Şimdi Ara

5800 denizde de GPS olarak kullanmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Ben öyle demedim bu iş için uygun değil dedim.
    Şahsen teknede 5800 kullanmam araba içi kullanımı bile vasat altında olan bir telefonu teknede zor.

5800'ın GPS performansına vasatın altında diyeni de gördüm. Samsung'ların GPS özelliğini hiç kullanmadınız sanırım? 5800'ın GPS'i gayet harikadır neden vasat altı dediniz anlamadım. Kendi navigasyon programı ile değil ama alternatif programlarla. Özellikle NDrive. Normal bir GPS cihazından daha iyi çalışıyor.

Normal bir GPS cihazından daha iyi çalışıyor demek abesle iştigaldir. Ben ne 5800xm ler gördüm GPS i saçma çalışan hatta çalışmayan ,evet oldukça berbat bi gps i var . ve E72'deki GPS çok daha üstün çalışıyor. KENDI NAVIGASYONUYLA

@ykesici
    GPS cihazı almak zorundasın.

Açıkçası bu forumda yazdığınız mesajları hiçbir şekilde kaale almıyorum.Nokia'yı kötülemekten başka bir işi olmayan birisiniz.
    Bana ne diyeceğinizi az çok tahmin ediyorum ama pekte umrumda değil beni tanıyan tanıyor zaten sizin gibilerin yorumu pek birşey ifade etmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Şahsen teknede 5800 kullanmam araba içi kullanımı bile vasat altında olan bir telefonu teknede zor.

5800'ın GPS performansına vasatın altında diyeni de gördüm. Samsung'ların GPS özelliğini hiç kullanmadınız sanırım? 5800'ın GPS'i gayet harikadır neden vasat altı dediniz anlamadım. Kendi navigasyon programı ile değil ama alternatif programlarla. Özellikle NDrive. Normal bir GPS cihazından daha iyi çalışıyor.

Normal bir GPS cihazından daha iyi çalışıyor demek abesle iştigaldir. Ben ne 5800xm ler gördüm GPS i saçma çalışan hatta çalışmayan ,evet oldukça berbat bi gps i var . ve E72'deki GPS çok daha üstün çalışıyor. KENDI NAVIGASYONUYLA

@ykesici
    GPS cihazı almak zorundasın.

Açıkçası bu forumda yazdığınız mesajları hiçbir şekilde kaale almıyorum.Nokia'yı kötülemekten başka bir işi olmayan birisiniz.
    Bana ne diyeceğinizi az çok tahmin ediyorum ama pekte umrumda değil beni tanıyan tanıyor zaten sizin gibilerin yorumu pek birşey ifade etmiyor.

Nokiayı Kötüleseydim E72 ide kötülerdim

ek : cevap veremeyip böyle susarsın işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Eylül 2011; 4:09:05 >

• quote:

quote:

O gps cihazını görmek ve yakından incelemek isterim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.