Şimdi Ara

5800'ımı Sattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 3gs alabilmek için telefonumu 300 tl ye sattım. İçimde biraz burukluk var 1senedir kullanıyordum. Sunrise olsun diğer diğer cfw ler olsun telefonum dahada iyi olabilmesi için hergün bişiler yüklüyordum son hali çok güzeldi ama işte bi üst model sevdası Umarım birgün tekrar aynı telefonu kullanırız ve sayenizde telefonun bütün özelliklerini sonuna kadar kullanırız.
    Teşekkürler emeğiniz için NomadCRY,f@tih,aresmar,Aang67
    Ekleme yapim Tüm Xpress Music Serisini kullanan arkadaşlarada teşekkürler paylaşımları için skyfire olsun youtube olsun sayenizde çözmüştük bu sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kej_ -- 1 Kasım 2010; 14:21:07 >

• Çok iyi yapmışsın da biraz pişman gördüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

Çok iyi yapmışsın da biraz pişman gördüm seni
    Telefonu ilk aldığımla satmadan önceki son hali aklıma gelince arada dağlar kadar fark vardı. Uğraşmayıda severdim yani sıkılmadan etmeden saatlerce uğraştığım olurduHerkes kötülerdi telefonunu bense çok memnundum cfw ciler iphone a geçsede bi adam etseler şu telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

İphone 3gs alabilmek için telefonumu 300 tl ye sattım. İçimde biraz burukluk var 1senedir kullanıyordum. Sunrise olsun diğer diğer cfw ler olsun telefonum dahada iyi olabilmesi için hergün bişiler yüklüyordum son hali çok güzeldi ama işte bi üst model sevdası Umarım birgün tekrar aynı telefonu kullanırız ve sayenizde telefonun bütün özelliklerini sonuna kadar kullanırız.
    Teşekkürler emeğiniz için NomadCRY,f@tih,aresmar,Aang67
    Ekleme yapim Tüm Xpress Music Serisini kullanan arkadaşlarada teşekkürler paylaşımları için skyfire olsun youtube olsun sayenizde çözmüştük bu sorunları

Hayırlı olsun iyi yapmışsın kaç paraya mal oldu İphone 3GS..? (bende düşünüyorum)...

• quote:

Telefonu ilk aldığımla satmadan önceki son hali aklıma gelince arada dağlar kadar fark vardı. Uğraşmayıda severdim yani sıkılmadan etmeden saatlerce uğraştığım olurduHerkes kötülerdi telefonunu bense çok memnundum cfw ciler iphone a geçsede bi adam etseler şu telefonu

Alıntıları Göster
    iPhone'a bu tip kişiselleştirmeler yapılamıyor.iPhone'un kötü yanlarından biri bu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

iPhone'a bu tip kişiselleştirmeler yapılamıyor.iPhone'un kötü yanlarından biri bu maalesef.

Alıntıları Göster
    quote:

NomadCRY

Senin konuna yazamadım ama sayende telefon çok güzel olmuştu ben ve 2arkadaşıma daha yapmıştım 1,4 ü görmek nasip olmadı ama sağlık olsun Konunu takip ediyorum çıktığında arkadaşlara yüklerim artık
    quote:

estami

780 e aldım full kutu yurt dışı cihaz 16gb beyaz

• bende sony ericsson x8 almak istiyorum satmak istiyorum aslında bende daha garanti süresi bile bitmedi bende bu fiyatları düşündüm aslında tam karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

bende sony ericsson x8 almak istiyorum satmak istiyorum aslında bende daha garanti süresi bile bitmedi bende bu fiyatları düşündüm aslında tam karar veremedim
    Satarsan acele et fiyatlar düşüyor baya elden satmaya çalış ayrıca
  • quote:

Satarsan acele et fiyatlar düşüyor baya elden satmaya çalış ayrıca

Alıntıları Göster
    5800 güzel telefon ama Iphone 3GS düşünülünce 3GS daha önemli gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: introducial

5800 güzel telefon ama Iphone 3GS düşünülünce 3GS daha önemli gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Çok iyi yapmışsın, bambaşka bir dünyada bulacaksın kendini....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

adamımsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

adamımsın

Alıntıları Göster
    Bu nokia yetkilileri Ne yaptıysa veya iPhone yetkilileri bu karn-ı bahar a ne verdiyse adamın bi alıp veremediği var nokia ile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .iKrime!

Bu nokia yetkilileri Ne yaptıysa veya iPhone yetkilileri bu karn-ı bahar a ne verdiyse adamın bi alıp veremediği var nokia ile :)

Alıntıları Göster
    Bende N900 alabilmek için beyaz 5530'umu satmayı düşünüyorum.Ama fiyatlar çok düşüyor,yazık olur yani halen taksitlerini ödüyorum,bitmedi taksiti.Mayıs ayının ortasında aldım telefonu.2 yıl garantili.Daha üzerindeki jelatini bile çıkarılmadı.Bayağı özen gösteriyorum.Bir kere yere düştü telefon,sol üzerinde metal olan yerinde çok çok hafif bir ezilme var.Onun dışında tertemiz sorunsuz bir telefon.Hiçbir problemi olmadı,şarjı bile diğerlerine göre normalin üzerinde yetiyor ona da çok dikkat ettim.500 liraya almıştım ama şimdi daha taksitlerini bile öderken 300 liraya falan satmak istemiyorum.Ne kadar eder ki veya başka türlü nasıl değerlendirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Bende N900 alabilmek için beyaz 5530'umu satmayı düşünüyorum.Ama fiyatlar çok düşüyor,yazık olur yani halen taksitlerini ödüyorum,bitmedi taksiti.Mayıs ayının ortasında aldım telefonu.2 yıl garantili.Daha üzerindeki jelatini bile çıkarılmadı.Bayağı özen gösteriyorum.Bir kere yere düştü telefon,sol üzerinde metal olan yerinde çok çok hafif bir ezilme var.Onun dışında tertemiz sorunsuz bir telefon.Hiçbir problemi olmadı,şarjı bile diğerlerine göre normalin üzerinde yetiyor ona da çok dikkat ettim.500 liraya almıştım ama şimdi daha taksitlerini bile öderken 300 liraya falan satmak istemiyorum.Ne kadar eder ki veya başka türlü nasıl değerlendirebilirim?

Alıntıları Göster
    780 tl ye iyi almışsınız hayırlı olsun,iphone bir başkadır kim ne derse desin,sorunuz olursa özelden de sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

• Bu güzel yardımsever cevabın için ben de teşekkür ederim....

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

780 tl ye iyi almışsınız hayırlı olsun,iphone bir başkadır kim ne derse desin,sorunuz olursa özelden de sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
  • quote:

quote:

NomadCRY

Senin konuna yazamadım ama sayende telefon çok güzel olmuştu ben ve 2arkadaşıma daha yapmıştım 1,4 ü görmek nasip olmadı ama sağlık olsun Konunu takip ediyorum çıktığında arkadaşlara yüklerim artık
    quote:

estami

780 e aldım full kutu yurt dışı cihaz 16gb beyaz

Rica ederim.Teşekkürler.

Hayırlı olsun iPhone'unuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Kasım 2010; 20:49:42 >

• quote:

Bu güzel yardımsever cevabın için ben de teşekkür ederim....

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Alıntıları Göster
    İyi yapmışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

İyi yapmışsın :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar çok saolun Birde şu unlock çıksa

• İyi fiyata satmışsın telefonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

n900 için mi ? Değmez başka marka veya modellere yönel bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.