Şimdi Ara

iPad mini dokunmatik ekran sorunu[kenarları algılamıyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar halamın ipad minisinin ekranında sorun var. Tabletin ekranın kenarlarında dokunmatik işlemiyor yan çevirince düzeliyor. Cihazın garantisi yok sorun nedir? Ne kadara yapılır tahmininizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 16 Mart 2014; 2:50:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yan sanayi şarj aletimi kullanıyor ? Öyleyse orjinal şarj aletiyle denesin sorun düzelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Yan sanayi şarj aletimi kullanıyor ? Öyleyse orjinal şarj aletiyle denesin sorun düzelebilir.

Teşekkürler hocam, sorayım. Dokunmatiğin bozulmuş olma ihtimalide varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Yan tutunca çalışıyor diyorsun yazılımsal da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Yan tutunca çalışıyor diyorsun yazılımsal da olabilir.

Arkadasa katiliyorum cunku eger calismasa yandada calismazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Merhaba arkadaşlar halamın ipad minisinin ekranında sorun var. Tabletin ekranın kenarlarında dokunmatik işlemiyor yan çevirince düzeliyor. Cihazın garantisi yok sorun nedir? Ne kadara yapılır tahmininizce?

İpad mini kitap okuma vs işlemler için yan taraflardaki dokunmatik algılama sistemine özel bir şey yapmıştı, cihazı sabit bir yere koyup tek parmakla yandan çekince çalışıyorsa muhtemelen halanın eli büyük olduğundan ekrana dokunuyordur birkaç noktadan cihaz da lan bimin aystisinin halası diil mi bu, kitap okuyo maşallah karışmayın geçmeyin sayfaları demiştir. Ha yok şarjda iken bir sıkıntı varsa cihaz la bu bimin aystisinin halası da kıymadı paraya gitti yeminle damlayla şarj ediyor demiş olabilir. Ha bunlar olmazsa bir de cihazı yan çevirince dokunmatik algılamıyo dediğin yerler üst ve alt kısımlara denk gelmiş oluyor yani cihazı düz ve yan olarak dört kenardan tek parmakla sayfa değiştirme vs yapsın halamız, eğer yatay ekranda 4 kenar da çalışıyor dikeyde çalışmıyorsa yazılımsaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: byncg

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Merhaba arkadaşlar halamın ipad minisinin ekranında sorun var. Tabletin ekranın kenarlarında dokunmatik işlemiyor yan çevirince düzeliyor. Cihazın garantisi yok sorun nedir? Ne kadara yapılır tahmininizce?

İpad mini kitap okuma vs işlemler için yan taraflardaki dokunmatik algılama sistemine özel bir şey yapmıştı, cihazı sabit bir yere koyup tek parmakla yandan çekince çalışıyorsa muhtemelen halanın eli büyük olduğundan ekrana dokunuyordur birkaç noktadan cihaz da lan bimin aystisinin halası diil mi bu, kitap okuyo maşallah karışmayın geçmeyin sayfaları demiştir. Ha yok şarjda iken bir sıkıntı varsa cihaz la bu bimin aystisinin halası da kıymadı paraya gitti yeminle damlayla şarj ediyor demiş olabilir. Ha bunlar olmazsa bir de cihazı yan çevirince dokunmatik algılamıyo dediğin yerler üst ve alt kısımlara denk gelmiş oluyor yani cihazı düz ve yan olarak dört kenardan tek parmakla sayfa değiştirme vs yapsın halamız, eğer yatay ekranda 4 kenar da çalışıyor dikeyde çalışmıyorsa yazılımsaldır.

Bende denedim birkaçkere dikey kulanınca bazı noktalar algılamıyor yatay modda kullanırken hiçbir sorun yok heryer algılıyor. Donanımsal olma ihtimali yok yani değilmi hocam restore iş görürmü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

Donanımsal olsa hiç algılamaz belli noktaları

• quote:

Donanımsal olsa hiç algılamaz belli noktaları

Belli noktaları hiç algılamaması durumunda masraf ne çıkar?

Dokunmatik panel değişimi gerekir garanti yok demiştin sanırım 200-300 e yapan olur herhalde ama parça kalitesi ne olur mevzu o

• quote:

Dokunmatik panel değişimi gerekir garanti yok demiştin sanırım 200-300 e yapan olur herhalde ama parça kalitesi ne olur mevzu o

Teşekkürler hocam bu durumda ekran değişmez sadece panel değişir değilmi?

• Ekran dediğin zaten içerdeki kısım onda bir şey olsa görüntü gelmez, panel şu sık sık çatlayan parça o değişecek

• quote:

Ekran dediğin zaten içerdeki kısım onda bir şey olsa görüntü gelmez, panel şu sık sık çatlayan parça o değişecek

Teşekkürler hocam

300 lira masrafı çıkarsa sıfır 2 yıl garantili ipad mini pupada 650 lira . 300 liraya kafanızda soru işareti kalıcağına sıfırını almak mantıklı .

• mehaba arkadaşlar bendede aynı problem vardıdokunmatiği değiştirdim ama yeni taktığım dokunmatik çalışmadı. Değiştirdikten sonra bişi yapmam gerekir mi ? Eski dokunmatiğide taktım denedim çalışmadı yardımcı olabilirmisiniz ?
  • dtg6 kullanıcısına yanıt
    Kendin mi taktın?

Ya yerine tam oturtamamışsındır soketi, ya da dostum dişlere zarar vermişsindir...

Umarım ilkidir.
  • Aynı sorundan muzdaribim
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90184408&p=1#

Yalnız benimkisi donanımsal. Yazılımsal mı diye anlamak için iPad'i restore ettim lakin gene çalışmadı o kenar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogducagri

Kendin mi taktın?

Ya yerine tam oturtamamışsındır soketi, ya da dostum dişlere zarar vermişsindir...

Umarım ilkidir.

Aldığım Dokunmatik bozukmuş değiştirdim düzeldi ilginize teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtg6 -- 1 Mayıs 2014; 14:29:17 >
  • Arkadaşlar Benim Telefondada Mesajlarda Klavyeyi açtığımda yada oyuna girdğimde sadece bir bölümü çalışmıyor. klavyeye açtığımda ş harfine tıkladğımda baska l ve i harfi basıyor. ekranı yan çeviriyorum bu sefer yan çevirdiğim tarafa hangisi denk geliyorsa orası çalışmıyor. ne yapabilirim ? Yardım Plase !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.