Bildirim
5800'da cok mesaj yazanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nokia yı yücelteceğini düşündüğümüz bu model nokia nın sonunu getirtecek saçma sapan hatalar çıkartıyor anlamak zor....... -
bende cok mesaj yazan biriyim uzun mesajlarda yazıyorum ama bende böyle bir sorun yok çok şükürquote:
Orijinalden alıntı: matrix22
Nokia yı yücelteceğini düşündüğümüz bu model nokia nın sonunu getirtecek saçma sapan hatalar çıkartıyor anlamak zor....... -
bende günde 150 ve 200 msj çeken biriyim.. tam ekran qwerty klavye kullanıyorum parmaklarım alıştı ve gayet hızlı yazıyorum bazen kısa bazen uzun 160 karakter yazıyorum ve asla donma felan olmuyor. eski 3230 telefonumda oluyordu o ama bunda oyle birşey olmuyor..quote:
Orijinalden alıntı: Jeak
bende cok mesaj yazan biriyim uzun mesajlarda yazıyorum ama bende böyle bir sorun yok çok şükür
Alıntıları Göster
-
sendeki kasılmanın sebebi telefon hafızasının yoğun olması olabilir veya mesajları karta kaydediyorsan ondanda olabilirquote:
Orijinalden alıntı: profiteer
bende günde 150 ve 200 msj çeken biriyim.. tam ekran qwerty klavye kullanıyorum parmaklarım alıştı ve gayet hızlı yazıyorum bazen kısa bazen uzun 160 karakter yazıyorum ve asla donma felan olmuyor. eski 3230 telefonumda oluyordu o ama bunda oyle birşey olmuyor..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsaid
sendeki kasılmanın sebebi telefon hafızasının yoğun olması olabilir veya mesajları karta kaydediyorsan ondanda olabilir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hsaid
sendeki kasılmanın sebebi telefon hafızasının yoğun olması olabilir veya mesajları karta kaydediyorsan ondanda olabilir
5800 kullanıcıs değilim ama bana da bu mantıklı geldi
E71de mesajlar hafıza kartındayken mesajlara tıkladığında 3-4 sn sürüyordu mesajlar menüsünün gelmesi...
telefon hafızasına aldım ve 3000-4000 mesajı geçtiği oldu ve hiç donma takılma yaşamadım
birde hafıza kartına depolandığı zaman hepsini işaretleyip silmek istediğinde telefon donabiliyor kendine restart atabiliyor... 5800 da da olması muhtemel bence..
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 6 Nisan 2009; 22:24:30 >
-
sorunun ondan kaynaklandigini sanmiyorum cunki genelde mesajlari hemen siliyorum ve zaten mesajlar telefon hafizasimda saklaniyor.quote:
Orijinalden alıntı: Canzzquote:
Orjinalden alıntı: hsaid
5800 kullanıcıs değilim ama bana da bu mantıklı geldi
E71de mesajlar hafıza kartındayken mesajlara tıkladığında 3-4 sn sürüyordu mesajlar menüsünün gelmesi...
telefon hafızasına aldım ve 3000-4000 mesajı geçtiği oldu ve hiç donma takılma yaşamadım
birde hafıza kartına depolandığı zaman hepsini işaretleyip silmek istediğinde telefon donabiliyor kendine restart atabiliyor... 5800 da da olması muhtemel bence..
Saygılar...
Alıntıları Göster
arti bir bilgi: telefonda notlar'dan yeni not yazarken hicbir sekilde boyle bir sorunla karsilasmiyorum takir takir yaziyorum ne istiyorsam orada....
takilma sadece mesaj yazarken oluyor
-
benm oluyor ozelıkle 1ınca sayfanın sonlarına dogru baslıyor we dıger sayfaya gectınmı takılma cok ılerlemıs duruma gelıo bazen durup kalıyor.versıyn 20dır kesın.20lerde hep aynısı.bıde kardesım ınt gırmeı denedınmı hıc ordada aynısı oluyr takılma war.sende oluyormuquote:
Orijinalden alıntı: fatih.çelik
sorunun ondan kaynaklandigini sanmiyorum cunki genelde mesajlari hemen siliyorum ve zaten mesajlar telefon hafizasimda saklaniyor.
arti bir bilgi: telefonda notlar'dan yeni not yazarken hicbir sekilde boyle bir sorunla karsilasmiyorum takir takir yaziyorum ne istiyorsam orada....
takilma sadece mesaj yazarken oluyor
Alıntıları Göster
-
Arkdaşlar bendede n81-8gb var ondada böle bi problem oluyordu mesaj hafızasını telefon hafızasını seçerek düzelmişti sizde bi deniyin.quote:
Orijinalden alıntı: uA_1905_1905
benm oluyor ozelıkle 1ınca sayfanın sonlarına dogru baslıyor we dıger sayfaya gectınmı takılma cok ılerlemıs duruma gelıo bazen durup kalıyor.versıyn 20dır kesın.20lerde hep aynısı.bıde kardesım ınt gırmeı denedınmı hıc ordada aynısı oluyr takılma war.sende oluyormu
Alıntıları Göster -
arkadaslar bu sorunun asil sebebi,,bir cok forumdada aciklandigi gibi, V20 fw versiyonundan kaynaklanmaktadir,,,Sorun sadece turkce klavye secile oldugu zaman gecerlidir,,,yazmaya basladiktan bir sure sonra gec algilama vardir,,,,quote:
Orijinalden alıntı: twisted_tlh
Arkdaşlar bendede n81-8gb var ondada böle bi problem oluyordu mesaj hafızasını telefon hafızasını seçerek düzelmişti sizde bi deniyin.
