Bildirim
Apple İphone X Ekranda Çizgi Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk çıktıgında aldıgım cihazı yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra aynı sorunu ben de yaşadım iphone x’de. Apple servise götürdüğümde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve ben o cihazı o şekilde satıp yeniden x almak zorunda kalmıştım. Şimdi mi akılları başlarına gelmiş 😄 geçmiş olsun hocam işiniz görüldüyse.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ilk başta öyle derler diye tedirgin oldum inşallah herkese aynı uygulamayı sağlarlarquote:
Orijinalden alıntı: Blackrz
İlk çıktıgında aldıgım cihazı yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra aynı sorunu ben de yaşadım iphone x’de. Apple servise götürdüğümde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve ben o cihazı o şekilde satıp yeniden x almak zorunda kalmıştım. Şimdi mi akılları başlarına gelmiş 😄 geçmiş olsun hocam işiniz görüldüyse. -
Aynı sorun başıma geldi ve hala var. Cihazım yurtdisi olduğu için 1 yıllık garantisi bitti. Şu an 2 yıl dolmadı ama. Acaba benim için de geçerli olur mu 1 yıllık ekran garantisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay adi herifler sanki biz bedavaya aldık ekranları problemli cezasını biz çekiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- icloud ile eşzamanlama duraklatıldı ne demek
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi kılıf markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X