Şimdi Ara

5800 imei klonlandı ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5800 imei klonlandı lütfen yardım edermisiniz faturası kayıp zaten garantisi de çoktan bitti. telefoncular buna imei atılmaz diyor hiçbir şekilde kullanamam mı ben bu telefonu . birde tek hatta açılıyormuş diye duydum ona da razıyım sürekli kendim kullanırım ilerde satmam yani .şimdiden herkeze teşekkürler...

• Telefonu aldığını ispat edemezsen geçmiş olsun.Sahibinden gibi sitelerde satışa çıkarabilirsin.Yurtdışında kullanmak için bazıları alıyor.
  • teşekkürler peki dediğiniz şekilde sitelerde kaç paraya gider bu telefon ben anlamam piyasasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzrdmfb

teşekkürler peki dediğiniz şekilde sitelerde kaç paraya gider bu telefon ben anlamam piyasasından

Telefonun bi sorunu yoksa ve temizse 150 liradan koy siteye.Adam çok üstelerse biraz indirim yaparsın.
  • çok sağolun
  • Benim telefonumunda imei si çalınmıştı.Rahmetli oldu.Dava açabiliyorsun,ama kazandıktan sonra nokia sana dava açıyor"Bu adam telefonun parasını alabilmek için bilerek imeisini kopyalattı" diye
  • Hadi ya ilk kez duyuyorum böyle birşeyi kardeş geçmiş olsun sana da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plug

Benim telefonumunda imei si çalınmıştı.Rahmetli oldu.Dava açabiliyorsun,ama kazandıktan sonra nokia sana dava açıyor"Bu adam telefonun parasını alabilmek için bilerek imeisini kopyalattı" diye

Senin telefonunun ımailini bilerek kopyalattırdığını nasıl ispatlıyorki ,kanıtı nedirki böyle bir suçlamayla sana dava açıyor ?
    Merak ettim açıkcası sonucu..
    Sonuç bellimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

Orijinalden alıntı: Plug

Benim telefonumunda imei si çalınmıştı.Rahmetli oldu.Dava açabiliyorsun,ama kazandıktan sonra nokia sana dava açıyor"Bu adam telefonun parasını alabilmek için bilerek imeisini kopyalattı" diye

Senin telefonunun ımailini bilerek kopyalattırdığını nasıl ispatlıyorki ,kanıtı nedirki böyle bir suçlamayla sana dava açıyor ?
    Merak ettim açıkcası sonucu..
    Sonuç bellimi ?

kesin karşı dava açarlar diye açmadık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.