Şimdi Ara

5800 Kullanıpta Ahize Vb Problem Yaşayan Arkadaşlar Bakabilirmi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim çok bir şey istemiyorum senden sadece servis tutanağı yada servisten aldığın hangi arızaların tespit edildiği ve onarıldığına dair tutanak vs. hangi sorunları yaşadığını ve neden servise gönderdiğini ve üründen memnun olup olmadığını dilekçe halinde bana yazmanı istiyorum iletişim bilgilerinle birlikte imzaladıktan sonra bana yollarsan eğer bende gidip bu dilekçeleride sunarak bu ürünün arızasının kronik olduğunu ve toplatılması gerektiğini ıspatlamaya çalışacağım ki sizin yardımlarınızlada olumlu sonuç almamam için hiç bir neden yok diye düşünüyorum
  • kardesım kagıdı alıyorlar işte.bende yok yani.bayı aracılıgyla gonderdım.tel gelınce servıs kagıdını ıstıyorlar.tel vermıyorlar ozaman.ben vermek ıstemedım.takmıyorlar yanı.vermessen tel bizde dıyorlar.yanı adamlar hepsıde akıllı.seın dedın normalde haklısın kagıt olması gerek bızde su yapıldı su parca takıldı sorunları sunlar dıe servıs tutanağı bızde kalması gerek ama vermıyorlar ıste :( bgn gorusme yaptım hem genpa ıle hemde nokıa ıle ıkısıde takmadılar.servıse gonderın dıyorlar oyuncak telefon y.ederm daha dayanaıklıdır yaa.bu ne 1mılyarlık telefon bole olacaksa dıyecegım tek sey nokıa yazıklar olsn...baska bırsey degıl.yazık gunah ya su kadar ınsanın cektı rezıllıge bak..ayıp yaptıkları
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_1905_1905

kardesım kagıdı alıyorlar işte.bende yok yani.bayı aracılıgyla gonderdım.tel gelınce servıs kagıdını ıstıyorlar.tel vermıyorlar ozaman.ben vermek ıstemedım.takmıyorlar yanı.vermessen tel bizde dıyorlar.yanı adamlar hepsıde akıllı.seın dedın normalde haklısın kagıt olması gerek bızde su yapıldı su parca takıldı sorunları sunlar dıe servıs tutanağı bızde kalması gerek ama vermıyorlar ıste :( bgn gorusme yaptım hem genpa ıle hemde nokıa ıle ıkısıde takmadılar.servıse gonderın dıyorlar oyuncak telefon y.ederm daha dayanaıklıdır yaa.bu ne 1mılyarlık telefon bole olacaksa dıyecegım tek sey nokıa yazıklar olsn...baska bırsey degıl.yazık gunah ya su kadar ınsanın cektı rezıllıge bak..ayıp yaptıkları

İşte artık takmaları için bir şeyler yapmamız gerekiyor bunun içinde sizin yardımınıza ihtiyacım var birlikten kuvvet doğar artık bir şeylerin dğeiştiğini hepsine göstermenin zamanıdır arkadaşlar

• kardesım vala haklısın.nokıa ıle bugun gorustumde bana sunu soledıler ''beyfendı sorunların hepsını bılıyoruz.servıse gıttını ve gerı geldıgınde halen sorunlarımmın devam ettıgını hatta dahada bozuldugunu soledım.beyfendı tekrar gonderın dedi.eger gerı geldıgınde ufak sorun olursa bıze gerı donus yapın gereken tum işlemlerı biz yapacagız dedı.benden tekrar gondermemı ıstıyorlar.genpaya aradım izmirdekı saydırdm resmen dalgamı gecıyosunuz dedm.ben ordakı sorunlarımı size solemısım siz ise versıyın guncellemesı yapıyosunuz baska bırsey yapmamıssınız dedm.onu bende burdan pcden yapıyorum gondermemın ne anlamı var size dedm.özur dıleriz bılmem ne diyorlar.nokıa sonra aradım soledm versıyonla ılgılı.onlarda yenı versıyon cıktı cok yakında srumunu nokıaın sıtesınden ulasabılırsınız dedıler.
  • Özetle seni salladılar....

Genel olarak yaptıkları şey bu ne yazık ki takmıyorlar insanları çünkü biliyorlar hiç bir şekilde hukuki yollara baş vurmuyoruz biliyorlar kendilere hiç bir şekilde yaptırım uygulamayacağımızı o nedenle sallamıyorlar bile ...
  • arkadaslar 1 aylık 5800 telefonumda 1 haftadır falan olan hoparlör sorununu dün nokia shopa götürerek çözdüm, bugn teslim aldm ve mekanik parça değişiklii yapıldığı söylendi şu an gayet iyi çalışıyor telefonun hiç bir problemi yok ve nokia shopdaki servisten gerçekten çok memnun kaldm kvkya ve teknosaya gitmiştm daha önce hiçbirşey bilmiyorlardı nokia shopta ise biliyrz problemi deişiklik yapıyrz dediler yaptılar ve teslim ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSiLi

quote:

Orjinalden alıntı: uA_1905_1905

kardesım kagıdı alıyorlar işte.bende yok yani.bayı aracılıgyla gonderdım.tel gelınce servıs kagıdını ıstıyorlar.tel vermıyorlar ozaman.ben vermek ıstemedım.takmıyorlar yanı.vermessen tel bizde dıyorlar.yanı adamlar hepsıde akıllı.seın dedın normalde haklısın kagıt olması gerek bızde su yapıldı su parca takıldı sorunları sunlar dıe servıs tutanağı bızde kalması gerek ama vermıyorlar ıste :( bgn gorusme yaptım hem genpa ıle hemde nokıa ıle ıkısıde takmadılar.servıse gonderın dıyorlar oyuncak telefon y.ederm daha dayanaıklıdır yaa.bu ne 1mılyarlık telefon bole olacaksa dıyecegım tek sey nokıa yazıklar olsn...baska bırsey degıl.yazık gunah ya su kadar ınsanın cektı rezıllıge bak..ayıp yaptıkları

İşte artık takmaları için bir şeyler yapmamız gerekiyor bunun içinde sizin yardımınıza ihtiyacım var birlikten kuvvet doğar artık bir şeylerin dğeiştiğini hepsine göstermenin zamanıdır arkadaşlar

Tamam kardeşim. Ne istiyorsan söyle. Yeterli çoğunluk olur ise ne gerekiyorsa şahsım adına dilekçeyi istediğin yere yollayacağım!.
    Saygılarımla.

• Anlaşılan o ki yine fiyasko yine hayal kırıklığı...

Hepinize ilginizden dolayı teşekkürler arkdaşalar....

Bu zihniyetle yaşamaya devam ettiğimiz sürece çok tartışırız daha şu değiştirmiyor şunlar beni dinlemiyor şurası hakkımı yedi diye ve ancak tartışmakla kalırız ve kendi söylediklerimizi kendimiz duymaktan öteye gidemeyiz...

Maalesef Türk insanı olarak uğraşıyı sevmiyoruz ve her şey hemen olsun bitsin istiyoruz ama işte gerçek hayatta bu böyle olmuyor...

Her neyse...

Sizlere çok teşekkürler bu mücadelede beni yalnız bırakıp sizlerde hakkınızı aramadığınız için....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.