Şimdi Ara

***__ 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
27.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harici pil şarj cihazından hala mevcut mudur?
  • Evet, mevcuttur.

***__  5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___***

quote:

Orijinalden alıntı: arastgeldi

harici pil şarj cihazından hala mevcut mudur?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş telefonun kendisi yok mu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtiöz

kardeş telefonun kendisi yok mu peki

İlginize teşekkür ederim. Şu an için cep telefonu satmıyoruz. e-mailinizi PM den bırakın, bir gelişme olursa size mutlaka bildiririz.

Saygılar,

• 5800 kulaklık kumandası satıyor musuunuz
  • merhaba. sizce aşağıdaki ürünlerden hangisinin sesi daha yüksek, ve hangisi daha kullanışlı?
     ***__  5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___***

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

Bunu öneririm. telefonun kadar birşey. bir cebine hoparlörü diğer cebine telefonu koyabilirsin. bisikletin varsa bisiklete montajlayıp yolda süper bir müzik dinleyebilirsin. Bana göre daha şık duruyor sizi bilemem

Dün kılıf + sehpa sipariş ettim bugun 11.00 da elime ulaştı. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Orijinalden alıntı: munans

Yakında gelecek olan siyah ve düz saydam, YUMUŞAK silikon kılıf tahminen ne zaman gelecek acaba ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

Gelmiş kardeş. Fiyatı da 12 TL.- Her ikisinden de var. Ambalajında poşetinde hepsi.

walla ben aynısını kadıkoydekı yazıcıoglu ıshanından 5 tl ye aldım.bu bıraz kazık gıbı geldı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

quote:

Bunu öneririm. telefonun kadar birşey. bir cebine hoparlörü diğer cebine telefonu koyabilirsin. bisikletin varsa bisiklete montajlayıp yolda süper bir müzik dinleyebilirsin. Bana göre daha şık duruyor sizi bilemem

Dün kılıf + sehpa sipariş ettim bugun 11.00 da elime ulaştı. teşekkürler

Ben ses açısından sormuştum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 28 Haziran 2010; 23:28:43 >

• USB şarj cihazı mevcut mudur?
    Resimdeki modelden almak istiyorum
    Jack tarafındaki ucu nokia 5800 için olan model
  • kılıf ve sehpa aldım bugün. elime geçti çok güzel ürün şiddetle tavsiye ederim. Teşekkürler Re-Atum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

USB şarj cihazı mevcut mudur?
    Resimdeki modelden almak istiyorum
    Jack tarafındaki ucu nokia 5800 için olan model

Evet var. 150 CM kablolu modeli mevcut. Yukarıda da belirtilmiştir. Fiyatı 12 TL.-

Tekrar bekleriz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 30 Haziran 2010; 23:23:16 >

• Biz de teşekkür ederiz.
    Orijinal ürünlerinizi mutlu günlerde kullanınız.
    Her zaman bekleriz.

quote:

kılıf ve sehpa aldım bugün. elime geçti çok güzel ürün şiddetle tavsiye ederim. Teşekkürler Re-Atum

• İst içinde olduğumuz halde 12 TL lik ürüne 7 TL kargo parası ödemek istemediğimden
    adres talep ettiğim halde yardımcı olamadınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

İst içinde olduğumuz halde 12 TL lik ürüne 7 TL kargo parası ödemek istemediğimden
    adres talep ettiğim halde yardımcı olamadınız..

Evet, doğrudur, maalesef olamadık. Gerçekten üzgünüz. Satışlarımızın sadece internet üzerinden olduğunu en başta belirtmiştik. Eğer, diğer bir çok müşterimiz gibi, bize güvenip EFT yapsaydınız yada Posta Çeki hesabımıza yatırsaydınız, en fazla 4 TL (3.80TL.-) öderdiniz. İstanbulda bir yerden bir yere gitme maliyetinizi düşünürseniz, " ÖZEL ŞOFÖRÜNÜZ BİLE OLSA " herhalde ödemek istemediğiniz cüzi kargo bedelinden daha ucuza gelemezdi. Koşullarımız maalesef bunlardır. Size bu sefer istediğiniz gibi yardımcı olamadık. Kapıda ödeme bedeli maalesef birazcık daha fazla maloluyor çünkü içinde havale(eft) ücretini de kapsıyor. Zaten biz de o yüzden kampanya yaptık ya, siz kargo bedelini ödemeyin diye. 55 TL ve üzerindeki alışverişlerde kargoyu biz ödüyoruz. (WH-701 Hariç)

Umarız bir dahaki sefere anlaşırız.

Sevgi ve Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 1 Temmuz 2010; 9:19:34 >

• öncelikle hayirli isler diliyorum 5800 icin masa üstü sarjinde ariyorum asagidaki resimin aynisi olacak

• Merhaba,

Stoklarımızda 5800 xm için masa üstü şarj cihazı henüz yoktur fakat usb şarj cihazı vardır ve fiyatı 12 TL dir.
    Yinede bu üründen gelirse, ilk defa burdan herkese haber vermekten mutluluk duyarız.

İlginize teşekkür ederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: tamerpiyade

öncelikle hayirli isler diliyorum 5800 icin masa üstü sarjinde ariyorum asagidaki resimin aynisi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 20 Temmuz 2010; 13:39:28 >

• İlanınızı baltalamak gibi bir fikrim yok ama ilanınızda şaibeli bir durum var, Nokia'nın NOKIA yazan kısmı mavi ışıklı orjinal şarj aleti yoktur! Hiçbir Nokia mağazasında da bulunmamaktadır böyle bir şarj cihazı, neden orjinal yazıyorsunuz bu ürüne sorabilir miyim?

Nokia'nın web sitesinde de olmadığına eminim, umarım yanılıyorumdur ama cevap bekliyorum bu konuda?

• Siyah pena 1tane Ve 2tane Kırmızı Normal Kalem Birtanede siyah kalem normal olanından yani toplamda 3kalem birisi siyah 2si kırmızı olacak Kaçpara ediyor toplamda?
    Md9 Mu İyidir Yoksa Md8mi Birde onu Sorucam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.