Şimdi Ara

580 Tl'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 580 tlye kadar telefon önerilerinizi bekliyorum.
    Aradıgım başlıca özellikler; iyi bir kamera, wifi, 3g, dokumatik(Olmayabilirde)
    Hediye alacagım için 2. el almayacagım.
    Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• LG P503
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10
    LG P503

Katılıyorum, fiyatını hak eden bir telefon, dünyada da oldukça popüler.
  • Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10
    LG P503

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsa777

Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz?

oyun ve uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın..android 2.2 taşımasına rağmen flash desteği bulunmamaktadır..ancak bu sorun youtube facebook gibi internet sitelerinde video izlemede sorun yaşatmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Arkadaslar flash desteÄŸi varmi?oyun,uygulama bulma konusunda sikinti yasarmiyiz?

oyun ve uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın..android 2.2 taşımasına rağmen flash desteği bulunmamaktadır..ancak bu sorun youtube facebook gibi internet sitelerinde video izlemede sorun yaşatmıyor..

Alıntıları Göster
    LG P503 Optimus One

Telefon oldukça şık ve malzeme kalitesi çok iyi.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

LG P503 Optimus One

Telefon oldukça şık ve malzeme kalitesi çok iyi.

+1

Alıntıları Göster
    Lg'yi araştırdım.Gayet şık güzel bir telefon yapmıslar.Led flaş bile olmaması kötü, ışık olan bir ortamda tatmin edici çekimler var.Video desteği en büyük artılarından biri.
    Wifi ile her modeme baglanabilirmiyim?(Şifreli olan modemin şifresini bilmek kaydı ile)
    Android 2.3 yükseltilemeden uygulama felan indirilemiyormus doğrumu?
  • quote:

Lg'yi araştırdım.Gayet şık güzel bir telefon yapmıslar.Led flaş bile olmaması kötü, ışık olan bir ortamda tatmin edici çekimler var.Video desteği en büyük artılarından biri.
    Wifi ile her modeme baglanabilirmiyim?(Şifreli olan modemin şifresini bilmek kaydı ile)

Alıntıları Göster
    p503 iyi tercih olur 2.2 destegiyle bir cok oyun program indirebilirsin telefonnuna 2.3 destegi de gelir bu telefon için

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

p503 iyi tercih olur 2.2 destegiyle bir cok oyun program indirebilirsin telefonnuna 2.3 destegi de gelir bu telefon için

Alıntıları Göster
    2.3 desteği kesinlikle gelecek. LG'nin açıklaması var.

Uygulama indirmede hiçbir sorun yok. Türkiye'de market açık olmadığı için alternatif marketleri kullanmak gerekiyor, ama bu durum Türkiye'den aldığınız her cihazda var. Ayrıca Market 14 Mart'tan itibaren Türkiye'de de açılacak, güncelleme gelecektir.

Şu an için Applanet, 1AndroidMarket ve SlideME yetiyor.

Wi-Fi konusunda hiçbir sorun yok, çok güzel çekiyor. WPA2 dahil destekliyor.

Fotoğraf konusunda haklısınız, ben ve eşim pek kullanmadığımız için sorun etmiyoruz. Yeterli ışıkta iyi performans verdiği söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

2.3 desteği kesinlikle gelecek. LG'nin açıklaması var.

Uygulama indirmede hiçbir sorun yok. Türkiye'de market açık olmadığı için alternatif marketleri kullanmak gerekiyor, ama bu durum Türkiye'den aldığınız her cihazda var. Ayrıca Market 14 Mart'tan itibaren Türkiye'de de açılacak, güncelleme gelecektir.

Şu an için Applanet, 1AndroidMarket ve SlideME yetiyor.

Wi-Fi konusunda hiçbir sorun yok, çok güzel çekiyor. WPA2 dahil destekliyor.

Fotoğraf konusunda haklısınız, ben ve eşim pek kullanmadığımız için sorun etmiyoruz. Yeterli ışıkta iyi performans verdiği söyleniyor.

Alıntıları Göster
    e71 . tabi tercih senin bi bak derim :)

• Lg kafama yatti.yeni bir model olmasi, android kullanilmasi buyuk avantaj.timlere geldimi telefon?inceliyeyim birde orda.
  • quote:

Lg kafama yatti.yeni bir model olmasi, android kullanilmasi buyuk avantaj.timlere geldimi telefon?inceliyeyim birde orda.
    tim'e gitcekseniz ordaki fiyatı bana da söyler misiniz ?
  • quote:

wifi konusunda sorun yaşamazsınız hatta telefonunuza internet paketi alırsanız o paketi laptopunuzla da çok rahat paylaşırsınız bu özelliği çok güzel :) Android 2.2 veya 2.3 olması bişey farkettirmiyor..Türkiyedeki sebeplerden ötürü android market kapalı(youtube yasağı gibi) ancak değişik uygulamalarla ( slide me,applanet) çok rahatlıkla oyun program vb bulabilirsiniz..

Ayrıca timlerden alan arkadaşlar vardı forumlarda..

• Evin az ilerisinde tim var bakayim.sizide bilgilendiririm.
  • quote:

Evin az ilerisinde tim var bakayim.sizide bilgilendiririm.
    Baktım bizim buradakinde yoktu.
    Dolu,yagmur çok şiddetli yagdıgı için eve dödüm.
  • quote:

Baktım bizim buradakinde yoktu.
    Dolu,yagmur çok şiddetli yagdıgı için eve dödüm.

Alıntıları Göster
    İncelemek isteyen arkadaşlar Teknosalarda cihaz mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

İncelemek isteyen arkadaşlar Teknosalarda cihaz mevcut.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?
  • quote:

Arkadaşlar Lg optimus one p 503'te karar kıldım.Şuan sormuş oldugum tim ve teknosaya gelmediğinden internet üzerinden alışveriş yapmak istiyorum.Önerebileceğiz güvenilir k.kartına taksit yapan m.hizmetleri seviyeli bir site varmı?

Alıntıları Göster
    Ereyon.com.tr ve hizlial.com ikisi de güvenilir firmalar. Hangisinin ödme şartları hoşunuza giderse oradan alabilirsiniz.

ereyon'un müşteri hizmetleri hakkında iyi şeyler okumuştum. Hizlial için bilgim yok
  • quote:

hızlıal da sanırım 500 tl ve üzeri alışverişe 100 tl puan veriyor. hızlıaldan alırsan 100 tl karın olur. onada ihtiyacın oan birşey alırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.