Şimdi Ara

5800 Ekran çizgi çizgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bynedim

Öncelikle *#7370# Yes ile formatlayın, zaten servise verseniz onların da deneyeceği ilk şey bu olacak.. Garanti dışına çıkarmaz..

Hard reset yaptım ama değişiklik yok malesef

Gaziantep'deyim ve en yakın KVK servis Adana'da, oraya göndermeliyim telefonu

Telefonu Ereyon.com'dan alalı 10 gün oldu, onlara söylesem veya göndersem bir çare olurlar mı, yoksa onlar da KVK servise mi gönderirler?

• ARKADASLAR BEN BAHSEDİLEN EKRAN PROBLEMİNİ YAŞADIM ŞÖYLE Kİ TELEFON VERSİYONUNU 30 ..DAN VERSİYON 31..E YÜKSELTTİM DAHA SONRA HERHANGİ BİR UYGULAMAYI KULLANMAK İSTEDİĞİMDE YADA BİR UYGULAMADAN ÇIKIP ANA EKRANA DÖNDÜĞÜMDE YUKARIDAN AŞAGI DOGRU OLUSAN SİYAH YAHUT BEYAZ KILCAL ÇİZGİLENMELER OLDUGUNU FARKETTİM İLK OLARAK SOFT FORMAT SONRA HAFIZA KARTINA FORMAT EN SON HARD FORMAT DENEDİM SORUN AYNEN DEVAM ETTİ BİRAZ ARAŞTIRDIM Kİ 5800 ÜN KRONİK EKRAN SORUNU İMİŞ AYRICA EKRANDA HAFİF DALGALANMADA OLUSUYORDU DİĞER RENK SAPMALARI EKRAN KAYMALARI DA MUHTEMEL EKRAN SORUNUDUR NİHAYETİNDE SERVİSE VERDİM 21 GÜNDE EKRANI DEĞİŞTİRİP VE DE TERTEMİZ TELEFONUN SAĞINI SOLUNU ÇİZİP TESLİM ETTİLER SAYGILAR
  • Beyler bu telefondaki sorun dikkat ederseniz kış gelince ortaya çıktı ekranda problemi olan aradaşlar telefonun ısısını biraz yükselttikten sonra bi bakın ekrana düzeliyor gece telefonu fiskosa koyuyorum suntanın üstüne sabah kalkıorum saate bakıorum ekran bozuk cebime koyuyrum telefonu bakıorum düzelmiş bide buna dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: krst_krst

Beyler bu telefondaki sorun dikkat ederseniz kış gelince ortaya çıktı ekranda problemi olan aradaşlar telefonun ısısını biraz yükselttikten sonra bi bakın ekrana düzeliyor gece telefonu fiskosa koyuyorum suntanın üstüne sabah kalkıorum saate bakıorum ekran bozuk cebime koyuyrum telefonu bakıorum düzelmiş bide buna dikkat edin

domuz gribi olmuştur

• Artık dayanamayıp telefonumu dün öğlen saatlerinde b.köy kvkya verdim ve bu gün saat 16:45 gibi mesaj geldi telefonunuz onarılmıştır gelip alabilirsiniz diye. Gerçekten bukadar çabuk olucağını beklemiyordum yarın gidip alıcam inşallah ilginize teşekkürler.
  • ya 5800 ım yere düştü... ekranı bozuldu.. ya çok kötü oldum.. bu ekranın fiyatı ne kadar.?
  • Beyler bu sonradan takılan ekranlarla telefonun kendi ekranı arasında kalite farkı varmı acaba bi bilginiz varmı?
  • quote:

hayır renkler birbirine girmiş bi şekilde renk demetleri gibi diyebiliriz ekrandaki arka plan resmindeki temel renkler çizgi demetleri halinde sağdan sola doğru uzanıyor

Ben telefonu yeni aldım video oynatırken saniyelik görünüp gidiyor uzunlamasına. Güncelleme yap düzelir dediler.seninkiyle aynı sorun sanırım versiyon 30.00. böyle birşey hiç güncellemedim ilerde seninki gibi olumu acaba ya kahretsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 18 Aralık 2009; 10:59:46 >
  • yaw arkadaşlar 1,5 ay bekledim hepsiburadadan cihaz geldi , ve bu problem, ekranda sanki bozuk tv gibi renkler birbirine karışıyor,

