öncelikle herkese merhabalar ... araçlarda navigasyonlu eğlence sistemleri oldukça pahalı ... heme hemen tüm ihtiyaçları 5800 karşılayabilir medis playeri, navigasyonu ve oyunlarıyla . . . örneğin araçıma 7'' bir dokunmatik ekran alsam telefona bağlayabiliriz ancak, harici dokunmatik ekran üzerinden telefonu nasıl yönlendirebiliriz
eğer uygun bir çözüm olursa ciddi bir masrafdan kurtulurum
herkese teşekkürler hoşçakalın
Ekranı takıp telefondan yönetmek mantıklı geliyor.harici bi dokunmatik panelin takılması imkansız gibi. ama varsa takipteyim..
slm dokunmatik ekran nokia 5800 ile uyumlu olacak yani driveri telefona yüklenebilir olmalı, aşağıdaki linkte adamlar masaya nasıl adapte etmişler anlamadım beyin fırtınası lazım . . .
slm dokunmatik ekran nokia 5800 ile uyumlu olacak yani driveri telefona yüklenebilir olmalı, aşağıdaki linkte adamlar masaya nasıl adapte etmişler anlamadım beyin fırtınası lazım . . .
konu iPhone aksesuarı olunca sahte mi değil mi emin olamadım ama büyük ihtimalle 5800 yoktur :D fakat şimdiye kadar biologhakan'ın bahsettiği şeyden hiç görmedim. ben sadece televizyona bağladım telefonu oradan kullandım ne varsa...
quote:
Orijinalden alıntı: biologhakan