Bilgisayarda oyun oynamayı severim 2k bir ekran alacağım onun dışında 7.000-7500 tllik bir pc toplayacağım.Yaptığım araştırmalar sonucu şöyle bir sistem yaptım sizce nasıl olmuş veya sizin önerebileceğiniz başka parçalar var mıdır benim seçtiklerim yerine ??
6400 TL totalde. 7500 bütçenin tamamını da kullanmak istiyorsan 1TB SSD ve kasa/psu upgrade yapabilirsin.
Olmamış.
6400 TL totalde. 7500 bütçenin tamamını da kullanmak istiyorsan 1TB SSD ve kasa/psu upgrade yapabilirsin.
sizce rog strix veya tuf yerine belirttiğiniz ekran kartını almak daha mı doğru olur performans açısından toplamışken en düzgünü sorun çıkartmayanı olsun diye uğraşıyorum ve 7500 tlnin hepsini sizce nasıl değerlendireyim pek bu konuda bilgim yok açıkcası yani bu 7500 tllik bütçede toplayacağım düzgün bir sistem önerir misiniz ?
BaranozerB
kullanıcısına yanıt
Evet Rog Strix ve TUF yerine Nitro+ almak daha mantikli. Lana-Del-Rey' in onerdigi parcalar gayet guzel. Ekstra islemci sogutucu eklenebilir, kasa biraz daha ust bir model secilebilir. Birazdan bakip onerecegim.
teşekkür ederim dostum beklemedeyim :) bu arada sistemde arkadaşın dediği gibi yaptım, ekran kartını da tuf yaparak 8bin tlye çıkardım çok da vermek istemiyorum sırf 1-2 fps için ,fakat ssd ve hdd konusunda biraz aklım karıştı 2 tane 500gblık hdd ve ssd aldım bu yeterli mi yoksa sadece 1tblık ssd mi alsam diye düşünüyorum vatanda böyle yapınca sadece 1tb ssd alayım dedim psu yu seçtirmedi sizce bir sorun teşkil eder mi böyle yapsam önerilerinize çok ihtiyacım var...