Şimdi Ara

5800'a 5530'daki gibi yeni ev ekranı ve kinetic scrolling, ayrıca N-gage deteği için oylayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nokia N-gage'in kullanıcı görüşlerini aldığı bir site var. Internette bu sitede N-gage'ın 5800 uyumlu olması için bir kampanya başlatmışlar.
    Yapımcılar dokunmatik oyunlar üretmeye başlar ve dokunmatik olmayan oyunlar için ekranda sanal bir tuş takımı olursa neden olmasın.

Siz de kampanyayı desteklemek için:

http://ngage.uservoice.com/pages/1377-general/suggestions/175292-n-gage-for-nokia-5800-xpressmusic

adresinden sol taraftaki vote'yi ardından 3'ü seçin. Şimdiden 5000'i geçik oy toplanmış.

Yeni Ev Ekranı:
    Nokia yine s60v5 araüyüze sahip olmasına rağmen 5530 ve N97 için farklı ev ekranı seçenekleri kullandı. 5530'un ev ekranında müzik için durdurma/oynatma ileri geri tuşlarından facebook uygulamlarına ayrıca 5800'dan çok daha gelişmiş bir rehbere yer verilmiş.

5530, 5800'dan daha ucuz ve aynı çözünürlükte ekrana sahip GPS ve 3G'si olmayan bir telefon.
    Nokia'nın bu yaptığını gerçekten kınıyorum.

Kinetic Scrolling:

Kinetic Scrolling ise iPhoneda olduğu gibi parmağınızı ekranda ne kadar hızlı hareket ettirseniz telefondaki menülerde ona göre hızlanıyor menüleri aşağı ve yukarı kolayca oynatıp aradığınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Yan tarafta bulunan scollbardan çok daha kullanışlı ve hoş görünen bir özellik, yine bu özelliği daha ucuz olan ve daha düşük özelliklere sahip olan 5530 XpressMusic'e koymuşlar.

Yeni ev ekranı ve kinetic scrolling'in 5800'ın yeni yazılım güncellemesine eklenmesi için yine global olarak bir kampanya var internette.

Nokia'nın yazılımlar için geir besleme ve kullanıcı görüşlerini aldığı bir site var:
    http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update/feedback

Bu siteye tepkimizi belirtmek için aşağıdaki kısa mesajı gönderebiliriz:

Please add new home screen and kinetic scrolling options to 5800 XpressMusic like 5530 XpressMusic. They both have S60v5 user interface, this features must be usable on both devices.   
    Thank you.

Belki de işe yarar alt tarafı iki tık ile bir oy verip mesaj göndereceğiz. Sizce de denemeye değmez mi.

• Bilgiler için çok teşekkürler.
  • İlginç
  • ilginç olan ne
  • Yolladım valla...
    Oğuz'un dediği gibi ne kaybedersin ki..
    Denemekte fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreeme -- 30 Haziran 2009; 8:29:59 >
  • Çok güzel bir başlık olmuş. Ben de bir 5800 kullanıcısı olarak bu saydığınız özelliklerin eksikliklerini çekiyor ve umutla bekliyordum. Şimdi böyle bir başlık görünce atladım tabi ki hemen. x) Oyumu kullandım ve mesajı da yolladım. İnşallah isteğimizi dikkate alırlar.
  • Evet, ben de dikkate almalarını umuyorum.
    5800 için N-gage, sitede en çok oy alan fikir konumuna ulaşmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkirat -- 1 Temmuz 2009; 1:48:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oylamaya Devam
  • Çok güzel bilgiler ve bize bu bilgileri sundugun için teşekkürler.
    5800 , 5530'dan daha pahalı bi telefon olmasına rağmen 5530' daha kaliteli duruyor ..
    Bu Konuda NOKİA'yı Gerçekten Kınıyorum.
    Oylamakta ve Denemekte Fayda Var. Çook Yararlı Bi Baslık Olmuş.
    Teşekkürler.
  • yemin ediyorum bu konuyu açmak için girdim foruma yani diyecektim ki 5800 var o 5530daki müzik kısayollarını nasıl yaparız diyecektim ya şimdi arkadaşlar ben de yolladım yukardaki olayı da bunu programla falan yapamaz mıyız? nokiayı kınıyoruz tamam da o adamları beklersek telefon eskiyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkirat

Yeni Ev Ekranı:
    Nokia yine s60v5 araüyüze sahip olmasına rağmen 5530 ve N97 için farklı ev ekranı seçenekleri kullandı. 5530'un ev ekranında müzik için durdurma/oynatma ileri geri tuşlarından facebook uygulamlarına ayrıca 5800'dan çok daha gelişmiş bir rehbere yer verilmiş.

5530, 5800'dan daha ucuz ve aynı çözünürlükte ekrana sahip GPS ve 3G'si olmayan bir telefon.
    Nokia'nın bu yaptığını gerçekten kınıyorum.

Kinetic Scrolling:

Kinetic Scrolling ise iPhoneda olduğu gibi parmağınızı ekranda ne kadar hızlı hareket ettirseniz telefondaki menülerde ona göre hızlanıyor menüleri aşağı ve yukarı kolayca oynatıp aradığınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Yan tarafta bulunan scollbardan çok daha kullanışlı ve hoş görünen bir özellik, yine bu özelliği daha ucuz olan ve daha düşük özelliklere sahip olan 5530 XpressMusic'e koymuşlar.

dünyanın en haklı insanısın.oy verdim kardeş.sağolasın böyle bi kampanyadan bizi haberdar ettiğin için.

• tesekkurler bilgi icin..gonderdim bende feedback..umarım kısa zamanda istediklerimiz gerceklesir..cok fazla zaman aldı bu can sıkıntısı durum
  • nerelere yazmadık ki.burayada yazalım bakalım
  • Bende gönderdim umarım faydası olur.
  • 7 oy daha lazım
  • Ben de gönderdim kaldı 6
  • Bende gönderdim
  • bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilmacry

Çok güzel bilgiler ve bize bu bilgileri sundugun için teşekkürler.
    5800 , 5530'dan daha pahalı bi telefon olmasına rağmen 5530' daha kaliteli duruyor ..
    Bu Konuda NOKİA'yı Gerçekten Kınıyorum.
    Oylamakta ve Denemekte Fayda Var. Çook Yararlı Bi Baslık Olmuş.
    Teşekkürler.

artık 5530 daha pahalı

5800 ---> 529TL
    5530 ---> 549TL

• Bende katıldım oylamaya. Umarım değişik bir homescreen e kavuşuruz ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.