Şimdi Ara

5700 yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 5700 aldm fakat çok hızlı denilen telefonum çoğu oyunu kasıyor nedenini araştırdım kartta bikaçtane gizli dosyayı sildim bu sefer hızlanmaya başladı bunun virüs olabilceğini düşündüm fakat kuzenimde bi hafta sora n95 aldı fakat onun da kartından aynı gizli dosyalar çıktı yane gizli dosyların nokianın kendi dosyaları olduğunu anladım ve telefonum arada bi reset atıyor kendiliğinden servisine vermelimiyim yoksa yardım edecek arkadaşlar warmı???

• eet yawaş çalışmasını hallettim formatlada arada sırada reset atıo telefon kendi kendine bunun nedenini bilen warmı?
  • Kardeş hangi dosyaları sildin belirtir misin? Bendede 5700 var dediğin gibi biraz ağır çalışıyor Ve sildiğin dosyalar telefonunda bir sorun çıkardımı Eğer işe yararsa bende sileceğim.
    Benim telde böyle dosyalar var :
    1-{66de788c-2956-11db-96...}
    2- ?radiostatios.db , telefondan pek anlamam onun için yanlış birşey yapmak istemiyorum.
    Kardeş telefonda birde fotoğraf çekerken (şlak) diye ses çıkıyor tüm ayarlara baktım ama bunla ilgili ayar yok ve Hücre yayınında da problem var. "Bilgi mesajı aldınız" diyor ama oku dediğinde hiçbirşey yazmıyor.
    Acaba sende de bu tür sorunlar var mı?
  • ben de de 5700 var ama bu yazanların hiç biri ben de olmuo ama daha yeni aldım bi ara reset atıodu ama indirdiim bi oyundan kaynaklanıomuş sildim bi daha da olmadı belki oyun falan indirdiyseniz ondan olabilir
  • 5700 kullanıcılarına sesleniorum!!!

bn su kulaklıkla telefon arasındaki play tusunun fln bulunduu aparatı calıştıramadım calıstıra bilen varsa buraya yazabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapali klimadan gele ses yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.