Antalya'da 2+1 daire bulduk, ilk evimiz olacak, dairede kiracı var , tek bir bayan kalıyor ve kendisi yeni ev sahibi kim olursa olsun yasal haklarımı kullanmak istiyorum diyor.
Alır almaz çık diyen yok sadece 1 seneyse 1 sene , 6 aysa 6 ay bir zaman ver ve tahliye taahhüdnamesi yapalım diyorum hayır diyor.
Avukatıma sordum, malesef artık o eve çökmüş artık en az 1,5 sene veya 2 sene uğraşırız, ama sende evden soğursun dedi.
ilk ay ihtar çekiliyormuş sonra mahkeme yolu, en az 6 ay süre veriyorlar, daha sonra 1 sene erteleniyor. Sonrasında belki bi erteleme daha.
Sırf sözleşmedeki imza benim değil dese bile 1,5 sene sürüyormuş
10.bin tl kira ödüyor.
4 bin aidat ve kışın kasım nisan arası ortak ısınma ücreti (1800-2000 arası)
Oturduğu yer de ortalama kiralar eşyasız 25bin tl.
100bin tl teklif ettim kabul etmedi,;
Halbuki şuan antalyada evler ucuz, hazır taşınma masrafı, emlakçı komisyonu , ilk kira ve depozitosuda bizdenolsun dedik ama yok diyor.
6 ay aynı kiradan kal sonra taşınmanı karşılayalım yine yok. Eski evsahibine Allah yardım etsin. İnşallah cinnet geçirip zarar vermez.
Bluetooth Hoparlör seçimi
Bu cihazlardan uzun ömürlü olanlarını seçmek gerekirse hangi gruba yönelmeli.
Çünkü ses kalitesi güzel bir ürünü sırf bataryası bitti diye kenara atmak çok mantıklı değil
Bazıları type c ile şarj oluyor, bazıları harici güç kaynağı olan adaptörlerle
1-Direkt adaptörden çalışan modeller (bataryasız) --- Home pod, alexa, huawei sound gibi,
2-Adaptörün sadece bataryayı şarj için kullanıldığı Type c girişli modeller ------- Jbl , sony , anker
3-Adaptörü takınca adaptörden çıkartınca dahili bataryadan çalışan modeller. Harman kardon , bose
Akıllı saatlerde E-sim kullanabilen varmı
Hem operatöre hemde satıcılara soruyorum tam bir muallak.
Net bir cevap alamadım.
ipad pro 12.9 2ci nesilmi yoksa ipad 9 mu
Youtube gizli videoları indirme
Bir arkadaşım youtube üzerinden gönderdiği videoları indirmem gerekiyor.
Videoları gizli olarak gönderdi görüntüleyebiliyrum ama hiçbir indirme programıyla indiremedim IDM dahil.
Sanırım Eylulden itibaren youtube gizli videoları indirme yolunu kapamış.
Youtube gizli videoları nasıl indirebilirim
Bir arkadaşım youtube üzerinden gönderdiği videoları indirmem gerekiyor.
Videoları gizli olarak gönderdi görüntüleyebiliyrum ama hiçbir indirme programıyla indiremedim IDM dahil.
Sanırım Eylulden itibaren youtube gizli videoları indirme yolunu kapamış.
Nsecure5 güvenilir mi
|
Ford Kuga hakkında
Mac Book pro sonrası alışma
|
Meslek: Multimedia designer
Alış veriş yaptıklarım - zoece (wireless adaptor) - kurs@tz (raptor hardisk) - hasskabal - (raptor hardisk) |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 613
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 81.601 (Bu ay: 2.134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar