Şimdi Ara

***__ 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
27.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece orjinal kılıfı gönderiyor musunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin__58

Sadece orjinal kılıfı gönderiyor musunuz acaba?

Sehpanın da, ayrı bir fiyatı yoktur, Orjinal Kılıfın da. Yurtdışından gelişi itibarıyla, Fabrikasyon imalat, ambalaj ve sevkiyat olarak Kılıf ve Sehpa, beraber olduğu için fiyatı ayrı verilemiyor. Ama, yalnızca Orjinal KILIF Takımını gönderiyoruz tabi ki.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 20 Şubat 2010; 11:40:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kılıf+sehpa istiyorum. Beşiktaş'tan gelip alabiliyor muyuz? Adresi PM'lerseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 17 Şubat 2010; 23:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Kılıf+sehpa istiyorum. Beşiktaş'tan gelip alabiliyor muyuz? Adresi PM'lerseniz memnun olurum.

Satış koşulları ve fiyatlar yukarıda kampanya tercihlerinde açıklandığı gibi tüm Türkiye için kargo ve kapıdan tahsilat dahil olarak, belirtilmiştir.

Bulunduğumuz semte, kargo ile gönderdiğimiz zamanlar olduğu gibi, acil durumlarda vaktimiz olmuşsa, yakın semtlere elden teslimat dahi yapmışızdır fakat, dükkandan satışımız şu an için yoktur. Anlayışla karşılayacağınızı ümit ederiz.
    Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 18 Şubat 2010; 10:58:24 >

• Mrb'lar :)

ürünlerden hala elinizde stok varmı ? hicbir yerde bulamadım paket halinde alıcam da :)
  • quote:

Mrb'lar :)

ürünlerden hala elinizde stok varmı ? hicbir yerde bulamadım paket halinde alıcam da :)

Merhaba,
    Evet, stoklarımızda tüm yukarıdaki aksesuarlar mevcuttur. Yeni kampanya yaptık. SÜRPRİZ HEDİYELER vermekteyiz. orjinalurunler@yahoo.com dan irtibata geçeblirsiniz. MSN nize de ekleyebilirisiniz, e-mail de geçebilirsiniz.

Saygılar,

• pm
  • EN İYİ EKRAN KORUMA BUDUR: PARMAK İZİ, YAĞ İZİ BELLİ ETMEZ, TOZ TUTMAZ !!

İLe Kılıf almak istiyorum PM atarmIsınız detaylı ? Fiyat ne olur ikisi
  • üstat elinde ürünler varmı?

silikon kılıf+orjinal kılıf ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

EN İYİ EKRAN KORUMA BUDUR: PARMAK İZİ, YAĞ İZİ BELLİ ETMEZ, TOZ TUTMAZ !!

İLe Kılıf almak istiyorum PM atarmIsınız detaylı ? Fiyat ne olur ikisi

Orj. Kılıf Takımı=23 TL + 12 TL= Kargo dahil 35 TL olur kardeş.
    Ufak tefek de olsa yine de sürpriz hediyeler de fiyata dahildir.
    Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

üstat elinde ürünler varmı?

silikon kılıf+orjinal kılıf ?

Hepsi var kardeş. Bizde her türlü cep telefonu ve aksesuarı mevcuttur. Yukarda göremedikleriniz de mevcut olabilir. Çekinmeden sorabilirsiniz.
    Yukarıda belirtilen iletişim yolları her zaman açıktır.

Saygılar,

• Merhaba,

Ekran koruyucunuz 5800'a göre mi kesilmiş durumda ? 5230'lar ile arasında çok az fark var ama kesilmişse uymayabilir. Konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
  • 10 GÜN KADAR ÖNCE İNTERNETTE ORJİNAL NOKİA AKSESUARLARINI ARAŞTIRMAKTAYDIM. GOOGLE DA BURASINI BULDUM. ALIŞ VERİŞ YAPTIKTAN SONRA MEMNUNİYETİMİ BELİRTMEK İÇİN FORUMA ÜYE OLDUM. ÇEŞİT ÜRÜN ALDIM VE HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER HİÇ BİRİ ARASINDA AYRIM YAPMICAM AMA KILIF VE CASUS KORUMADANCOK MEMNUNUM INSALLAH MD 9 ALICAM BİRDE KİŞİ İLE İLGİLENMEDE ARKADAŞA COOK TESEKKUR EDERIM COK YARDIMCI OLDU EMIN OLUN PİŞMAN OLMICAKSINIZ.
  • Merhabalar,

Şu anda stoklarımızda, 5800 xm, 5230, N97 VE iPHONE için SCREEN GUARD EKRAN KORUMA BANDI MEVCUTTUR VE HEPSİ HAZIR KESİMLİDİR VE MICRO FIBER BEZI BERABERİNDE VERİLMEKTEDİR.

Hazır kesimli olmayanları kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Bizden Satın Alıp da Kullanan Müşterilerimiz Çok Memnunlar. Tavsiye Ederiz.

Teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Merhaba,

Ekran koruyucunuz 5800'a göre mi kesilmiş durumda ? 5230'lar ile arasında çok az fark var ama kesilmişse uymayabilir. Konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen8181

10 GÜN KADAR ÖNCE İNTERNETTE ORJİNAL NOKİA AKSESUARLARINI ARAŞTIRMAKTAYDIM. GOOGLE DA BURASINI BULDUM. ALIŞ VERİŞ YAPTIKTAN SONRA MEMNUNİYETİMİ BELİRTMEK İÇİN FORUMA ÜYE OLDUM. ÇEŞİT ÜRÜN ALDIM VE HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER HİÇ BİRİ ARASINDA AYRIM YAPMICAM AMA KILIF VE CASUS KORUMADANCOK MEMNUNUM INSALLAH MD 9 ALICAM BİRDE KİŞİ İLE İLGİLENMEDE ARKADAŞA COOK TESEKKUR EDERIM COK YARDIMCI OLDU EMIN OLUN PİŞMAN OLMICAKSINIZ.

Aramıza hoş geldiniz.

Ürünlerimizden ve sürpriz hediyelerimizden memnun olmanız bizi de mutlu etti.
    Yeni siparişlerinizi bekleriz.

Saygılar,

• Arkadaşımdan bende alışveriş yaptım.kılıf+sehpa aldım.gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.ayrıca çok iyi bir kişilik,tekrar görüşürüz inşallah
  • Merhaba. 4 nolu tercihteki ürünler ve silikon kılıf elinizde var mı şuan ? Ve stoklar tahminen ne zaman biter? Temmuz gibi almayı düşünüyorum da..
  • Merhaba,

4 No'lu tercihteki bütün orijinal ürünler şu an için stoklarımızda mevcuttur. Stokların bitip bitmeyeceğini yada biteceği zamanı şimdiden kesitirmemiz imkansızdır. Size tavsiyemiz elinizi çabuk tutmanızdır.

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

Merhaba. 4 nolu tercihteki ürünler ve silikon kılıf elinizde var mı şuan ? Ve stoklar tahminen ne zaman biter? Temmuz gibi almayı düşünüyorum da..

• teşekkürler krdes. ve rica etsem kılıfın sehbanın ve kalemin resimli ambalajlı halini çekip ekleseniz olur mu =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

teşekkürler krdes. ve rica etsem kılıfın sehbanın ve kalemin resimli ambalajlı halini çekip ekleseniz olur mu =))

Yukarıda yeterince resim olduğuna inanıyoruz. Yukarıda belirtilenlerin dışında özel olarak sormak istedikleriniz varsa, orjinalurunler@yahoo.com dan yada 0555 837 9899 dan sorun lütfen. En kısa süre içinde cevaplarız. Tşklr.

Saygılar,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.