Şimdi Ara

5800 Ekran çizgi çizgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
19.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Way be videoya bakarmısın olayı çözmüş adamlar sorunu olan varsa açıp yapsın
  • Yetkisiz ellerin yapacağı müdahale telefonun kalıcı şekilde hasar görmesine neden olabileceği gibi garanti dışına çıkmasına da neden olabilir.
    5800 sorunları ile kendi kendinize uğraşmak yerine servise götürün onlar halletsinler....
  • bendede aynı sorun vardı.. soğukta oluyordu özellikle. servise verdim 2 haftada hallettiler. cvf ile pek alakası olduğunu sanmıyorum..
  • bu konu neden sonlanmıs bilmiorum ama ben bunun cfw kaynaklı bir problem olduguna eminim.. Bence cfw yapan arkadaslar dikkat etsinler sorun cözülecektir.. 2tane saglam telefona cfw yukledikden 4gun sonra 2sindede ayni sorunu yasiosam bence sorun cfw dendir.. 2sinede su kacacak 2sininde ekraninda manyetik problemler cikacak gecin bu isleri cfw yapan arkadaslar konuya el atin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukooo

bu konu neden sonlanmıs bilmiorum ama ben bunun cfw kaynaklı bir problem olduguna eminim.. Bence cfw yapan arkadaslar dikkat etsinler sorun cözülecektir.. 2tane saglam telefona cfw yukledikden 4gun sonra 2sindede ayni sorunu yasiosam bence sorun cfw dendir.. 2sinede su kacacak 2sininde ekraninda manyetik problemler cikacak gecin bu isleri cfw yapan arkadaslar konuya el atin ..

Bu olayın cfw alakası olabilir.Ama orjinal yazılımdada oluyor,benim gözlemlediklerim tamamen 3 parti uygulamalar diye nitelendirdiğimiz uygulamalardan dolayı oluyor..Özelikle tuş kilidi programları buna sebeptir..Orjinal yazılımı yükleyip hiç bir uygulama yüklemeyin bu ekran dalgalanmaları,renk cümbüşü muhabbeti hiç yaşanmadığını farkedeceksinizdir...Fakat v60 son yazılımda tuş kilidi değişmiş olduğundan yine yaşayan olabilir diye düşünüyorum..V52 de uygulama yüklemeyip 1 hafta kullanın bu sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

bu konu neden sonlanmıs bilmiorum ama ben bunun cfw kaynaklı bir problem olduguna eminim.. Bence cfw yapan arkadaslar dikkat etsinler sorun cözülecektir.. 2tane saglam telefona cfw yukledikden 4gun sonra 2sindede ayni sorunu yasiosam bence sorun cfw dendir.. 2sinede su kacacak 2sininde ekraninda manyetik problemler cikacak gecin bu isleri cfw yapan arkadaslar konuya el atin ..

Bu olayın cfw alakası olabilir.Ama orjinal yazılımdada oluyor,benim gözlemlediklerim tamamen 3 parti uygulamalar diye nitelendirdiğimiz uygulamalardan dolayı oluyor..Özelikle tuş kilidi programları buna sebeptir..Orjinal yazılımı yükleyip hiç bir uygulama yüklemeyin bu ekran dalgalanmaları,renk cümbüşü muhabbeti hiç yaşanmadığını farkedeceksinizdir...Fakat v60 son yazılımda tuş kilidi değişmiş olduğundan yine yaşayan olabilir diye düşünüyorum..V52 de uygulama yüklemeyip 1 hafta kullanın bu sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum..

dogru diosun tus kilidinin cfwlerden kaldirilmasi taraftariyim bende zaten 5800da yanda şilt var.. Nie iphone özentiligi var anlamadim.. Tamam yeni v60dada cikti ama gerek yok mazelocktur kaydirmadir.. Hatta hocam bisey ogrendim gecen bu kaydirmali tuskilidinin patentini apple almis.. Yani nokia v60a yada n97isletim sistemlerinde kullandigi kaydirmali tus kiliti icin bide para verdi.. Adamlarda zerre akıl yok

