Şimdi Ara

5800 kendi kendine kapanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat ayında aldığım ilk seri 5800 şimdiye kadar sorunsuz çalışıyordu...Ancak son 2 gündür kendi kendine kapanıyor..Ve açılması sorun oluyor...
    Olaki açtım diyelim..5 dakika içinde gene kapanıyor...Şu an için hiç açılmıyor artık...
    Çok moralim bozuldu...
    Hard-format atmayı deniyorum ancak telefonu açamıyorum ...
    Bana bir çözüm yolu gösterecek olan var mı ?

• bu sorun benim 5800'da oldu pil yuvasına dokununca, sallayınca kapanıyordu, kvk'ya verdim, telefonun temizliğini yapmışlar, temassızlığı gidermişler ve yazılım yükleyip verdiler.( benim telefonda ilk seri)
  • Pil'in Üst Tarafındaki 3 Dişcik İle Telefondaki 3 Dişçik Temassızlık Yapıyordur..Yedek Pilin varSa Onu Tak. Yoksa Firmaya Basvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronBoyz210

Pil'in Üst Tarafındaki 3 Dişcik İle Telefondaki 3 Dişçik Temassızlık Yapıyordur..Yedek Pilin varSa Onu Tak. Yoksa Firmaya Basvur

bataryanın yanına küçük bir kağıt sıkıştır batarya oymanasın sorunun çözdülüğünü göreceksin
  • Umarım sadece pille ilgili bir sorundur. Yoksa 5800 ilk seri kronik kapanma/açılmama sorunu ise epey bir üzecektir seni....
  • gokmay ...
    korkutmayın beni arkadaşlar...:D

bende sanıyorum pil sorunu değil...
    çünkü mütemadiyen telefonla görüşme yaptıktan sonra kapanıyor...
    yani pil sorunu olduğunu sanmıyorum ...
    bir yazılım sıkıntısı var gibi...

şimdilik evde yatıyor...
    bakalım ne olacak...

kvk ya da vermek istemiyorum...beni sinir harbine sokacaklar...ne olacak bilmiyorum...
  • aynı sorun bendede var şuan kendi kendine kapanıyor bir süre açılmıyor açılınca gene kapanıyor.. telefonu alalı daha 1 hafta olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu hortlamış hatta hörtlemişşş
    aynı sorundan müzdarip olanlar;
    1. pilde bir temassızlık varmı bunu iyice kontrol edin.
    2.hard format atın ------ yes tuşu - no tuşu - yandakı kamera tuşu-telefon açma kapama tuşu ------- bunlara aynı anda basın ve ekranda nokıa yazısı çıktıktan sonra elle sıkışma şekli gelene kadar bırakmayın
    sonra bırakın
    telefon ingilizce olarak açılıyorsa tamamdır
    3. en garanti olanı. yazılım güncelleştirmesi
    NSU dan bi usp kablosu ile rahatlıkla yapabilirsiniz

özetle sorun temeli yazılım ancak ilk 2 ıhtımalide deneyerek bişey kaybetmezsiniz...
  • pile baktığım kadarıyla temazsızlık yok,
    hard format atıp v40 ı yükledim ama durum aynı :/

kvk yolumu gözüktü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

pile baktığım kadarıyla temazsızlık yok,
    hard format atıp v40 ı yükledim ama durum aynı :/

kvk yolumu gözüktü acaba

Bu kadar çile çekeceğine kvk ya ver bekle dostum en temiz ve kesin çözüm
  • aynen kardeş sen git kvk ya ver. en garantisi
  • Birerbir KVK'ya Gidip 5800 Sorunlarını Sordum Araştırdım
    Beyler bende almak istiyorum kesin alıcam ve staj yaptığım kvk teknik servise gittim çalıştığım abiler dedim bana yardım ederler..
    Çalışanlar 5er 5er ayrılmıştır genelleikle bir grup N serisine bir grup 6300 bakar..Neyse direk işte 5800 5530 a bakanlaırn oraya.Sağolsun direk elime 5800 verdi hasan abi dediki öle herkesin anlattığı gibi büyük sorunlar yok şuanda yok satıyor diyebilirimm..Telefonun kendi kendine kapanma problemi var ama yazılımdan değil..Pili taktığımız yer yani pil konnektörü kalkıyor he %80inde soğuk lehim var.Buda bazen cihazın açma tuşuna bastığınızda açılmasını engelliyor geç algılıyor vs vs..Şuan nokia ürettiği 5800larda pil konnektörü sorununu çözmüş..Ama bu sizin aldığınız 5800ın hangisi olacağını bilemezsiniz..O yüzden eğer telefonunuz kendi kendine kapanıyorsa garanti belgesi ile genpa kvk herhangi bir teknik servise giderseniz konnektörü değiştirirler ve sorun ortadan kalkar..Ama buna rağmen demin hepsiburada.comdan siparişimi verdim
    BU FORUMDAN ALINTIDIR

• pazartesi günü kvk ya vereceğim telefonu, geri almam kaç gün sürer tahminen bilginiz varmı ?
  • arkadaşlar maalesef cmts. günü aldığım telefon bugün kendi kendine kapanmış cebimde..neyse açtım telefonu bir sorun olmadı..
    ama biraz önce üst üste 2 defa kapanıp açıldı gözümün önünde...çok moral bozucu bir durum...
    ne yapmak gerekir?
  • resetliyorsa ram yetmemisindendir.
  • Hard formatı tekrar tekrar dene işte
  • Kardeş ver servise olsun bitsin.

Dua et te 30 iş gününü geçirsinler bari.
  • anlaşılan bu sorunun biz kullanıcıların halledeceği kesin bir çözümü yok...illa ki servis diyorsunuz yani...

yazık daha 5 günlük telefon servise verilir mi ya :(
  • Dün bende de oldu. Durduğu yerde kapandı açıldı.
  • Kasa açığından dolayı telefona toz girmiş olabilir. Teknik servise götürmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.