Şimdi Ara

5800 almayı düşünen arkadaşlar için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Özelliklerine kanarak 5800 denen telefonu aldım ama 4 kez servise gitti fakat hala kapanıp-açılma ve şarj temassızlığı sorunları devam ediyor.

- tema yüklemedim, orjinal yazılım dışında işim olmaz, telefonu kıçımda taşımadım, suya düşürmedim vs vs ... herkesin uzak durması gereken ayıplı bir ürün olduğunu düşünüyorum...

• sen yine 4 sefer göndermişsin :) Ben tam 7 sefer garantiye gönderdim.Tüketici haklarınada başvurdum sonuç alamadım.Senin telefonun gibi kendiliğinden kapanıp açılma sorunu var bende de.
  • hocam arızalı telefon senşn şansına. gerçekte 5800 kapanan bir telefon değil. ben kullanıyorum 2 sene oldu. 2 sene önceye göre haklısın. ozaman yazılımsal nedenlerden kapanıyordu telefon yerlerde sürünüyodu. çok pişman olmuştum fakat yeni yazılım güncellemesiyle şuan gayet iyi durumda hiçbir problemi yok. şuanda fiyat olarak çok uyugn. bu fiyata alınabilicek iyi bir telefon aslında... kvk yamı gönderdin? valla bende zamanında gönderdim yazılımsal olduğunu bilmiyordum ozaman gönderiyodum 1 ay sonra fotmat atılıp geliyodu gene aynı. kasmıyor kapanıyor ne sövmüştüm kvk ya. kimsede demiyorki bu yazılımsal sorun. deseler anliicam. 3 ay kvk da süründü telefon yok yere... en sonunda aldım telefonu hala aynı sorunlar var dedimki bu telefonu ya satcam ya atcam. gözden tamamen çıkardım. sonra nette araştırdım. herhalde tam araştırdığım gün yeni updatesi çıkmış yoksa kvk da zamanında updatelerlerdi.. o updateyi yaptım V30 du ozamanlar. kapanma sorunu gitti telefon biraz hızlandı hemen ardından 31 çıktı baya hızlandı.

şuanda hacklı cfw kullanıyorum. yani duymuşsundur forumda n97 yazılımını 5800 a portlamışlar güzel yazılımlar var öyle telefon uçuyor ancak 5800 ın cfw si daha bihoşuma gidiyor benim bide modifiyeyi sevmem orjinalı severim. şuanda V52 nin hacklı yazılımını kurdum telefonun orjinalliği bozulmamış ama hızlandırma açısından gerekli herşey yapılmış orjinal programları çıkartılmamış şuan telefon oldukça şahane...

senin telefonda donanımsal sorun var ise ve kvk oldu diyip veriyorsa sana hakaten yazıklar olsun kvk ya. arkadaşıma aynısını yaptılar. fakat kvk bi kaç aydır kendini yeniledi. artık öyle yapmıyor diye duydum. ve hatta bizzat yaşadım anlatıyorum inanamiicaksın

"telefonun dokunmatiğinde sorun olmuştu bende içini açtım salak gibi panel kablosunu kopardım. garantiside bitti sanıyordum. telefoncudansa veriim dedim kvk ya sağlam olsun fiytatına göre yaptırırım yaptırmam dedim. biliyorum fiyat patliicam. ne fiş evrdim ne garnati ve tamamen kullanıcı hatası. bi baktım netten garanti dahili diyor. 1 buçuk hafta sürdü tam tamına. telefonunuz olmuştur dediler bi aldım. ekran yani içindeki lcd ekran yeni panel yeni... tek kuruş vermedim. okadar hoşuma gittiki. ekran çizikleri falanda yok. direk sticker yapıştırdım. yani kvk bana iyi davrandı. şu anda tekrardan eskisi gibi böyle 3 kağıtçılık yapıyosa çok yazık....

• elektronik gerçekten şans işi. bu apple için de böyle, nokia için de. bende 1.5 sene kullandım. ancak herhangibir resetlenme olayı olmadı. ama sen bunları yaşamadın demiyorum. eğer 4 kez servise gitti ise, zaten değişim / iade hakkın doğuyor. bunun için forumda biraz gezinmeni tavsiye ederim.
  • benim 7 sefer gitti.Tüketici haklarındanda cevap alamadım olumlu.
  • hocam kaç sene oldu yeter artık rahat bırakın şu telefonu yahu... Nokia nın ilk dokunmatik telefonuydu haliyle nokia deneme yapıyordu tabiiki sorunlar olacaktı bunun bilincinde olup uzak durmanız lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utg

- Özelliklerine kanarak 5800 denen telefonu aldım ama 4 kez servise gitti fakat hala kapanıp-açılma ve şarj temassızlığı sorunları devam ediyor.

- tema yüklemedim, orjinal yazılım dışında işim olmaz, telefonu kıçımda taşımadım, suya düşürmedim vs vs ... herkesin uzak durması gereken ayıplı bir ürün olduğunu düşünüyorum...

Sana ilk parti denk gelmiş anlaşılan ben geçen eylülde aldım bunları hiçbiri olmadı.hemen sende sorun oldu diye hepsinde sorun var denemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.