Şimdi Ara

579 TL Acer SA230bid 23' 4ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Ultra İnce IPS LED Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
5
Favori
14.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 TL üzerine 6 taksit yapılıyor yazıyor ama sizin dediklerinizin üstüne Maximum da dahil şimdiye kadar Amazon'un hiçbir üründe hiçbir karta 3 taksitten fazla yaptığını görmedim.

Forumda bilen arkadaşlar aydınlatsın hangi kartlara yapıyor amazon bu 6 taksiti? Ne zaman amazonda uygun bir fiyat denk gelse fiyatı azıcık yüksek bir ürünse pas geçmek zorunda kalıyorum 6 taksit yaptıkları için Hepsiburada'da Vatan'da falan aynı ürün indirime girsin diye beklemek zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım hocam. 6 taksit olsa bir tane almayı düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hoparlör var mı? duvara bağlayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 27 Ağustos 2019; 15:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

hocam hoparlör var mı? duvara bağlayabilir miyiz?
    hoparlör yok. duvara bağlanabiliyor mu bilmiyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam ses çıkış cihazı olarak seçmediğiniz için olabilir mi?

Alıntıları Göster
    hoparlör yok hocam acerin bu modellerinde. hepsinde var yazıyor ama yok

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    Kurtulmak istemiyorum ki, iki cihazı tek monitör ve tek ses sistemi ile kullanabiliyorum...
  • kaç metre güç kablosu var?
  • 1 hafta önce philps aldım keşke görseydim bunu

• Keşke 75hz + Freesync + Display Port olsaymış, çok mu şey istiyoruz bu fiyata.

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Bu iki monitör aynı fiyattan satılıyordu.

Samsung 649'a kadar düştü genelde o fiyata iniyor haberiniz olsun.
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Duvara bağlantı noktası yok sanırsam. Fotoyu da atıyorum hatta.

579 TL Acer SA230bid 23" 4ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Ultra İnce IPS LED Monitör
    Bir arkadaş güç kablosu uzunluğunu sormuş. Manüel olarak ölçtüm 3-3,5 metre arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 28 Ağustos 2019; 1:25:54 >
  • meybahane M kullanıcısına yanıt
    bir yanlışınız olmasın ?
    şu zamana kadar 3-3,5 metre monitör kablosuna hiç rastlamadım
  • Teşekkürler güzel fiyat gibi görünüyor almayacağım var ama paylaşım için teşekkürler.
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Eğer ses çıkışı ya da dahili hoparlör yoksa, 5-10 tllik usb ses kartı 15 liralık hoparlör alarak ses çıkışı alabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Keşke 75hz + Freesync + Display Port olsaymış, çok mu şey istiyoruz bu fiyata.
    Normaldr nasıl peki hocam bu monitör

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    1.70 m adaptöre gelen kalın kablo. Adaptör sonrası ince (Çok dandik modem kablosu gibi) kablo da 1.70 m civarı.

• meybahane M kullanıcısına yanıt
    anladım siz adaptörle birlikte toplam uzunluğu söylemişsiniz ama yine de bayağı uzun kablosu varmış
  • Aynı modelin 22 inç olanı var bende. Bayağı bir hoparlör muhabbeti dönmüş. Zamanında araştırmıştım sizinle paylaşayım aklımda kalanları;

Bu seri monitörlerde normalde fiziksel olarak hoparlör var ancak Türkiyeye gönderilen modellerde hoparlörler iptal edilmiş. Monitörde hoparlör çıkışı var ama deaktive durumda ya da sadece çıkışı var hoparlörün kendisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.