Şimdi Ara

5800 3G mobil TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
37.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar Turkcell den aldıgım direk bir bilgi var bunu bana soyleyen ayvalık turkcell abone merkezi... Turkcell mobil tv simdilik çökmüş durumda o yuzden tüm telefonlara desteklemiyor mesajı gidiyor.. benmde telefonum 5800 banada geldi desteklemiyor mesajı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

arkadaslar Turkcell den aldıgım direk bir bilgi var bunu bana soyleyen ayvalık turkcell abone merkezi... Turkcell mobil tv simdilik çökmüş durumda o yuzden tüm telefonlara desteklemiyor mesajı gidiyor.. benmde telefonum 5800 banada geldi desteklemiyor mesajı...

5800 desteklemiyorsa ne destekleyecek acaba...
  • İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş... Merak ne güzel şey turkcell!
  • öyle anlaşılıyorki tüm operatörler 3G hizmetini 2010 yılında tam oturmuş olarak verecekler ben bu seneden ümidi kestim!!!
    bide kaç yıldır hazırlanıyorsun çıktıktan 2 gün sonra nasıl çökmüş oda ayrı bir muamma
  • 3g uyumlu telefonu olanda olmayanda herkes bu isi cok merak eder oldu...malumunuz reklamlar cok afili ve herkeste bir 3 g merakı aldı basını gitti...ben operatörlere kızmıyorum...bu isin altyapısını kurmak kolay değil...ve birde üstüne milletimiz akın edince bu 3g olayına yogunluktan sistem saglıklı calısamaz oldu...ben beklemedeyim su an...sebekeler asli görevlerini bile yerine getiremez oldular...su curcuna sona eripte gercek 3g kullanıcılarına meydan kaldıgı zaman hersey cok daha güzel olacak...tavsiyem sizde simdilik bulasmayın...
  • ayrıca a b c tipi lisanslar arasında kesinlikle hız farkı yoktur...sadece daha fazla aboneye aynı anda hizmet verebilmekle alakalı bir durum vardır...vodafone 3g olayını yıllardır avrupada sunuyor...ille 3g kullanmak isteyen vodafona yönelsin derim...en azından daha tecrübeliler
  • vodafonda da 5800 desteklenmiyor dite hata veriyormu ?
  • evet vodafonede 5800 için telefonunuz destelenmiyor diyorwww.vodafoneçcom.tr adresinden destekleyenleri görebilirsiniz falan girince eşşek kadar 5800 yazısı çıkıyor nokia telefonlarda :) aradım müşteri hizmetlerini dedim ne iş bi öyle bi böyle ilkten bi çocuk çıktı telefonunuz desteklemiyor destekleyen 3 tane nokia telefon saydı bana dedim sitenizde böyle böyle yazıyo bilemiyorum diyor.. daha sonra başka biri beni aradı teleffonunuz destekliyor diyor ama bi türlü yapamıyor en son bi mail geldi şu ;

Sayın xxxx xxxx, Mailiniz ile ilgili olarak, öncelikle Nokia 5800 XpressMusic marka cihazınızın Mobil TV uygulamasını desteklediğini belirtmek isteriz. 0544xxxxxxx numaralı hat için yapılan kontrollerde, 3G & Görüntülü Görüşme özelliğinin ve GPRS (internet - Vodafone Live) servisinin kullanıma açık durumda olduğu tespit edilmiştir. 3G'nin cihazınızda kullanılabilmesi için, kullandığınız cihazın 3G özellikli ve ayarlar / şebeke ayarları içinde şebeke seçimi olarak "Çift mod"un aktif durumda olması gerekmektedir. Ancak, mevcut simkartınız 3G uygulamasını desteklememekte olup, Mobil TV'yi 3G hızında ve kalitesinde kullanmak istemeniz durumunda, simkartınızın değiştirilmesi gerekmektedir. Yedek simkart ücreti 5.00 TL olup, hattın yasal sahibinin Vodafone Cep Merkezlerimize başvurması gerekmektedir.

Aşağıdaki linki tıklayarak Vodafone Cep Merkezlerine ait irtibat bilgilerine ulaşabilirsiniz;http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/vodafone-shop.php
    Simkart değişikliği yapmamanız durumunda, Mobil TV'ye 3G üzerinden değil mevcut GPRS (internet) hızı üzerinden bağlanabilirsiniz.
    Mobil TV'den yararlanmak için, öncelikle mesaj metnine MTV AC yazıp 3636'ya ücretsiz mesaj göndermeniz gerekmektedir. Bu mesajı gönderdikten sonra tarafınıza ekteki mesaj gönderilmektedir ''MOBIL TV STANDART PAKETINE AYLIK 5.0 TL/40.0 KONTORE ABONE OLMAK ICIN MTV ONAY YAZIP BU MESAJI CEVAPLAYINIZ. ABONELIK ILK 1 AY UCRETSIZDIR. AYRICA ABONE OLDUGUNUZ TAKTİRDE MOBIL TV SERVISINDEKI DIGER KANALLARI DA 1 AY BOYUNCA UCRETSIZ OLARAK IZLEYEBILIRSINIZ.'' Bu mesaja MTV ONAY yazarak yanıt verdikten sonra ekteki mesajlarlar gönderilmektedir. "'DEGERLI ABONEMIZ, ABONELIK TALEBINIZ ALINMISTIR. ISTEGINIZ SONUCLANDIGINDA SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ.'' '' MOBIL TV STANDART PAKET UYELIGINIZ BASLAMISTIR. ABONELIGINIZ ILK 1 AY BOYUNCA UCRETSIZDIR. BUNUNLA BIRLIKTE MOBIL TV SERVISINDEKI DIGER KANALLARI DA 1 AY BOYUNCA UCRETSIZ OLARAK IZLEYEBILIRSINIZ. PROMOSYON SURESI SONUNDA, SECTIGINIZ PAKET UZERINDEN UCRETLENDIRILECEKSINIZ. MTV YI OZEL UYGULAMASINDAN YA DA VODAFONE LIVE! UZERINDEN IZLEYEBILIRSINIZ. AYARLAR TELEFONUNUZA BİRAZDAN GONDERILECEKTIR.'' Bu mesajlardan sonra Vodafone Live ve Mobil TV yapılandırma ayarları hattınıza gönderilmekte olup, ayarları cihazınıza yüklemeniz gerekmektedir. (ayarların pin kodu: 1234). Ayarlar yapıldıktan sonra tarafınızahttp://live.vodafone.com/mtv linki gönderilmekte olup, linke tıklayarak bağlantı kurulabilmektedir. Linki alamadıysanız linki adrese yazarak ya da Vodafone Live anasayfası üzerinden de bağlantı kurulabilirsiniz.

Nokia 5800 XpressMusic marka cihazınızda yapılması gereken diğer ayarlar ekte tarafınıza sunulmuştur;

Menü / Görüntü / Real one player / seçenek / ayarlar / bağlantı / şebeke / vars erişim nokt. : Vodafone Live seçilir.
    Menü / Görüntü / Real one player / seçenek / ayarlar / bağlantı / yakın kopya / yakın kopya kullan: hayır seçilmelidir.
    Ayarlar yapıldıktan sonra cihazınızı bir defa kapatıp açarak bağlantı kurmanızı öneririz. Web sitemizde de 3G ve Mobil TV ile ilgili tüm bilgiler detaylı olarak yer almakta olup, ekteki linkler üzerinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. (anasayfada en üstte 3G / İnternet başlığı altında bulunmaktadır)http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-televizyon.phphttp://www.vodafone.com.tr/Internet/3g-internet.phphttp://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-servisleri.php Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    SaygılarımızlaVodafone Müşteri Hizmetleri

• arkadaslar vodafone 5800 destekliyor ben izliyebiliyorum nasıl olduğunu açıklayım. 3 Adım da halledebilirsiniz işinizi;

1- öncelikle 3g ve mobil tv aboneliğine sahip olmalısınız. daha sonra 3g çeken bir yerde bulunmalısınız.

2- bunlardan sonra telefonda uygulamalar sekmesinde realplayer'a girin seçeneklerden ayarlara gelin. akışı seçtikten sonra şebekeye gelerek erişim nok. kullanımında kısmını vodafone live olarak seçin. (Uygulamalar--> Realplayer--> Seçenekler--> Ayarlar--> Akış--> Şebeke--> Erişim nok.'dan Vodafone live seçin

3- Bundan sonra telefonun web browser'ından vodafone live'ın ana sayfasına gidin (link:http://live.vodafone.com/) orada mobil tv linkini tıklayın ve izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: servanemre

Türkcellin 3G si, ilk gün izlenimi olarak söylüyorum malesef fiyasko. Yaw hadi anladık ama bir de 81 ilde aynı anda demesinler, yaw Dellendirmeyin adamı. sorun kendilerinde. İnnov 8 e bile desteklenmeyen telefon diyorlar. Birde ayar göndereceğine wap bağlantı linkini gönderiyor ki ordanda kazanayım/kazıklayayım diye zavallı. Bu Vodafonun son dönem reklamları sanki tam yerine rastgeliyor. Biziim Anadolu da bir laf vardır hani bu tipler için derler adam anasını boyatıp babasına satar .. . Offf ya bunaldım yeter ya. Bu memleket te doğru düzgün bir teşebbüs çıkmayacakmı yaa..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: EviLPuppet

quote:

Orijinalden alıntı: servanemre

Türkcellin 3G si, ilk gün izlenimi olarak söylüyorum malesef fiyasko. Yaw hadi anladık ama bir de 81 ilde aynı anda demesinler, yaw Dellendirmeyin adamı. sorun kendilerinde. İnnov 8 e bile desteklenmeyen telefon diyorlar. Birde ayar göndereceğine wap bağlantı linkini gönderiyor ki ordanda kazanayım/kazıklayayım diye zavallı. Bu Vodafonun son dönem reklamları sanki tam yerine rastgeliyor. Biziim Anadolu da bir laf vardır hani bu tipler için derler adam anasını boyatıp babasına satar .. . Offf ya bunaldım yeter ya. Bu memleket te doğru düzgün bir teşebbüs çıkmayacakmı yaa..

+1

teşekkürler bunun aynısını yaptım oldu bende de çalışıyoor şu an

• vodafone'da live yazdım 7048e gonderdim mtv ayar mtv destek yazıp 3636 ya gonderdim
    Telefonunuz desteklenmiyor cevabı geldi.. Sim kartım 3g ve zaten daha onceden kullaniyorum ama tlf yeni aldım

Bir turlu cozemedim
  • konuyu hortlatalım biraz :D sene nerdeyse 2012 ve 3G de hala büyük bir ilerleme yok, 5800 kullanıyorum, koskoca antalya da oturdugum halde yine de devamlı sinyal yok, hemde merkezdeyim, bu da batarya süresini bayagi kısaltıyor, turkcell su anda mobil tv yi 1 ay ücretsiz veriyor, fakat senkron kayıklıgı var nedenini anlayamadım, kısaca biz 3G fln kullanamayız, millet 4G ye gecerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 15 Kasım 2011; 14:10:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.