Şimdi Ara

56k dan 6k ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
37
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye forum donanım haberden hit geliyor, kaynağına bakayım derken bu güzel başarı hikayesinde linki görmek mutlu etti.

Yolunuz açık olsun hocam, ayrıca sizi de can-ı gönülden tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 19 Aralık 2020; 23:49:31 >
  • kaptanyaziyor kullanıcısına yanıt

ben yazının çok faydasını gördüm umarım diğer arkadaşlara da faydası olur. daha önce de çok fazla övdüm yazıyı ama gerçekten baştan aşağıya eksiksiz bir rehber.

çok teşekkür ediyorum :)

• heatcan kullanıcısına yanıt

rica ederim, faydamız olduysa ne mutlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 22 Aralık 2020; 11:50:57 >
  • kaptanyaziyor kullanıcısına yanıt
    Müthiş bir yazı olmuş ben de şimdi denk geldim."Disiplinlk yks öğrencisi ruhu kelimelere nasıl dökülür?"ün cevabı niteliğinde.Ellerine sağlık.
  • UP

• 39Kdan Bilkent Fizik için bıraktım ancak bundan bile iyi bir sonuç(sonuncuyu 3.9kdan aldı) gerekiyor. Bakalım olacak mı

• Superational273 S kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam, eğer bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 22 Aralık 2020; 11:51:30 >
  • bu sıralamaların 20-30k bandına göre artısı da rehavet oluşturmaması. 27k dan bırakam arkadaşım 13k ya çekmişti mesela. Planlı ve disiplinli bir çalışmayla çok çok daha iyisini yaparsınız. başarılar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heatcan kullanıcısına yanıt

doğru öğrenme şekilleri ile ilgili faydalandığın yazılar varsa paylaşabilir misin

• bence öğrenme şekli kişiye özgüdür. 55kdan bırakan arkadaşım benden çok farklı ve tamamen zıt çalışarak o da 6k ya çekti. bence kolaya kaçmadan en iyi nasıl öğreniyosan, verim alıyosan onu yap. ben geçen sene bu zamanlar haftasonu gün boyunca sadece biyoloji notları yazardım ertesi gün de sorularını çözerdim arkadaşım ise okur geçerdi. motor kaslarını kullanmanın öğrendiklerinin kalıcı belleğe geçmesinde faydası var bu arada.

çalışma sisteminde olmazsa olmaz diyeceğim tek şey tekrar bana göre. sınav haftasına girdiğinde ösym'nin senden beklediği tüm kazanımları o hafta hatırlamanın da en iyi yolu budur bence. alan denemesi çözerken bi kağıt çıkarır o denemede yanlış yaptığım veya bilmediğim bilgiyi not alırdım bi sonraki denemeyi o bilgileri tekrar etmeden çözmezdim. sınav haftasına kadar elimde çözdüğüm tüm denemelerden topladığım bu sayfalar vardı bu sayfalar aslında benim piyasada çözdüğüm kaliteli denemelerden topladığım ve bilmediğim eksik olduğum bilgilerdi.

• UP

• Bende 60 dan 19k ya çekebildim :(
  • Hocam tyt de brans deneme yapıp toplayınca daha yüksek geliyor ama genel deneme yapınca düşük geliyor ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline koluna sağlık anlamıyorum gerçekten ayt neredeyse full bu adam daha ne yapsın 8k geliyor. Fen de 15 olsa ne olurdu acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tyt matematik yaktı beni maalesef saçma bi yıldı en azından emeklerim boşa gitmedi diye seviniyorum

• vortigon58 kullanıcısına yanıt

sağlık olsun hocam

• UP Çözdüğüm kaynakları ekledim.

• up

• bu zamanlardaki netleriniz nasıldı hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.