Şimdi Ara

5800 kendi kendine kapanıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pilin altında mikrometrik boşluk oluyor, mesaj gelince titreşimde metal temaslar gevşiyor, pili altından küçük bir parça kağıtla sıkıştırınca düzeldi bende iki aydır bi daha olmadı.
    Bence sorun pili üreten firma neresiyse belli seriler'de üretim hatası var, piller tam oturmamış, çözümü kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massey1

Pilin altında mikrometrik boşluk oluyor, mesaj gelince titreşimde metal temaslar gevşiyor, pili altından küçük bir parça kağıtla sıkıştırınca düzeldi bende iki aydır bi daha olmadı.
    Bence sorun pili üreten firma neresiyse belli seriler'de üretim hatası var, piller tam oturmamış, çözümü kolay.

Maşallah bilimsel yaklaşmışsın :)
  • arkadaslar bu telefonun ilk seri olup olmadgnı nasl anlarz ?
  • Dün 2 defa oldu bende. Dedim yağmurdan dolayı cebimdeydi bi sorunmu oldu fln ama sonra tekrarlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhaktan

arkadaslar bu telefonun ilk seri olup olmadgnı nasl anlarz ?

sene 2010, telefon cıkalı kac yıl oldu

gelen her seri tükendi ve gelmesi için günler beklendi

yani ilk seri telefonu kimse masa altında çıkarıp vermez . ki ilk serilerin fıyatı 800 tl civarı şimdi ise 500 tl civarı

he 2. el alcam dıyorsan .faturasına bak ve telefonun ilk cıktıgı zamanda alınmamıs ise problem yoktur.

yani herhangi bi ayın 2009 yılı olsun yeter.

ya da 2009 un ortalarıysa tamamdır

zaten ilk serilerde açıklık var en basitinden .gider bakarsın yoksa alırsın

o açıklıgıda yarım saatte hallediyolarmıs
  • arkadaşlar iyi güzel de telefonun kapanıp açılması ile ilgili pek çok şikayet okudum ama tam olarak bu sorunun çözümü ile ilgili kesin bir yöntem bulamadım maalesef forumlarda...hatta bu sorunla ilgili teknik servisslerde tamir görüp aynı sorunun tekrarladığını çoğu kullanıcılar belirtiyor.

bir soru daha;kasa açıklığı dediğiniz bariz görülen bir fiziksel hatamıdır yoksa benim telefonumda ekranı çevreleyen çerçevenin sol orta kısmına çok hafif bastırınca gırç gırç bir ses çıkıyor,hafif bir boşluk var gibi.bumudur bahsedilen kasa açıklığı?
  • Arkadaşlar Bende 5800 Aldım 40 Gün oLdu Sonra Arka Kapaqı Çıkarttım Ondan Sonra Annemin Sım Kartını Taktım Sonrada Telefonu Açtım Telefonum Kendi Kendine Kapanmıyor Sadece Yanına vurunca Kapanıyor Kendi Sım Kartımı Taktım Sonrada Bataryayı Sıkıstırdm Olmadı Sonra Yine Anneminkini Taktım Bu Sefer Bataryaya Ellemedim Yİne Vurunca Olmaya Başladı

Bataryadan mı Die Düşündüm Forum Form Gezdim Bataryadan Herhalde Birde Sizn Düşüncenizi Alam Ama Ben En İyisi Kesin Bilgi Olsun Dİe Teleservice Ye verdim Telefonu Sizce Bataryadan Mı Bnce Bataryadan Çünkü Vurunca Oluyor Sonuçta Kendi Kendine Kapanmıyor Vurunca Kapanıyor

Peki Sizce Bataryadan mı
  • arkadaşlar bende bir 5800 kullanıcısıyım aynı sorunla bende karşılaştım telefoncuya gittiğimde başka bir batarya dene dedi bende arkadaşımın bataryasını denedim ama aynı sorunu vermeye devam etti bu sorun herkesi üzmüş ve sinirlendirmiş bir durumda inşallah kalıcı bir çözüm bulunabilir
  • sorun tamamen batarya üzerindeki kıskaçların yaylarının deformasyonundan kaynaklanıyor bir iğne ile batarya üzerindeki kıskaçları her iki tarafından bastırıp sıkılaşmasını sağlayın 3 adet var 3ünede yapın aynı işlemi sorun tamamen düzelecektir böylece batarya üzerindeki kıskaçlar telefondaki 3 lü metali daha iyi kavrayacak ve sarsıntılardan etkilenmiyecektir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.