Bildirim
Apple İphone X Ekranda Çizgi Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk çıktıgında aldıgım cihazı yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra aynı sorunu ben de yaşadım iphone x’de. Apple servise götürdüğümde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve ben o cihazı o şekilde satıp yeniden x almak zorunda kalmıştım. Şimdi mi akılları başlarına gelmiş 😄 geçmiş olsun hocam işiniz görüldüyse.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ilk başta öyle derler diye tedirgin oldum inşallah herkese aynı uygulamayı sağlarlarquote:
Orijinalden alıntı: Blackrz
İlk çıktıgında aldıgım cihazı yaklaşık 2-3 ay kullandıktan sonra aynı sorunu ben de yaşadım iphone x’de. Apple servise götürdüğümde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve ben o cihazı o şekilde satıp yeniden x almak zorunda kalmıştım. Şimdi mi akılları başlarına gelmiş 😄 geçmiş olsun hocam işiniz görüldüyse. -
Aynı sorun başıma geldi ve hala var. Cihazım yurtdisi olduğu için 1 yıllık garantisi bitti. Şu an 2 yıl dolmadı ama. Acaba benim için de geçerli olur mu 1 yıllık ekran garantisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay adi herifler sanki biz bedavaya aldık ekranları problemli cezasını biz çekiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X