Bildirim
580 Tl'ye Kadar Telefon Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG P503 -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
LG P503
Katılıyorum, fiyatını hak eden bir telefon, dünyada da oldukça popüler. -
Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
LG P503
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: salsa777
Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz?
oyun ve uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın..android 2.2 taşımasına rağmen flash desteği bulunmamaktadır..ancak bu sorun youtube facebook gibi internet sitelerinde video izlemede sorun yaşatmıyor.. -
LG P503 Optimus Onequote:
Orijinalden alıntı: ern_qfbquote:
Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz?
oyun ve uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın..android 2.2 taşımasına rağmen flash desteği bulunmamaktadır..ancak bu sorun youtube facebook gibi internet sitelerinde video izlemede sorun yaşatmıyor..
Alıntıları Göster
Telefon oldukça şık ve malzeme kalitesi çok iyi.
+1
-
Lg'yi araştırdım.Gayet şık güzel bir telefon yapmıslar.Led flaş bile olmaması kötü, ışık olan bir ortamda tatmin edici çekimler var.Video desteği en büyük artılarından biri.quote:
Orijinalden alıntı: fato65
LG P503 Optimus One
Telefon oldukça şık ve malzeme kalitesi çok iyi.
+1
Alıntıları Göster
Wifi ile her modeme baglanabilirmiyim?(Şifreli olan modemin şifresini bilmek kaydı ile)
Android 2.3 yükseltilemeden uygulama felan indirilemiyormus doğrumu? -
p503 iyi tercih olur 2.2 destegiyle bir cok oyun program indirebilirsin telefonnuna 2.3 destegi de gelir bu telefon içinquote:
Lg'yi araştırdım.Gayet şık güzel bir telefon yapmıslar.Led flaş bile olmaması kötü, ışık olan bir ortamda tatmin edici çekimler var.Video desteği en büyük artılarından biri.
Wifi ile her modeme baglanabilirmiyim?(Şifreli olan modemin şifresini bilmek kaydı ile)
Android 2.3 yükseltilemeden uygulama felan indirilemiyormus doğrumu?
Alıntıları Göster
-
2.3 desteği kesinlikle gelecek. LG'nin açıklaması var.quote:
Orijinalden alıntı: Technotronic
p503 iyi tercih olur 2.2 destegiyle bir cok oyun program indirebilirsin telefonnuna 2.3 destegi de gelir bu telefon için
Alıntıları Göster
Uygulama indirmede hiçbir sorun yok. Türkiye'de market açık olmadığı için alternatif marketleri kullanmak gerekiyor, ama bu durum Türkiye'den aldığınız her cihazda var. Ayrıca Market 14 Mart'tan itibaren Türkiye'de de açılacak, güncelleme gelecektir.
Şu an için Applanet, 1AndroidMarket ve SlideME yetiyor.
Wi-Fi konusunda hiçbir sorun yok, çok güzel çekiyor. WPA2 dahil destekliyor.
Fotoğraf konusunda haklısınız, ben ve eşim pek kullanmadığımız için sorun etmiyoruz. Yeterli ışıkta iyi performans verdiği söyleniyor.
-
e71 . tabi tercih senin bi bak derim :)quote:
Orijinalden alıntı: fato65
2.3 desteği kesinlikle gelecek. LG'nin açıklaması var.
Uygulama indirmede hiçbir sorun yok. Türkiye'de market açık olmadığı için alternatif marketleri kullanmak gerekiyor, ama bu durum Türkiye'den aldığınız her cihazda var. Ayrıca Market 14 Mart'tan itibaren Türkiye'de de açılacak, güncelleme gelecektir.
Şu an için Applanet, 1AndroidMarket ve SlideME yetiyor.
Wi-Fi konusunda hiçbir sorun yok, çok güzel çekiyor. WPA2 dahil destekliyor.
Fotoğraf konusunda haklısınız, ben ve eşim pek kullanmadığımız için sorun etmiyoruz. Yeterli ışıkta iyi performans verdiği söyleniyor.
Alıntıları Göster
-
Lg kafama yatti.yeni bir model olmasi, android kullanilmasi buyuk avantaj.timlere geldimi telefon?inceliyeyim birde orda. -
tim'e gitcekseniz ordaki fiyatı bana da söyler misiniz ?quote:
Lg kafama yatti.yeni bir model olmasi, android kullanilmasi buyuk avantaj.timlere geldimi telefon?inceliyeyim birde orda. -
quote:
Lg'yi araştırdım.Gayet şık güzel bir telefon yapmıslar.Led flaş bile olmaması kötü, ışık olan bir ortamda tatmin edici çekimler var.Video desteği en büyük artılarından biri.
Android 2.3 yükseltilemeden uygulama felan indirilemiyormus doğrumu?
wifi konusunda sorun yaşamazsınız hatta telefonunuza internet paketi alırsanız o paketi laptopunuzla da çok rahat paylaşırsınız bu özelliği çok güzel :) Android 2.2 veya 2.3 olması bişey farkettirmiyor..Türkiyedeki sebeplerden ötürü android market kapalı(youtube yasağı gibi) ancak değişik uygulamalarla ( slide me,applanet) çok rahatlıkla oyun program vb bulabilirsiniz..
Ayrıca timlerden alan arkadaşlar vardı forumlarda..
-
Evin az ilerisinde tim var bakayim.sizide bilgilendiririm. -
Baktım bizim buradakinde yoktu.quote:
Evin az ilerisinde tim var bakayim.sizide bilgilendiririm.
Dolu,yagmur çok şiddetli yagdıgı için eve dödüm. -
İncelemek isteyen arkadaşlar Teknosalarda cihaz mevcut.quote:
Baktım bizim buradakinde yoktu.
Dolu,yagmur çok şiddetli yagdıgı için eve dödüm.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?quote:
Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
İncelemek isteyen arkadaşlar Teknosalarda cihaz mevcut.
Alıntıları Göster -
Ereyon.com.tr ve hizlial.com ikisi de güvenilir firmalar. Hangisinin ödme şartları hoşunuza giderse oradan alabilirsiniz.quote:
Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?
Alıntıları Göster
ereyon'un müşteri hizmetleri hakkında iyi şeyler okumuştum. Hizlial için bilgim yok -
quote:
Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?
hızlıal da sanırım 500 tl ve üzeri alışverişe 100 tl puan veriyor. hızlıaldan alırsan 100 tl karın olur. onada ihtiyacın oan birşey alırsın.
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- kapalı kutu telefon satmak
- asker telefonu internetli
- pttavm telefon alınır mı
- internetten telefon alınır mı
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X