Şimdi Ara

5700 XT ile Tam 3 Yıl Süren Sorunlarımı Nasıl Çözdüm? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O kadar çok katılıyorum ki aynı şey windows içinde geçerli 11 de adamlar sorunlar yaşıyor la bende niye sorun yok

• ısınma sorunun varsa termal macun+pad yenileyerek çözebilirmişsin

• aga sevabına bi video çek koy . birisi yanlış bişey yaparsa kartı brick olur .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Kartı brick edebilecek hiçbir şey yok benim anlatımımda hocam. BIOS yazmıyoruz çünkü karta.

• Yıllarca her türlü intel ve amd cpu kullandım, 0 problem. Son olarak ryzen 3600, 5600x ve 5800x3d, hepsi süperdi. Amd işlemci ile rezil olma biraz abartı olmuş.

Çeşitli nvidia ve amd ekran kartları kullandım, elimde 2 tane nvidia ekran kartı patladı, onlar hep stok kullanılmıştı. 5700xt kartım evet ısınıyordu ama sadece hotspot 90 vuruyordu, blraz undervolt ve ek fan ile on numara olmuştu ki bakın bakalım rtx 3000 serisi üst modellerinde hot spot sıcaklığı nedir.

Öte yandan duyumlar ve yazılanlar amd ekran kartlarında biraz daha fazla sorun olduğuna işaret ediyor. Bu arada 5700xt’nin son sürücüler ile performansının nasıl yükseldiği hayret verici, örneğin başka firma bunu asla yapmaz.

Buyrun buradan yakın :

https://www.techspot.com/review/2508-radeon-5700-xt-revisit/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aerospace kullanıcısına yanıt

2-3 senelik bir kart olmasına rağmen 5700 XT üzerine düşeni 1080P Ultra ayarlarda hala fazlasıyla yerine getiriyor, ilk başlardaki driver sorunları yerini sonradan oldukça güzel bir performansa bıraktı diyebiliriz kart sonradan açıldı   İlk çıktığı yıllardaki nvidia denk kartları geçip üst model abilerine bile selektör yapıyor  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.