Alıntıları Göster
sorunun v21 ile sona ereceginiz dusunuyoruz,,,,suanlik gecici cozum ise,,yazma dilini ingilizce yapmaktir,,sorunun tamamen kalktigini goreceksiniz....
-
t9 özelliği kapatılarak ve yazım dili ingilizce yapılarak sorun ortadan kaldırılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: nokiauser
arkadaslar bu sorunun asil sebebi,,bir cok forumdada aciklandigi gibi, V20 fw versiyonundan kaynaklanmaktadir,,,Sorun sadece turkce klavye secile oldugu zaman gecerlidir,,,yazmaya basladiktan bir sure sonra gec algilama vardir,,,,
sorunun v21 ile sona ereceginiz dusunuyoruz,,,,suanlik gecici cozum ise,,yazma dilini ingilizce yapmaktir,,sorunun tamamen kalktigini goreceksiniz....
Alıntıları Göster -
bende şuana kadar kullandığım her telefonda vardı bu sorun taki iphone kullanana kadarquote:
Orijinalden alıntı: nokiayardim
t9 özelliği kapatılarak ve yazım dili ingilizce yapılarak sorun ortadan kaldırılabilir.
Alıntıları Göster
ama iphone dada sorun yok diyemem en azından mesaj yazarken yok :D -
msj hafızasını telefın yada hafıza kartı yapsanda aynı ıkısıde.takılma var fark yok kardesımquote:
Orijinalden alıntı: tahago
bende şuana kadar kullandığım her telefonda vardı bu sorun taki iphone kullanana kadar
ama iphone dada sorun yok diyemem en azından mesaj yazarken yok :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix22
Nokia yı yücelteceğini düşündüğümüz bu model nokia nın sonunu getirtecek saçma sapan hatalar çıkartıyor anlamak zor.......quote:
Orjinalden alıntı: matrix22
Nokia yı yücelteceğini düşündüğümüz bu model nokia nın sonunu getirtecek saçma sapan hatalar çıkartıyor anlamak zor.......
Ne alakası var?
Bende böyle bir sorun yok...Birisi hata verdi diye tüm 5800'lar hatalımı? -
quote:
Orijinalden alıntı: FreezeTheLifequote:
Nokia yı yücelteceğini düşündüğümüz bu model nokia nın sonunu getirtecek saçma sapan hatalar çıkartıyor anlamak zor.......
Ne alakası var?
Bende böyle bir sorun yok...Birisi hata verdi diye tüm 5800'lar hatalımı?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
quote:
Ne alakası var?
yoksa ne mutlu sana .. fakat 5800 kullanıcılarının normalin çok üzerinde sıklıkta ve benzerlikte problemleri var... gerek burdan gerkse yabancı forumlardan bakabilrsin ... Normalden çok fazla kişi aynı sorunları söylemiş... kasa açıklığı, ahizedeki ve ekrandaki çeşitli saçmalamalar...
-
yazım dilini ingilizce yapınca düzeliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Canzzquote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
quote:
Ne alakası var?
yoksa ne mutlu sana .. fakat 5800 kullanıcılarının normalin çok üzerinde sıklıkta ve benzerlikte problemleri var... gerek burdan gerkse yabancı forumlardan bakabilrsin ... Normalden çok fazla kişi aynı sorunları söylemiş... kasa açıklığı, ahizedeki ve ekrandaki çeşitli saçmalamalar...
Alıntıları Göster
-
Aynı sorun bazen çoğu nokia telefonunda meydana geliyor ama bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor bende.quote:
Orijinalden alıntı: orsen
yazım dilini ingilizce yapınca düzeliyor.
Alıntıları Göster -
arkadaslar tesekkur ediyorum sirun gercektende turkceden oluyormus. Onu ingilizce yaptim su anda bir sorun yok. Ama ben t9a alismistim gerci ya neyse artik yeni versiyonu bekleyecegiz.....quote:
Orijinalden alıntı: ChuckTaylor
Aynı sorun bazen çoğu nokia telefonunda meydana geliyor ama bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor bende.
Alıntıları Göster -
Telefonun dilini ya da yazma dilini ingilizce yapmaya gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: fatih.çelik
arkadaslar tesekkur ediyorum sirun gercektende turkceden oluyormus. Onu ingilizce yaptim su anda bir sorun yok. Ama ben t9a alismistim gerci ya neyse artik yeni versiyonu bekleyecegiz.....
Alıntıları Göster
ı yerine i, ç yerine c, ş yerine s vb gibi kullanırsanız yine t9 da yazmaya devam edebilirsiniz hızlı şekilde.
-
ne zaman cikacak bu yeni versiyon yaaa 21quote:
Orijinalden alıntı: mehmet050
Telefonun dilini ya da yazma dilini ingilizce yapmaya gerek yok.
ı yerine i, ç yerine c, ş yerine s vb gibi kullanırsanız yine t9 da yazmaya devam edebilirsiniz hızlı şekilde.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan hesap makinesi silindi
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- ınsert sım ne demek
- sim kart depolama alanı dolu
- gök gürültüsü tehlikelimi
- telegramda video izleme
- telefon hızlandırma
- teşhir telefon ne demek
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X