Şimdi Ara

5800 Referans ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada'dan aylık 100 tl civarı 1 taksitle Nokia 5800 XpressMusic almayı düşünüyorum.
    -Hepsiburada'dan almamla ilgili olumlu olumsuz kargo işde ne biliyim eksik parça arıza fln görüşleriniz,
    -Telefonla ilgili görüşlerinizi,
    -Ve Türkcell de çalışan 1 tanıdığın sölediğine göre 5800'lar çok hatalı çıkıomuş bu bilgi hakkında görüşleriniz,
    *Kısacası üstte yazdıklarım dahil tüm yorumlarınızı dikkate alacağım şimdiden yorum atan herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holigan05 -- 20 Haziran 2009; 18:58:12 >

• 5800 ımı hepsiburadadan aldım ben çok memnunum 1 ay oldu alalı ve 2.seri geldi

alınabilecek telefon kendisi ben tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

5800 ımı hepsiburadadan aldım ben çok memnunum 1 ay oldu alalı ve 2.seri geldi

alınabilecek telefon kendisi ben tavsiye ederim

peki cihazın donanımsal bi hatası varmı yoksa sedece yazılımsal hatalarımı var bazıları hata falan yaşıyomuşta mesajlarda falan bide 2. seri olduğunu nasıl anlarız
  • *#0000# dediğinde göreceksin zaten telefon üzerinde

mesajda problem var mesaj uzadıkça türkçe klavye ile kullanırsan zorlaşıyor ama eğer ingilizce yazma dili yaparsan bir sorun yok o da güncellemelerle çözülecektir inanıyorum çok problem sayılmaz bence başka hiç bir yamuğunu görmedim çok şükür...
  • @mavikorsan kardeşim peki 2. seri dediğin 1. ile 2. arasında fark nedir ve bundan hepsiburadadan alacağımın 1. seri olma olasılığı yoktur heralde ?
    1de kargo kaç günde qeLdi eLine :D

fazLa soruorm ama affola
  • bende ordan aldım 1 ay oldu 10 gündürde serviste .. telefon kapanıyordu kendi kendine . tuş kilidine basıyorum açılmıyordu .. yapmışlar sağolsunlar tabiki yaparkende ekranı çizmişler içindede toz var .. yani bilemiyorum ne diyelim haram ediyorum hakkımı ! ( kanıtlama imkanım varmı , o çizik ben verirken yoktu :S )
  • bende 18 mayısda almıştım ordan bırde cep kask yaptırmıştım. telefon ıkıncı parti gelıyor kasa acıklıgı vs soz konusu deıl. bende de bi kaç kere kendi kendine tel kapandı ama oda nıye oldu burda sonradan yukledıgım programlar calışırken oldu, mesaj yazma problemı var ama yazma dilini ing yaparsanız t9 kullanmıyorsanız zaten sorun yok ben alıştım kullanmıyorum mesela. alınası bir telefon bence
  • Selam,
    5800 için referans talep mesajın tam da sorun mesajının üstüne denk gelmiş...:)

5800 Referans ? holigan05 6 97 Bugün; 3:32:14 cizbudak
    Nokia 5800 ekran sorunu(5800 sahipleri lütfen baksın) rid1one 23 1135 Bugün; 3:27:48 akrepesa
  • quote:

Orjinalden alıntı: cizbudak

bende 18 mayısda almıştım ordan bırde cep kask yaptırmıştım. telefon ıkıncı parti gelıyor kasa acıklıgı vs soz konusu deıl. bende de bi kaç kere kendi kendine tel kapandı ama oda nıye oldu burda sonradan yukledıgım programlar calışırken oldu, mesaj yazma problemı var ama yazma dilini ing yaparsanız t9 kullanmıyorsanız zaten sorun yok ben alıştım kullanmıyorum mesela. alınası bir telefon bence

18 Mayıs doum günümde İkinci partide sorun yokmuş die biliorum mesaj olayı sayılmaz ztn bana görede 2.seri siyah fln diolardı şuanda alsam 2. seri qelir yani dimi sorun olmasını istemiorm öğrenciyiz maLûm pişman oLmayaLm. Alacağım Link ->http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5800xm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holigan05 -- 21 Haziran 2009; 14:44:47 >

• evet ikinci parti geliyor v20 küsür lü eversiyon ben kırmızısından almıştım, içinden pena kılıf ıkıncı bır yedek kalem fln hersey cıkmıştı bazılarında cıkmıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cizbudak

evet ikinci parti geliyor v20 küsür lü eversiyon ben kırmızısından almıştım, içinden pena kılıf ıkıncı bır yedek kalem fln hersey cıkmıştı bazılarında cıkmıyormuş

Ay sonu ekstrem sıfırlansın Mavisinden alıcam inş. cevapların için çok teşekkürler üstad (:
    Yorum eklemek isteyen varsa ay sonuna kadar görüşleriniz vb. göz önünde bulunduracağım... Yorumlara Teşekkürler.
  • bulabilirsen black olanından almanı tavsiye ederim...

black olupta sorun yaşayan ben duymadım hiç..
  • Black bulamadım stoklarda yok olsada fiat farkı 100 tl oluo en az şuan göze alamayacağım 1 fark hepsiburadan.com dan mavisini sipariş vericem 1 haftaya inş yorumlara çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

bulabilirsen black olanından almanı tavsiye ederim...

black olupta sorun yaşayan ben duymadım hiç..

Teknosa'dan son kalan BLACK modeli ben aldım v20 yazılımsal hibçir sorunu yok kasa açıklığı olan bölümde minik 1 açıklık var gibi gözüküo ama açık sayılmaz diğer kenara göre milimetrik 1 açık benim için görmezden qelinebilecek 1 unsur (:
  • hayırlı olsun. Eminim memnun kalırsın...
  • Saolasın kardeşim eywallah :)
  • Black modeli yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Hiç sorun çıkartmadı.. Ama şu koruma kabı(pena kılıf) soyuldu garantiye mi götürsem diye düşünüyorum
  • Usta bence gönderme çünki garanti servisi hakkında çok olumsuz yazı okudum yanlış telefon gönderdikleri bile olmuş bu tür saçma 1 hatayla karşılaşırsan sorunsuz telefonada yazık olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.