• ben de aynı yöntemle yapmıştım kendi telefonumu. Forumdan 2. el almıştım ve böyle kakaladılar bana :) sağlık olsun... önce ben de cfw yüklediğim için oluyor sanmıştım bu yüzden adama diyemedim abi senin verdiğin telefon bozuk diye. Ama LCD bağlantısında olan bir hatadan dolayı kaynaklanıyor bu durum ve havalar soğuyunca kendini gösteriyor:) Eski üretimlerin yarısında var bu durum. ( yazın almıştım telefonumu ben o yüzden farketmedim :) sanheiser kulaklıklarımı bozup içindeki mıknatısı biraz yontup aynı yöntemle yapmıştım. 1 senedir takır takır kullanıyorum gık demedi sorunu unuttum hatta:) Servis dışı olup ta telefonunda aynı hatadan olan varsa bana pm atsın:) elimde 2 tane daha küçük mıknatıs var. hallederiz bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

ben de aynı yöntemle yapmıştım kendi telefonumu. Forumdan 2. el almıştım ve böyle kakaladılar bana :) sağlık olsun... önce ben de cfw yüklediğim için oluyor sanmıştım bu yüzden adama diyemedim abi senin verdiğin telefon bozuk diye. Ama LCD bağlantısında olan bir hatadan dolayı kaynaklanıyor bu durum ve havalar soğuyunca kendini gösteriyor:) Eski üretimlerin yarısında var bu durum. ( yazın almıştım telefonumu ben o yüzden farketmedim :) sanheiser kulaklıklarımı bozup içindeki mıknatısı biraz yontup aynı yöntemle yapmıştım. 1 senedir takır takır kullanıyorum gık demedi sorunu unuttum hatta:) Servis dışı olup ta telefonunda aynı hatadan olan varsa bana pm atsın:) elimde 2 tane daha küçük mıknatıs var. hallederiz bir şekilde

bide öle dandik mıknatıs da deil 40-50tllik SANHEİSER kulaklık mıknetısı

• Diğer kulaklıkların mıknatısı kömür mıknatıs çünkü:) Kocaman oluyorlar. İnce, güçlü, demir mıknatıs var kaliteli kulaklıklarda:) sökmesi biraz zor ama kırmadan çıkartabilmek:) yok 25 liraya almıştım kulaklığı gold tan:) zamanla cızırtı yapmaya başlamıştı zaten biraz hor kullanmıstım:)
  • quote:

olay yazılımla alakalı değil, donanımla alakalı. Ya servise vereceksin, ya da o yöntem başka çözüm yok. Donanım hatası o ekran bozuk o yüzden.
  • Aynı sorun bende de oldu iyi mi.

Sorun kesinlikle ve kesinlikle soğukta nüksediyor.

Heralde yarın verecem kvk ya.Artık 2030 da alırım telefonu

Sahi servise veren arkadaşlar cfw kurulu bir şekilde mi verdi ?

Kim uğraşacak şimdi orjinal yazılımı kurmaya

(bu arada sorun cfw de diyen arkadaşlar, geçen sene her gün resetlenen telefonuma cfw kurduktan sonra nerdeyse hiç resetlenmedi.Ayrıca konusahibinin ve benim bahsettiğim sorun resetlenmeden kaynaklanmıyor.Telefon açık ve fonksiyonları yerinde, yalnızca ekran renkleri çizgileşiyor okadar.Avucunuzda bir süre ısıttıktan sonra geri geliyor.Belliki donanımsal bir problem )

• su an bu sorun bendede var. tamammen soguga bagli bi olay. elinizde isitince bile kendine geliyor. ben ekrani yeni yaptirdim orjinal olarak bir ay filan oldu.. hic kurcalamayin teli. ya gonderin servise yaptirin yada oyle kullanmaya alisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemasik

Arkadaşlar Merhaba..

Bende de aynı sorun vardı bütün yazılımları denedim bir fayda etmedi ama
    Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

hay sana kurban arkadaş,benim telde ki problem videoda anlatılanlarla düzeldi... soğukda ekran gidiyordu,ısıtınca düzeliyordu,mıknatıs ile düzeldi...cfw ile alakası yok,orjinalde de yapıyordu,her neyse videodaki gibi çözebilirsiniz,paylaşım yapan arkadaşa sonsuz teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.