Şimdi Ara

5800 Opera Mini Ve Skyfire Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve kafayı yicem. opera miniyi yükledim actım kurdum fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum internete bağlanılamadı sunucu sertifikası doğrunuamadı lütfen cihazınızın tarih ayarlarını gözden geçirin. ne demek bu ya deli olcam opda dan sertifikada aldım böle bi sorunla karşılaşmamam gerek sskyfire d aise cannot connect to skyfire the network connection (APN) used does not provide full internet connectiivity as needed by skyfire dio ve bunları yaparken modem den bağlınıorum bu sorunlarala karşılaşıyorum bana yardım lütfeennn

• quote:

Orijinalden alıntı: alleqrolaw

arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve kafayı yicem. opera miniyi yükledim actım kurdum fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum internete bağlanılamadı sunucu sertifikası doğrunuamadı lütfen cihazınızın tarih ayarlarını gözden geçirin. ne demek bu ya deli olcam opda dan sertifikada aldım böle bi sorunla karşılaşmamam gerek sskyfire d aise cannot connect to skyfire the network connection (APN) used does not provide full internet connectiivity as needed by skyfire dio ve bunları yaparken modem den bağlınıorum bu sorunlarala karşılaşıyorum bana yardım lütfeennn

Sunucu sertifikası ile program sertifikası aynı değil bağlanmaya çalıştığın sitenin sunucularına
    ulaşılamıyor yani İnternet bağlantılarında sorun var cihazının. Cihazın İnternet bağlantı ayarlarını kontrol edip
    gözden geçirmelisin

• peki bunu nasıl yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.