Şimdi Ara

5800 Ekran Renginin arasıra değişmesi ve arada komple gitmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş,mesaj yazarken; dili ingilizceye getir,o zaman kasmıyor..

quote:

Orjinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaslar bende de wersiyon 20 war artk servısten geldı guncelleme yapmıslar bazı arkadasların dedı gibi mesaj bolumunde mesaj yazarken takılma war we halen ses problemım devm edıyor.bunlar servısten ne yapıyorlar aacabaguncelemme yapacaklarsa bende yaparım burda pcden kendım.tek guncelleme yapmıslar yaa.10gun bekledım gelecek dıe.dun aldm bgn aradm soledm gonderın tekrar dıo oyuncakmı bu yha bu ne is yha y.olsn parcalıcam smdı telefonu o derece geldım...warmı yapmam gereken arkadaslaren son 20 mı wersıyoın :( yardımcı olurmusunuz arkadaslar yada servıse mı gondercem tekrar :( gondermek ıstemıom yha 1hafta kulandım servıse gıtı 10 gun bekledm arkasından hemen mı gıdecek yıne yaa :(
  • kardesım saol dedını yaptım ama ben t9 kulanıom hep.tek tek yazamıom.tp ıng kulanam dedm oda komple tuhaf geldı.ben bunu ıngılızcelı kulanacksm ne anlamı war bunun yha :( dusgun tel yapmıorlar bızı burda ugrastırıorlar.adamı cınned gecırtcekler ne yapcam bılmıyorum yaa hemde ınnternette takılma war aynı msjda oldu gıbı.:(
  • çoğunlukla tuş kilidi açıldığında ekran renkleri kaymış olarak buluyorum ve eski halini almıyor bazen tekrar tuşları kilitle aç yaptığımda düzeldiğini görüyorum onun dışında düzelmiyor kapatıp açmam gerekiyo ve tuşları kilitlemeye korkar oldum direk tuş kilitleyip açmakla alakalı bi olay tamamen… napayım yardım edin lütfen.. soft format attım işe yaramadı hard format symbian sistemleri için çok sakıncalı deniliyor deli olacam versiyonu son sürüme yükselttim bişey değişmedi gene var gene var allahım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 25 Nisan 2009; 23:37:09 >
  • Aslında cihaz fiyatını özellikleri itibariyle hakeden bir cihaz. Ancak bariz bir şekilde özellikle ilk partilerde üretim hatası var. Bu durumda tüm cihazları yenisi ile değiştirmesi veya problemli partilerin piyasaya sürülmemesi beklenirdi Nokia gibi bir firmadan. Ancak anlayış ve yaklaşım çok farklı. Kanuni bir hakkınız için bile yardımcı olmayıp, ayak diretiyorlar. Ama bunların anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Zaten müşteri hizmetlerine de söyledim; bu yaklaşımlarının uzun vadede kendilerine, en azından Türkiye'de kaybettireceğini; bu problemli ürünleri ve olumsuz yaklaşımları yüzünden karşıt ciddi bir kitlenin oluştuğunu ifade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EviLPuppet

çoğunlukla tuş kilidi açıldığında ekran renkleri kaymış olarak buluyorum ve eski halini almıyor bazen tekrar tuşları kilitle aç yaptığımda düzeldiğini görüyorum onun dışında düzelmiyor kapatıp açmam gerekiyo ve tuşları kilitlemeye korkar oldum direk tuş kilitleyip açmakla alakalı bi olay tamamen… napayım yardım edin lütfen.. soft format attım işe yaramadı hard format symbian sistemleri için çok sakıncalı deniliyor deli olacam versiyonu son sürüme yükselttim bişey değişmedi gene var gene var allahım :S

aynı sorun bendede geceerlı. Servise gidicem gene
  • Satın kurtulun şundan ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiayardim

yaa hocam hayırdir sen insanların icini karartmaya mı geldin yaa :D

yaa elektronik alet bu şans işi biraz da illa bozulur illa sorun çıkar bugun olmasa yarın olur... nokia' da gerekeni yapmış servis e giren telefonlar yeni avizelerle değiştiriliyor işte... açıklık olayına gelirsek de kusur bulmak isteyen arkadaşların işi birazcık.. çok çok açıklık yoksa dert de yok

Adam telefonunu almış. Mağazadan çıkyıro eve gidiyor. Ertesi gün telefonun ses gidiyor ve adam yenisini istiyorum diyor. Telefon servise veriliyor ve içi açılıp ahizesi değişmiş olarak geri geliyor. Ben hiç tatmin olmadım açıkçası.

Açıklık konusunda. Dokunmatik bir telefonda oradan girecek tozların ne olacağı malum.

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Ekrandaki mavi kırmızı ve yeşile dönen renk problemi sanki lcd ekrana farklı açılardan bakarken aldığınız görüntülere benziyor, acaba farketmeden cihazın ekranına sağdan soldan veya yukarıdan bakıyor olmayasnız?..

Tabi bu kadar basit olacağını sanmıyorum ama eğer durum buysa bile fazla belirgin kalitesiz bir lcd kullanılmış demektir..

Hayır alakalı değil.

Bir sorun var. Ben ana konuda bahsettim ama kimse görmedi sanırım. Tek bende sanıyordum. Ekran nadiren başka renge giriyor. Bir de çok daha nadir olarak renk kayması şuna sebep veriyor ; Sanki ekran ışığını en aza indirmiş ve kontrastı ile gamma yı en üste çekmişsin gibi oluyor.

