Şimdi Ara

5750-70 Crossfire mı? Gtx 460 mı? (gtx460 Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IceMan

Doğru bir karar vermişsin. Atinin sorunlu kartları yerine stabil nvida her zaman iyidir

Memleketin büyük meselelerinden biri sürü psikolojisi bu gazla arkana çok adam alırsın. Her sene bir kaç mesajla olmaz ama sık sık gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: heady

Herkese verdiği vevaplardan dolayı teşekkürler. Gtx460 almaya karar verdim. Özel soğutuculu 460 almak isterdim ama öyle bir şansım yok. Alacağım yerde sadece referans tasarım Zotac gtx460 var. Onu almaya karar verdim.

mutlaka 1gblık modelini al
    birde alacağın yerdeki fiyata bi bak piyasadaki bağzı özel soğutuculu modeller referans tasarımlardan bile daha ucuz
  • quote:

Herkese verdiği vevaplardan dolayı teşekkürler. Gtx460 almaya karar verdim. Özel soğutuculu 460 almak isterdim ama öyle bir şansım yok. Alacağım yerde sadece referans tasarım Zotac gtx460 var. Onu almaya karar verdim.

Alacağın yer neresi? Ve neden oradan almak zorundasın merak ettim?
  • zotac yerine inno alaydın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Adana'da bir toptancı firma. Cari hesabımda birikmiş bir miktar vardı, onu kullanacağım. Fiyatı 424 lira, piyasadan pahalı sayılmaz hatta piyasadaki zotac'lara göre ucuz da sayılabilir. 1gb zotac gtx460
  • quote:

Arkadaşım ati kartlar çok ısınır sorunlu olurlar geçmişten beridir. Bu açıdan nvidiadan şaşma derim

way bee yıllar geçti devran döndü şimdi nvidia kartlar yanıyo, ama milletimiz değişmemekte ısrarcı
  • quote:

quote:

Adana'da bir toptancı firma. Cari hesabımda birikmiş bir miktar vardı, onu kullanacağım. Fiyatı 424 lira, piyasadan pahalı sayılmaz hatta piyasadaki zotac'lara göre ucuz da sayılabilir. 1gb zotac gtx460

Birikmişin varsa yapacak bir şey yok tabi, ama genellikle zotac ref. tasarımlar gürültü ve sıcaklık konusunda sıkıntılı olarak tanınıyor. Belkide bu zorunlu seçenek yerine 5850'e yönelmen daha iyi olacaktır.

• quote:

Doğru bir karar vermişsin. Atinin sorunlu kartları yerine stabil nvida her zaman iyidir

allahtan az mesaj atiyorda fazla kirlilik yaratmiyor forumda bir de su konu hakkinda sanki cok bilgiliymis gibi kendinden emin bir yazim stili yok mu smiley fln tam komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 20 Ağustos 2010; 12:09:50 >
  • korkma zotactan bişey olmaz.referans tasarımlısıda gayet düzgün.ben kullanıyorum.gidip inno falan alma o zmn görürsün ısı problemini.palitde tavsiye etmem varmı onun 460i bilmiyorumda varsa uzak dur derim.
  • quote:

quote:

hemşerim nere ora ya pm atsana Türkiyedeki en ucuz gtx460 ı alıcan heralde

• quote:

Arkadaşım ati kartlar çok ısınır sorunlu olurlar geçmişten beridir. Bu açıdan nvidiadan şaşma derim

adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Myro'dan alıyorum hemşerim, şahıslara satışı yok ama oranın. Şu an itibariyle kartı almış bulunuyorum. Bir test edeyim...
  • aldıysan hayırlı olsun güzel günlerde kullan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Myro'dan alıyorum hemşerim, şahıslara satışı yok ama oranın. Şu an itibariyle kartı almış bulunuyorum. Bir test edeyim...

hayırlı olsun hemşo

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

adam haklı beyler

fanboy seni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.