Şimdi Ara

5800 Ekran Renginin arasıra değişmesi ve arada komple gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihaz 5800

Telfonu alalı 5 gün oldu mübarek telefon değil,dert tasa kaynağı.. ahize problemi bir yandan kendi kendine renk kaymaları bi yandan..

Canımı en sıkan şey;

Telefon ekran açık herhangi bir işlem yaparken zaman zaman kendine yeşil kırmızı,mavi ağırlıklı tonlara bürünüyor. Bu bir temamıdır anlamadım

Bazen de iyice karartiyor kendini,boyle ekran zor okunuyor.. bunu nokia shoptaki yetkiliye sordum,görevli diyor ki o olay tuşkilidi girceğine yakın olur,ekranı kendi karartıyor. HAyır efendim değil öyle diyorum,kadın adeta anlamamak istiyor.

Konuşurken ses bir azalıp ben kasaya biraz bastırınca geri geliyor,nokiadan bu kadar hatalı bir üretim beklemezdim,arkadaşımda e66 var taş gibi,onun kalitesine aldanıp aldım ama almaz olaydum.

Ekran problemi hakkında bilgi sahibi veya aynı deneyimleri yaşamış olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanovski -- 27 Şubat 2009; 0:45:48 >

• Telefon nedir?
  • Cihaz 5800 mı?
  • 5800.. bekledim sony ericsson gelmedi ülkemize,naçar kaldım vardım nokiaya, görüntüsü çok hoş,özellikleri muhteşem gerçekten,benim beklentilerime de çok uygun,gel gelelim bu kadar özellik koyan nokia arge,kalite departmanıyla bu kadar kopuk mu çalışıyor gerçekten**
  • Cihazını geri ver. Yenisi ile de değişmesinler.

Çünkü üretiminde problem var. 5800 ana başlığında 1 alay insan aynı sorunu yaşıyor.

Her zaman ana başlıklara yazarsanız daha hızlı cevap alırsınız. Forum düzeni de korunmuş olur.
  • Reis-i ya cidden bu telefon başlı başına bi problem,ekranda renk değişimi hiçbir yerinde yok forumun,genellikle ses problemi tartışılmış hep,yarısı zaten iphonela karşılaştırma.. açıkçası belki başlığa bakıp da benle aynı sorunu yaşayan birileri ne yapmışdır bilmek amacıyla açtım, yoksa forum düzenini bilirim,sayısız foruma üyeliğim var.

Abi,ne yapayım tavsiye nedir? Ekran resmen şov yapıyor,sanırsın tema bu içinde
  • İşte dediğim gibi faturanın da götür, geri ver. Yenisini de alma.
  • aynı şeyler bendede oluyor ekranın gitmesi vs.

Reis ne önerirsin buna nazaran telefon olarak, Nokia Shop'dan almıştım ne almalıyım sence N97'yi bekle demede kimbilir kaç parayla çıkar o onu alamam heralde
  • Senin Dediğin Telefonun 5800 Olduğuna Eminmisin Arkadaşım ... Ben Aldım 1 ay Oldu Olmadı Ama Mükemmel Bişi Bu ... Artık Sen Neye Dayanarak Bu Konuşmayı Yaptın Bilmiyorum Arkadaşım ... Arkadaşlar Telefon Taş Gibi Telefon İnanın ...
  • Ne sorunlu telefonmuş arkadaş yahu...herkesi uyarın beyler almasın "henüz" kimse bu ürünü...
  • arkadaşlar kimse almasın gibi bir kampanya nedir yani size ne alan alır !! ben aldım hiç bir sorun da yok... alan da bir sürü arkadaş var... almayın alanada karışmayın yaw
  • Benimkininde maşallahı var.Çok eğlenceli bir telefon.
  • Yav beyler bilmiyorum nasıl bir furyadır,nasıl bir üretim şeklidir nokianın yağtığı,bir problem varsa hepsinde vardır ama yok işte,birinin kulaklığı birinin ekran rengi,birinin kasasının yanının açıklığı vb.. bangır bangır da reklam çakıyorlar ama telefon cidden bi tuhaf. yeni yazılım attım (v20) şimdi de mesaj yazarken çok kasılıor,ekrandaki renk kayması da geçmedi. Servise versem kimbilir ne zamn gelecek,yada sorunu çözülmüş olarak mı gelecek, oda muamma.. bu arlar ahizesi düzeldi gibi aman nazar değmesin,bi de akran düzelse tam süper olacak
  • Yuh hatalara bak benim se w350i de bile bu kadar hata yok
  • bende aldım aynısından 1 ay oldu v20 yuklu yurtdısından geldı tabı dedıgınız sorunların hic biri yok ıns. olmaz da gayet guzel bı telefon bnmkı galıba yenı partılerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İşte dediğim gibi faturanın da götür, geri ver. Yenisini de alma.

çok güldüm reis ya. yenisi almasın dimi ?

beklesin idou geliyor hd geliyor.
  • bende küçük bi yorum yapıyım bu telefon aynı 6600 gibi diyelim nokia için geçiş dönemi 5800.ilk defa dokunmatik tel yapıyo ve telefonun + larını ön planda tutarak bi nevi deney yapıyo.kullanıcılarda ne gibi durumlar gelişiyosa daha sonraki sürüme yada tele bunu koymuyo o yüzden tel ilk cıkısta almak zaten baslı basına hata.biraz oturmasını beklemek lazım.ha saglam cıkanlarda var yok değil onlarada sanslı diyelim o zaman.dediğim gibi nokia hala deney yapıyo her telde yaptığı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-im

bende küçük bi yorum yapıyım bu telefon aynı 6600 gibi diyelim nokia için geçiş dönemi 5800.ilk defa dokunmatik tel yapıyo ve telefonun + larını ön planda tutarak bi nevi deney yapıyo.kullanıcılarda ne gibi durumlar gelişiyosa daha sonraki sürüme yada tele bunu koymuyo o yüzden tel ilk cıkısta almak zaten baslı basına hata.biraz oturmasını beklemek lazım.ha saglam cıkanlarda var yok değil onlarada sanslı diyelim o zaman.dediğim gibi nokia hala deney yapıyo her telde yaptığı gibi.

ilk defa dokunmatik tel yapıyor derken tam olarak neyi kastetdin. iki adet daha dokunmatik teli var nokianın
  • bi w580i bide nokia 5800 mı şimdi en çok sorun çıkaranlar :D...
    böyle telefonları toplamaları lazım aslında..
  • yaa hocam hayırdir sen insanların icini karartmaya mı geldin yaa :D

yaa elektronik alet bu şans işi biraz da illa bozulur illa sorun çıkar bugun olmasa yarın olur... nokia' da gerekeni yapmış servis e giren telefonlar yeni avizelerle değiştiriliyor işte... açıklık olayına gelirsek de kusur bulmak isteyen arkadaşların işi birazcık.. çok çok açıklık yoksa dert de yok

quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

bi w580i bide nokia 5800 mı şimdi en çok sorun çıkaranlar :D...
    böyle telefonları toplamaları lazım aslında..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.