Şimdi Ara

5800 Flaş kapalı olduğu halde flaş patlıyor yardım edin lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 5 ay önce aldığım 5800'da fotoğraf çekerken sorun yaşıyorum. Açık havada flaş kullanmak istemiyorum zaten gerek de yok fakat flaşı kapatmama rağmen fotoğrafı çektiğimde flaş patlıyor. Ama patlayan flaşın fotoğrafa etkisi olmuyor sadece bir anlık patlayıp kapanıyor yani fotoğrafta etkisi olmuyor. Çok uğraştım yazılımını güncelledim yine de sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• hard format denedinizmi.
  • yahu belkide şekil olsun diye sana karizma katmak için tel kendiliğinden yakıyodur onu
    şaka bi yana belki flaşı yanlış kapatıyosundur görüntü ayarlarına gir ordan flaş seçeneğinde sürekli açık ve daima kapalı felan olması lazım
  • bu bütün 5800 larin ortak özelliğidir :D
    nomad ın veya cıcor un yazılımıni yükle düzelir , tavsiyem cıcor ...
  • Hard format denemedim çünkü telefon yeni, hard format atınca garanti kapsamından çıkıyor diye duydum. Ayrıca görüntü ayarları diye bir bölüm yok kamera açıkken seçenekler falan var ordanda olmuyor. Nomad ve cicor demişsiniz biraz araştırdım ben orjinal yazılımı bozmak istemiyorum hem gerçekten her 5800 da olan bir özellik mi bu yoksa bir bozukluk mu.. Tekrar teşekkürler..
  • Hocam flashı kapatınca sadece odaklanırken mi flash yanıyor yoksa çekerken mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black2121
    Hard format denemedim çünkü telefon yeni, hard format atınca garanti kapsamından çıkıyor diye duydum. Ayrıca görüntü ayarları diye bir bölüm yok kamera açıkken seçenekler falan var ordanda olmuyor. Nomad ve cicor demişsiniz biraz araştırdım ben orjinal yazılımı bozmak istemiyorum hem gerçekten her 5800 da olan bir özellik mi bu yoksa bir bozukluk mu.. Tekrar teşekkürler..

bu SORUN 5800 larin orijinal yazılımında da vardır. Yani yazılımsal bir problemdir
    Düzeltme yapayim hard format telefonun fabrika ayarlarına dondurulmesidir garanti kapsamı dışında kalmaz
    başka yazılım yükleme işlemine ise flash denir , ancak başka yazılım flashlanmasıyla birlikte garanti kapsamı dişinda kalabilir , eğer garantilik durum olursa telefonu garantiye göndermeden önce orijinal yazılımı yüklersiniz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 25 Mayıs 2011; 18:29:24 >

• Flas isiga ihtiyac oldugu icin patliyordur. Gunesli bir ortamda deneyin patlamayacaktir.
  • Açık havada flaş kullanmak istemiyorum zaten gerek de yok fakat flaşı kapatmama rağmen fotoğrafı çektiğimde flaş patlıyor.
    Demiş arkadaş
    önce konuyu okuyün sonra cevap vermeye kalkın !!!
  • yani hard format atarsam düzelir mi ?
  • Cihaz AF yaparken flasi aciyor. Flas kapaliyken kamera tusuna yarim kadraj yapmadan hizlica basip cekerseniz flas patlamaz.
  • AF nedir ? Ayrıca dediğiniz gibi yapıyorum bazen patlıyo bazen patlamıyo anlamadım gitti
  • quote:

AF nedir ? Ayrıca dediğiniz gibi yapıyorum bazen patlıyo bazen patlamıyo anlamadım gitti

AF otofokus demek. Odaklanirken flas aciyor. Hizlica basip elinizi cekerseniz patlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

AF nedir ? Ayrıca dediğiniz gibi yapıyorum bazen patlıyo bazen patlamıyo anlamadım gitti

AF otofokus demek. Odaklanirken flas aciyor. Hizlica basip elinizi cekerseniz patlamaz.

Bende onu demeye çalışmıştımda arkadaş takmadı. Eğer flashı kapatsanız dahi telefon odaklanırken muhakkak flashı açar.
  • af dede açılmasın onu ayarlama var mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.