Şimdi Ara

5800 işlem başlatılamıyor yükleyici zaten kullanılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sawgent

hafıza kartına sağlam bir antivirüs ile virüs taraması yaptır yada formatladıktan sonra içi boş iken dene.

İçi boş iken açılıyor içindki oyunlardan biri bunu yapıyor ama 80 tane oyun var hangisi olduğunu nerden bilebilirim.
  • tek tek bütün klasörleri denemen gerekli yada format atıp hepsini tek tek tekrar yükleyerek bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar benim telefon hafıza kartı takılıyken hiçbir zaman açılmıyor.Nokia yazısında 30 dk bekliyor yinede açılmıyor.Pili çıkartıyorum hafıza kartını çıkartıyorum telefonu açıyorum pin kodu sorarken hafıza kartını takıyorum sonra pin kodunu girip telefou açıyorum.Her seferinde böyle oluyor.Hard format soft format medium format ne format varsa hepsini yaptım ama sürekli aynı şey oluyor sizce bu neden olabilir

SENİN HAFIZA KARTINDA VİRÜSLÜ,YADA TELEFONUN ÇALIŞTIRAMADIĞI BİR PROĞRAM VAR...O YÜZDEN OLUYOR..HAFIZA KARTINI BİÇİMLENDİR...HEPSİNDEN KURTUL

• Arkadaşlar virüs filan yokmuş sorunu buldum fb_li kurt arkadaşın yazısını okuyunca hallettim

fbli_kurt un yazısı:

bu sorun hafıza kartından kaynaklanıyor bende de aynı sorun vardı telefon kapatma düğmesine 1 defa basılı tut en altta hafıza kartını çıkart seçeneği var ona bas sorun düzelir. daha sonra eski haline dönebilirsin. adlı arkadaşın dediğini denedim Allah'a şükürler olsun artık yapmıyor telefon arkadaşıın dediği şey ise şöyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Şubat 2010; 1:01:06 >
  • arkadaslar yukarida bir mesajim vardi bu sorunu halletigime dair.. ama yanilmisim.. sorunu tam net olarak bulamadim ama su sekilde hallettim

simdi arkadaslar, ben surumu yukseltirken sunu yapmistim. telefonumu yedekledim, rehber ve mesajlarla birlikte. sonra yukselttim surumunu. uygulama yuklerken sorun olmadi. taaa ki yedegimi geri yukleyene kadar. yedegi geri yukleyince sorun tekrar bas gosterdi.

tekrar format attim ama sonra yedegi uklemedim ve rehberi ovi suite'ten senkronizasyonla geri aldim. mesajlarim ve yuklu uygulamalarimi geri alamadim ama bir daha bu sorunla karsilasmadim.

Ozet olarak.. bir onceki surumun yedegini tekrar geri yukleyince bu sorun ortaya cikiyor arkadaslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 22 Şubat 2010; 2:38:38 >
  • Bende tel alalı 20 gün aldı belki 6-7 defa format attım.aynı uyarıları bende aldım.
    Nokia yazısı gelip donup kalıyordu.hafıza kartını çıkarıp açıyordum sonra yine format atıp tekrar haritaları yükle programları yükle filan 2 saat zaman harcıyordum.Telefon yeni olduğundan ve yedek tel olduğundan sıkıntı yapmıyorum. Kurcalamak keyifte veriyor :)

Sadece hafıza kartına format atmak yetmiyor.
    Böle bir sorunda telefona da format atmak lazım. Çünkü tekrar program kurma ve güncelleştirme yaparken eskisinin üzerine yazayım mı diye soruyor. buda gösteriyor ki eski programların kırıntıları hala telefonumuzda duruyor.yeşil tuş + kırmzı tuş +kamera tuşu +Telefon açma kapama tuşuyla telefonumuza da format atıp ilk haline getiriyoruz.
    Ovi programıyla güncelleştimeleri yüklüyoruz ben mail ile eklentili olaları yüklerken telefondan nete bağlanamama sorunu yüzünden kurulum yarım kaldı.Sonra yine aynı hata mesajlarını aldım ne program kurabildim nede kaldırabildim.

Örneğin NDRİVE navigasyon programının 9 küsürlü versiyonda da aynı sorun yaşadım 3 defa bunun yüzünden format attım. 3,5 verisyonda sorun olmamıştı.

Aslında deneyim sahipleri ve tenik konuda bilgi sahipleri ortak bir başlık altında Telefonda adam gibi çalışan en gerekli programların sürümlerini verseler çok iyi olur.

Şuanda korkudan kurmuyorum ama ihtiyacım olan yazılımlar.
    navigasyon ( ndrive garmin v.s bunlardan Türkiye için en detaylı ve doğru çalışanı hangisi)
    Ofis
    antivirüs
    msn
    webdeki videoları gösterebilen bir internet browser
    pclere uzak masaüstü kurabileceğim bir yazılım
    3-5 kafa dağıtıcı zaman öldürmek için oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

hafıza kartını çıkardım... aleti kapadım...
    hafıza kartını taktım... aleti açtım birdaha daha yapmadı...

helal sana kardeş
    aynen dediğin yaptım halloldu
    teşekkürler
  • dostum her şeyi denedim bende ama tek işe yarayan şurdan burdan kaldır demeden hafıza kartını direkt çıkartıp telefonu yeniden başlattıktan sonra geri takman.. bunu yaptım bende ve şu anda istediğim programı tekrar yükleyebilir haldeyim.. kesinlikle format falan atmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumdeli -- 25 Mart 2010; 13:36:55 >
  • :) o kadar işgüzar varki =) .. cevap hazır aç kapat düzelir.. format at düzelir..karşında aptal varya denememiştir diye söylüo olmalısın .. veya hayat resetlerden ibaret.

bi ton işe yaramaz post ardından neyseki bende hafıza kartını çıkarıp takmakla çözümü buldum yardımı olana teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.