Bir arkadaşım youtube üzerinden gönderdiği videoları indirmem gerekiyor. Videoları gizli olarak gönderdi görüntüleyebiliyrum ama hiçbir indirme programıyla indiremedim IDM dahil. Sanırım Eylulden itibaren youtube gizli videoları indirme yolunu kapamış. |
YouTube Gizli Videolarını İndirme: Adım Adım Kılavuz
YouTube, gizli videolar özelliğiyle kullanıcıların belirli videoları yalnızca belirli kişilerle paylaşmasını sağlar. Ancak bu videoları indirmek ve çevrimdışı olarak izlemek istiyorsanız ne yapmalısınız? İşte adım adım bir kılavuz:
1. YouTube Gizli Video İndirici Aracı Bulun
İlk adım, gizli YouTube videolarını indirmenize olanak tanıyan bir araç bulmaktır. Çeşitli çevrimiçi hizmetler ve yazılımlar mevcuttur; size uygun birini seçin.
2. Video URL'sini Kopyalayın
İndirmek istediğiniz gizli videonun URL'sini kopyalayın. YouTube'daki video sayfasına gidin ve adres çubuğundaki URL'yi seçin.
3. İndirici Aracına Yapıştırın
Seçtiğiniz YouTube gizli video indirici aracına gidin ve video URL'sini ilgili alana yapıştırın.
4. İndirme Formatını Seçin
Çoğu indirici, MP4, FLV ve WebM gibi çeşitli indirme formatları sunar. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun formatı seçin.
5. İndirmeyi Başlatın
İndirme formatını seçtikten sonra "İndir" düğmesine tıklayın. İndirme işlemi birkaç dakika sürebilir, video uzunluğuna ve internet bağlantı hızınıza bağlıdır.
6. İndirilen Videoyu Bulun
İndirme tamamlandıktan sonra, genellikle "İndirmeler" klasörünüzde bulunur. Dosyayı istediğiniz konuma taşıyın.
İpuçları:
- Bazı gizli videolar için indiriciler çalışmayabilir.
- YouTube'un gizli videolarını indirmek için üçüncü taraf araçları kullanmak YouTube'un hizmet şartlarına aykırı olabilir.
- İndirilen videoları ticari amaçlarla kullanmayın.
YouTube gizli videolarını indirmek bu şekilde basit ve kolay bir işlemdir. Bu adımları izleyerek, özel videolara istediğiniz zaman çevrimdışı erişebilirsiniz.