Şimdi Ara

5800'a 5530'daki gibi yeni ev ekranı ve kinetic scrolling, ayrıca N-gage deteği için oylayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diger ozellikleri bilmem ama kinetic scrool telefon yaziliminin temelinde yatan bir islev, nokia gibi bir sirket bi kac bin kisi var diye ve kendi cikarlarina olmayan bir seyi yapmaz oturup bastan yazmazlar yazilimi, ama ben nokianin ceosu olsam yaptirirdim ama simdi onlarin yapacagini sanmam cunku cikarlari yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereng -- 26 Kasım 2009; 12:27:09 >
  • Oylar 10 bin'i geçmiş durumda. Ek olarak Knetic scroll özelliği olmaması gerçekten yakışmıyor bu telefona.
  • milyonlarda kullanıcıdan bi kaç bin kişi bunu istedi diye olucağını sanmam. ama yeni bi versiyonla düzelebilir bi hata olsa düzeltirdi diye düşünüyorum. yinede istediğiniz olur umarım.
  • Bir forumda okudum kinetic scroll özelliği v40'ta gelecek diyor ne akdar doğru bilemem...
  • Umarım olur fakat arkadaşın dediği gibi bir hata olmadığı için zaten o dediklerinizi koysalar 5530'u niye çıkarmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereng

diger ozellikleri bilmem ama kinetic scrool telefon yaziliminin temelinde yatan bir islev, nokia gibi bir sirket bi kac bin kisi var diye ve kendi cikarlarina olmayan bir seyi yapmaz oturup bastan yazmazlar yazilimi, ama ben nokianin ceosu olsam yaptirirdim ama simdi onlarin yapacagini sanmam cunku cikarlari yok,

hocam yeni alınan n97lerdede yok kineticscroll ama güncellemeyle onlarada geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

quote:

Orijinalden alıntı: alpereng

diger ozellikleri bilmem ama kinetic scrool telefon yaziliminin temelinde yatan bir islev, nokia gibi bir sirket bi kac bin kisi var diye ve kendi cikarlarina olmayan bir seyi yapmaz oturup bastan yazmazlar yazilimi, ama ben nokianin ceosu olsam yaptirirdim ama simdi onlarin yapacagini sanmam cunku cikarlari yok,

hocam yeni alınan n97lerdede yok kineticscroll ama güncellemeyle onlarada geldi.

ciddi olamazsin :s guncellemesiz n97 de kinetic scroll yokmu yahu bu nokia ne yapmaya calisiyor acaba
  • Daha çıkmadı Nette Güncelleme Var diyorlar Ovi 2.0 ile Yapınca Sanırım Bizim Tr için Çıkmadı Bu

şuan En Güncel Sürüm v31.0.011 biliyorum ama Netteki Haberlerde v31.0.015 çıktığı söleniyor Ben Oviden Denedim Yine Yazılım Güncel diyor...

5800'a 5530'daki gibi yeni ev ekranı ve kinetic scrolling, ayrıca N-gage deteği için oylayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Aralık 2009; 20:58:31 >
  • Arkadaşlar buyrun 5800 için programlar kendi uploadımdır..telefonu sattım programları bugün gördüm sizlerle paylaşmak istedim buyrun link!!hem 5800 için hemde 5530 için

http://hotfile.com/dl/22037343/971cf83/5800_app.rar.html

güle güle kullanın!!
  • En azından şimdilik 5800 için yeni bir yazılım yok. Yukarıdaki resimde görülen bilgilerde çelişkiler var. Son versiyon 31.0.015 olarak görülüyor. Zaten şu anda son versiyon 31.0.101. Versiyon numaralarının hiç geriye doğru gittiğini görmedim.
    Ayrıca ''your current version is 15.0.015'' ibaresi var. 5800 için 15.0.015 versiyonu hiç çıkmadı diye biliyorum.
  • oylayın oylayın.. görürler belki!! :)) arkadaşlar yok artık denilecek seyleri yapıyorsunuz... adamların sizin isteginizi yapmaları için üretimi durdurup yazılımı değiştirmeleri lazım :)) oylamaya devamm :)
    ___________________________________________________________________________________________

Arkadaşlar 5530 5800 dan daha sonra çıktı ve adamlar daha yeni olan özellikleri eklemeden üretmezler...Yeni model yeni özellikler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fighter1450 -- 27 Aralık 2009; 23:39:24 >
  • daha öncede yazdım biz 6233 de video ileri geri sarmasını
    yaptıramamıştık...
    nokiaya
  • Arkadaşlar adamlar telefonları sattımı sizde aldınız mı ? (Bende 5800 kullanıyorum) hala bu telefon satıştamı? insanlar alıyorlarmı? günde belkide 100lerce 5800 satılıyormu? artık bu saatten sonra bu adamlar sadece canları isterse kinetic scroll özelliği çıkartırlar ve sadece yeni versiyon ile kavuşuruz (BENCE)
  • İstediğiniz sonunda oldu.V40 güncellemesi geldi ve 5530 ev ekranı ile kynetik scrool geldi.Hayırlı olsun adamlara sonunda istediğimizi yaptırdık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gambit_ -- 20 Ocak 2010; 16:59:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.