Şimdi Ara

5770 CROSSFİRE SORUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kloroform hocam benim anakartım mı x16-x8 destekliyor benim konu biraz karışmış senden duymak istiyorum birde cf yapayımmı hazır vatanda 293 tl ye benim kartın aynısını buldum sapphire v2 cevap bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodom79

Kloroform hocam benim anakartım mı x16-x8 destekliyor benim konu biraz karışmış senden duymak istiyorum birde cf yapayımmı hazır vatanda 293 tl ye benim kartın aynısını buldum sapphire v2 cevap bekliyorum teşekkürler

Dostum senin anakartta 16x+8x destekliyor.Neden diye soracak olursan 2 adet 16X desteğini sunan slotunuz var.Gigabyte'ın kendi sitesinde dual modda 8x+8x çalışır diye herhangi bir ibare geçmiyor.O yüzden 16x+8x destekleyecektir.8x+8x olsa bile scalling oranı çok yüksek olan bir konfigurasyon olduğu için siz 16x+16x ile 8x+8x farkını anlamayacaksınız.Anakartınız CF kurulumu için oldukça iyi bir anakart.Çünkü en önemli husus olan ekran kartları arasında boşluk kalıyor.İşlemci için O.C şart.CF yapma konusuna gelince ben içim rahat bir şekilde öneriyorum.Kartların performansı çok çok iyi.Ancak metro 2033 oyunu gerçekten mahvetti sistemi.DX9 ve DX10 olarak uçuyor ancak DX11'de süründürüyor.Ancak bunun gibi başka oyun şuan için görmedim.BF2,Crysis,Dirt2,NFS Schift,COD MW2 ne varsa gerçekten uçuruyor sistemi.Zaten çoğu oyunda tek kartı kapatıyorum.Sapphire v2 çok iyi bir soğutma sunuyor.Heryerinden hava alıyor.Bu yüzden CF modda sizi üzmez.Zaten CF performansını görünce oldukça şaşıracaksınız.

• anakartın x16+x8 destekliyor expansion slots da okuyabilirsin....http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3263&ProductName=GA-790XTA-UD4 ayrıca 5770cf çok güzel görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 10 Nisan 2010; 19:48:39 >
  • cevaplar için teşekkürler sipariş vereceğim şimdi fiyat ta çok uygun ilk kartı 350 tl ye almıştım şimdi 293 tl olmuş toplamda 5850 parası yapıyor testlerde gördüğüm kadarı ile cf yapmak mantıklı
  • Kloroform hocam işlemci için O.C şart demişsin daha önce yaptım 3.6 ghz de 1.35 volt yani normal voltaj ile sorunsuz çalışıyor voltaj vermek istemiyorum fakat işlemci sıcaklığı 50 civarına çıkıyor fan hızlı çalışıyor ses problemi oluyor hatta ben şu an biostan 1.30 volt yaptım voltajı düşürdüm yükte yani oyunlarda 41-43 derece masa üstü 33-36 derecede çalışıyor %55 fan hızı ile ses problemi olmadan kullanıyorum default hızlarda, crossfire modunda işlemci darboğaz mı yapacak sence eğer öyleyse 3.6 normal voltaj O.C yapabilirim daha üstüne çıkmak istemiyorum çünkü voltaj olayına girmem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodom79

Kloroform hocam işlemci için O.C şart demişsin daha önce yaptım 3.6 ghz de 1.35 volt yani normal voltaj ile sorunsuz çalışıyor voltaj vermek istemiyorum fakat işlemci sıcaklığı 50 civarına çıkıyor fan hızlı çalışıyor ses problemi oluyor hatta ben şu an biostan 1.30 volt yaptım voltajı düşürdüm yükte yani oyunlarda 41-43 derece masa üstü 33-36 derecede çalışıyor %55 fan hızı ile ses problemi olmadan kullanıyorum default hızlarda, crossfire modunda işlemci darboğaz mı yapacak sence eğer öyleyse 3.6 normal voltaj O.C yapabilirim daha üstüne çıkmak istemiyorum çünkü voltaj olayına girmem gerekecek

Dostum 3.6 GHZ gayet yeterli bir hız.Güle güle kullan.Testlerini yaptığın zaman burada yayınlarsan diğer kullanıcılar ile kıyaslama fırsatı bulabilirsin.293 TL bence çok çok iyi fiyat.Hem de v2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 10 Nisan 2010; 20:54:38 >

• Kloroform hocam teşekkürler yukarıda yazmışsın meto2033 dışında crossfire süper diye metro 2033 bende var şu an ben dx10 high şeklinde oynayabiliyorum ayarları daha yukarı çıkardığım zaman 10-15 kare hızlarında anca oynatıyor oyun gerçekten problemli
  • Bisey öğrenmek istiyorum.5770 cf ile 5870 arasında % kaç performans farkı var ? Eğer çok yüksek bir fark yoksa cf yapcam.ama gözle görülür bir fark mevct ise 5870 alcam.Yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 5770 kartlarin ayni olmasina gerek yok... Tercihen ayni marka olurlarsa iyi olur.. yani bir adet Sapphire ve bir adet Asus bana pek uyum hissettirmiyor... Sahsen ayni karttan iki tane kullaniyorum gayet memnunum.. zaten anakartim da 8x-8x olarak calistiriyor bunlari...

Saat hizlari farkli oldugu zaman, Crossfire yapildiginda iki ekran kartindan dusuk saat hizlarina sahip olanin performansi gecerlidir... yani dusuk saat hizlarina sahip olan bir ekran karti varsa, digeride ayni hizda calisarak kendini senkronize etmek zorunda.. problem olmuyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.