacet tıp ankara tıp vs gibi okullardan iyi denmesi kadar saçma bi şey yok.

çok takmamak lazim hocam bu yorumu yapanin ailesinde bitane bile lisansüstü yoktur nerden bilecek ki aghxhsjsjs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    bence tercih edilecekse minimum 20 senelik DEVLET tıpları tercih edilmeli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.