Şimdi Ara

580 Tl'ye Kadar Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: salsa777

Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?

hızlıal da sanırım 500 tl ve üzeri alışverişe 100 tl puan veriyor. hızlıaldan alırsan 100 tl karın olur. onada ihtiyacın oan birşey alırsın.

Kredi kartına taksit olarak almayı düşünüyorum.100 tl geçerli oluyormu taksitli seçenekte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?

hızlıal da sanırım 500 tl ve üzeri alışverişe 100 tl puan veriyor. hızlıaldan alırsan 100 tl karın olur. onada ihtiyacın oan birşey alırsın.

Kredi kartına taksit olarak almayı düşünüyorum.100 tl geçerli oluyormu taksitli seçenekte

500 tl ve üzeri alışverişlerde yazıyor. sadece peşinde geçerli olsaydı 500 tl ve üzeri peşin alışverişlerde yazardı. illa peşin olacak diye bir yazı göremedim ben. ama tereddütün varsa bir telefon aç öğren içinde şüphe kalmasın.
    sizde hangi banka kartı var bilmiyorum ama çoğu kartlara 6 veya 12 taksitle 614.99 za geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 12 Mart 2011; 21:49:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.