Şimdi Ara

5800 almak istiyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum ama forumda okuduğumda çoğu arkadaşda sorun varmış.

*Kasa açığı
    *Kulaklık ses sorunu
    *Normal ses sorunu
    *Şarj sorunu

v40 güncelleme falan ben böyle şeyleri daha önceden görmedim hiç çünkü hep Sony Ericsson kullandım şuanda P1i var sıktı değiştirmek istiyorum 5800 beğendim özelliklerini ama şu hatalardan dolayı alamıyorum bide güncelleme falan anlamıyorum nasıl birşey olduğunu biri açıklıyabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• UP! arkadaşlar lütfen yardım.
  • Bak ben bu sorunların hiçbirini yaşamadım . Öncelikle sana kesinlikle Bakırköy / Capacity / ElectroWorld mağazasından almanı tavsiye ederim . Eğer ulaşım sorunun yoksa ...
    Ben oradan aldım ve sorun çıkmadı . Bu arada güncelleme yapmadım . Şarj sorunudur falan bilmem ama telefonu aldığım ilk günler 2 gün gidiyordu şarj . Şu an 4 gün gidiyor . Ben ilk gün 8 saat şarja koymamıştım sanırım ondan dolayı 2 gün falan gitti bir kaç kez. Ama şu an oyunda oynuyorum . Her sabah okula giderken kulaklıkla müzik dinliyorum . Gelirken de aynı şekil . Cartıydı curtuydu 4 gün şarj gidiyorum . Anlayacağın şarj sorunum da yok .
    Sesi de çok beğendim . Yalnız sakın ha sakın donanımdan ses ayarını yükseltme . Ses bozulmaz falan derler inanma onlara. Kesinlikle seste bozulma olur . Kulaklık sesinde hiçbir sorunum yok .

ANLAYACAĞIN BEN TELEFONUMDAN ÇOK MEMNUNUM.
    Son birşey söyleyeyim . Telefona güncelleme yapmak istedim fakat Nokia henüz her kullanıcısna bu yeni sürümü sunmadı . Nokia Software Updater da güncelleme yapmak istedim . Fakat telefonunuz zten son sürüm bulunduruyor dedi . Anlayacağın bu hizmetten şimdilik yararlanamıyorum . Birçok kişi product code değiştirerek yani telefonlarını başka telefonunun ; güncelleme yapılabilen bir telefonun kodunu kullanarak güncellediler. Fakat bunun telefonun garanti kapsamı dışına çıktığını sonradan öğrenenler oldu . Güncelleme en geç 1 ay içerisinde tüm kullanıcılara ulaşır . Yani acelem yok ççıkınca indirirm . Hatta bu kadar çok dert yanan varken indirmeyedebilirim . Çok da şart değil .

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.