Ekran kilidini aç kapa yapınca ya da biraz bekleyince eski haline geri dönüyor. Ben çok fazla takmadım kafaya ama boşa demezler sinek küçük ama miğde bulandırır. Bir de benimkinde başka sorun yok ama arkadaşın siniri artmış zira ahize vb şeyler ile uğraşmış bir de.
    quote:

Orijinalden alıntı: denizin

Kasasının yanındaki acıklık ip baglanması içindir..diger telefonlar gibi dısarda baglantı yeri koymamıslar..dikkat edersen o acıklıktan baktıgında telin kapagı görünüyor özellikle öyle yapılmıs farkedemedinmi?

ben bugune kadar birkac kere ekran donması yaşadım ama telden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum.. bir anda hızlı birkac kere ekrana basıldıgında (pc lerdeki gibi) bekletiyor kasıyor buda normal sanırım:)

Hayır arkadaş aptal değil herhalde. Açıklık diya bahsedilen yer telefonun üst kısmında xm tuşunun olduğu tarafta yani. İp bağlama yeri ise arama kapatma tuşunun olduğu yerde buna dikkat edin.

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaslar bende de wersiyon 20 war artk servısten geldı guncelleme yapmıslar bazı arkadasların dedı gibi mesaj bolumunde mesaj yazarken takılma war we halen ses problemım devm edıyor.bunlar servısten ne yapıyorlar aacabaguncelemme yapacaklarsa bende yaparım burda pcden kendım.tek guncelleme yapmıslar yaa.10gun bekledım gelecek dıe.dun aldm bgn aradm soledm gonderın tekrar dıo oyuncakmı bu yha bu ne is yha y.olsn parcalıcam smdı telefonu o derece geldım...warmı yapmam gereken arkadaslaren son 20 mı wersıyoın :( yardımcı olurmusunuz arkadaslar yada servıse mı gondercem tekrar :( gondermek ıstemıom yha 1hafta kulandım servıse gıtı 10 gun bekledm arkasından hemen mı gıdecek yıne yaa :(

Kardeş servise verirken forma dikkat et. Kullanıma bağlı çizikler var falan yazmasın. Okumadan imzalama.

Onu neden yazıyorlar biliyor musun? Servis elemanları olurda telefonun içine ederlerse. Aha bu aldığımızda böyleydi, kullanıcı böyle çizik verdi. İmzasıda var diyebilmek için. Servisten gelen telefonun içinden servis elemanlarının piknik fotograflarının çıktığı bir ülkede yaşıyoruz aman dikkat her üçkağıt olabilir onun için dikkat. Mesela servisten alırsınız baktınız hemen sorun devam ediyor oradan çıkmadan gene servise verirsiniz gene aynı numaradan alırlar telefon 1 kere servise itmiş gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 26 Temmuz 2009; 6:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aton1981

Satın kurtulun şundan ya.

Sorun çıkmazsa çok güzel bir cihaz.

Ben memnunum. Ama dediğim gibi ben memnunum ve cihazı sevdim diye bazıları gibi arkadaşları yok sayamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan1453

quote:

Orijinalden alıntı: EviLPuppet

çoğunlukla tuş kilidi açıldığında ekran renkleri kaymış olarak buluyorum ve eski halini almıyor bazen tekrar tuşları kilitle aç yaptığımda düzeldiğini görüyorum onun dışında düzelmiyor kapatıp açmam gerekiyo ve tuşları kilitlemeye korkar oldum direk tuş kilitleyip açmakla alakalı bi olay tamamen… napayım yardım edin lütfen.. soft format attım işe yaramadı hard format symbian sistemleri için çok sakıncalı deniliyor deli olacam versiyonu son sürüme yükselttim bişey değişmedi gene var gene var allahım :S

aynı sorun bendede geceerlı. Servise gidicem gene

2 gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum kırıp atıcam sonunda.. Siz servise götürdünüz mü? Götürürseniz sonucun ne olduğunu yazın buraya arkadaşlar.

• Arkadaslar tus kilidinden sonra goruntunun bulanik olarak yada cizgi cizgi gelmesi gibi bir sorun varsa eger bu sorun malesef yazilimdan degil donanimdan kaynaklaniyor .
    Telefonunuzu nokia servise goturun ve problemi acik bir sekilde belirtin , onlar zaten LCD ekrani degistiriyorlar ve sansliysaniz sorununuz cozuluyor .
    Yaklasik olarak 10 gun icerisinde geri aldim telefonumu ve suan icin bir sorun yok . Vakit kaybetmeden servise verin ve kurtulun bu problemden .

Eger ben servis ile ugrasamam bu sekilde kullanmaya devam ederim diyorsaniz telefonunuzda " beyaz " renk agirlikli bir tema kullanin , acik renkli bir tema kullandiginizda bu sorun ortadan kalkiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nau -- 22 Ağustos 2009; 4:33:55 >
  • slm millet bende 5800 kullanıyorum ilk aldığımda wersiyonu v20 ydi sanırım

ayarlarını yaparken: Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi / Cihaz güncellmlr. / Seçenekler/ Güncellemeleri kont. et bölümünden v30.0.011 e güncelledim

şu anda şarj dışında başka bi sorunum yok NOT :güncelleme için internet gerekiyo
  • ben de servise verdim ve 6 gün sonra aldım lcd yi değiştirmişler sorun giderildi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.