Bildirim
Nokia 5800, 5530 Xm ve N97 Dev Arşiv(Oyun,Program,Tema,Duvar kağıtları)1.7GB+7 Alternatif
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Dostum eline koluna klavyene sağlık, işimize yarayabilecek bir arşiv.Şu telefonu piyasada bulupta bi alabilirsek arşivin işime yarıcak -
evet bende bekliyorum telefonu teli almadan hazırlıklarını yapayım dedim :) -
Eline Sağlık Kardeş..
Yararlı bir çalışma olmuş. En kısa zamanda Telefonuna Kavuşursun inş. =)) -
teşekkürler kardeş.5530 deneyecem bakalım. -
güzel güzel yararlı olmuş çalışma ellerine saglık kardeş... -
Çok sağol arkadaşım pek çok kişinin işine yarayacağına eminim. -
Tek tek indirme derdinde kurtardın beni. Teşekkürler ... -
Teşekkürler ama telefonu boşuna kasmak istemem açıkçası hepsinin beğenmeyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 11 Aralık 2009; 17:23:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: denizkabuğu
Teşekkürler ama telefonu boşuna kasmak istemem açıkçası hepsinin beğenmeyebilirim.
hiç indirme bence sen. hakkettiğin bişi değil
dostum çok sağol tek tek uğraşmaktan kurtardın bizi -
bu programların ıcınde acıklama var mı acaba tek tek..hangı program ne ise yarıyor anlamak ıcın ??? arsıv ıcın tskler.. -
Çok güzel bi çalışma olmuş. Allah razı olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: winterice
bu programların ıcınde acıklama var mı acaba tek tek..hangı program ne ise yarıyor anlamak ıcın ??? arsıv ıcın tskler..
bende bunu demiştim tek tek varsa öyle koymak daha mantıklı uyum sağlamıyor sorun çıkartıyor sonra sil silebilirsin sobra silinmez falan yinede sağol arkadaşım.teşek.etmeyi unutmuşum. -
58 Adet S60v5 Teması. Temaların hiç1ini deneyemedim çünkü S60v5 cihazım yok. Yabancı kaynaklı 1 siteden derlendi hepsi.
İndirmek için:
http://rapidshare.com/files/319815432/58.Adet.S60v5.Temasae_.rar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leca
Dostum eline koluna klavyene sağlık, işimize yarayabilecek bir arşiv.Şu telefonu piyasada bulupta bi alabilirsek arşivin işime yarıcak
ben dün izmirden aldım.ben ankarada okuyorum kardeşime aldırmıştım.500tl ye almışlar.turkcell den almışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 12 Aralık 2009; 19:09:33 > -
Arkadaşlar verdiğim paylaşımların tamamı 5800 uyumludur bi kuşkunuz olmasın. bende 5800 kullanıyorum -
güzel bir çalışma eline sağlık -
Selamlar, kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim,
Bir sorum olacak, yadırgamayın ama beni..
Bu paylaşımları fark gözetmeksizin N97'de kullanabilir miyiz... -
%90 uyumludur denemen lazım -
Konuyu açan ve katkı yapan arkadaşların eline koluna sağlık yeni bir 5800 kullanıcısı olarak nerden program tema bulabilirim diye düşünürken bu konu ilaç gibi oldu
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefondan hesap makinesi silindi
- virüs nasıl temizlenir
- numara sorgulama
- telefon hoparlör temizleme
- pin kodu kaldırma
- snapdragon 8 elite antutu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X