1 gün bile kullanmadım bu hepsiburada bunu değiştirirmi acaba, yoksa direk kvk yamı götürsem

bide bu dora yazıyor... kvk alır heralde bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytuga

yaw arkadaşlar 1,5 ay bekledim hepsiburadadan cihaz geldi , ve bu problem, ekranda sanki bozuk tv gibi renkler birbirine karışıyor,

1 gün bile kullanmadım bu hepsiburada bunu değiştirirmi acaba, yoksa direk kvk yamı götürsem

kvk alır, ama şu 8 gün içerisinde geri iade olabilir diyor.. Bana da kasa açıklığı olan cihaz geldi ama açıklık çok az, iğne ucu kadar, acaba geç olmadan geri yollasam kabuıl ederler mi? Servise sordum istersen ön kapağı değiştiririz dediler ama herhalde garanti kapsamında yaparlar... Ellerinde yok diye istemedim.. Bu açıklık ilerde nolur bilemem ama düzelttirebilen var mı? Ön kapak değişmesi yetiyor mu?(netteki vidyoyu göstermeyin, yapmam imkansız)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

quote:

yaw arkadaşlar 1,5 ay bekledim hepsiburadadan cihaz geldi , ve bu problem, ekranda sanki bozuk tv gibi renkler birbirine karışıyor,

kvk alır, ama şu 8 gün içerisinde geri iade olabilir diyor.. Bana da kasa açıklığı olan cihaz geldi ama açıklık çok az, iğne ucu kadar, acaba geç olmadan geri yollasam kabuıl ederler mi? Servise sordum istersen ön kapağı değiştiririz dediler ama herhalde garanti kapsamında yaparlar... Ellerinde yok diye istemedim.. Bu açıklık ilerde nolur bilemem ama düzelttirebilen var mı? Ön kapak değişmesi yetiyor mu?(netteki vidyoyu göstermeyin, yapmam imkansız)

üstad boşver okadar açıklık olur, bence hiç takılma, makinede sorun yoksa okadar olur bence, ama tabi sen bilirsin , zevk meselesi....

• arkadaşlar lütfen yardım ekran tuş kilidyle uğraşınca çizgi çizgi oluyor ne yapmalıyım.
  • quote:

quote:

quote:

üstad boşver okadar açıklık olur, bence hiç takılma, makinede sorun yoksa okadar olur bence, ama tabi sen bilirsin , zevk meselesi....

sakın servise vermeyin. yoksa o açıklık artar ve başka hataları içeren bir cihaz alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

quote:

quote:

sakın servise vermeyin. yoksa o açıklık artar ve başka hataları içeren bir cihaz alırsınız.

Benimde başıma aynı sorun geldi. nokia shop'un teknik servisine verdim. ekranı komple değiştirdiler. daha sonra hiç bi sorun yaşamadım.

• beyler benim 5800 da beyaz tuşa basılıp gelen menüde sadece yatay biçimdeyken kırmızı tuşa basınca ekran birbirine giriyo ve video oynatırken video 10 saniye falan duraklıyo ama arkadan ses geliyo sorun nedir sizce
  • quote:

Sağolun; peki servise veren arkadaşlar telefonlarınız ne zamandır serviste acaba?

1 aydan aşağı gelmez :)
  • servis yolu görünmüş arkadaşım benimde başıma geldi ekran değişecek..

benim teleon 15.gün öğlen elimdeydi ve hiç bir sorun yaşamadım telefonum verdiğim gibi geri geldi(çizilme kırılma vs.. anlamında verdiğim gibi,eskran sorunu çözüldü tabi ki..) teleservice'de işlem görmüş...
  • Arkadaşlar Merhaba..

Bende de aynı sorun vardı bütün yazılımları denedim bir fayda etmedi ama
    Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemasik

Arkadaşlar Merhaba..

Bende de aynı sorun vardı bütün yazılımları denedim bir fayda etmedi ama
    Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

işe bak

• Dün ekranı değiştirdim bende. Telefon arabistandan geldiği için garantisi yoktu. 55 tlye hallettim. İstanbul'daysanız akrabam telefoncu pm ile ulaşın halledelim. Tabi daha ucuza yaptırıyorsanız ne ala..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.