Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baya bir ara vermişiz yeniden burdayım dostlar.

Kendi İncelemem:

Öncelikle Fiyat aldığım yer mobilses iletişim kendi garantisi var ayrıca 1 sene extradan kvk da bakıyormus. Bugun Oradan 2 farklı kişi olarak fiyat aldık. Birimiz 2.300 bir diğerimiz 2.250 Telin Satış fiyatı 2.400 ..

Aşırı pahalı geldi genpa ya gelince 2.210 dan satılacagı bılınıyor . Ayrıca telefonun ucuzlayacagına dair tiyo aldım saglam yerden (coktan almıstımda )

Telefonu inceledim o gördüğünüz oyuk yok aslında .. Yani bariz belli değil bakıncada direk gözükmüyor telefonu yan tutmanız gerekıyor parmak ıcıne gırmıyor sadece şekilden ibaret

telefon normal 8800 dan daha hafifime geldi daha yapay duruyor rulman yeniliği sayesinde daha yavaş açılıyor kapağı. Siyah rengini inceledim . Aşırı toz ve parmak izi belli ediyor oyle boyle degıl antistatik microfiber bezle sildim elime tekrar aldım sonuc yıne aynı pisleniyor anlayacagınız.

Tus takımı tıkırtısı gitmiş ama yazım daha zorlaşmış hızlı mesaj yazılmıyor bır tusa basarken diğerlerinede basılıyor. Yurt dışında (Honk Kong) 1.300~350ytl gibi fiyatlara alıcı bulan telefon ulkemızde 2 kusurden kapı açılmış durumda...

Devamını bekleyeceğiz. Takibindeyim . Alınca incelememi yazarım. Gümüşünü inceleyemedim o kotu oldu ayrı konu ..

Saygılar

Lets Go Digitall İncelemesi:

Nokia 8800 Sirocco Edition :

Nokia, doğadan ve insan vücudunun estetik yapısından esinlenerek Nokia 8800 Sirocco Edition’ı yarattı.
    Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan Nokia 8800 Sirocco Edition’ın en dikkat çekici özelliği kapağı.
    Açma ve kapama işlemlerinde parmağın kapağa rahatça oturması için özel olarak tasarlanan bu detay,
    cep telefonunun kullanımını da kolaylaştırıyor. Nokia 8800 Sirocco Edition’ın özel melodileri ise, “ambient müziğin babası” olarak tanınan ünlü
    avangard besteci Brian Eno tarafından hazırlandı. Nokia, doğadan esinlenen Nokia 8800 Sirocco Edition’ı tanıttı. Nokia 8800 Sirocco Edition,
    zarif tasarımı ve parmağın rahatça oturması için özel olarak hazırlanmış kapağı ile dikkat çekiyor.

Nokia 8800 Sirocco Edition
    Bu cep telefonunda ayrıca, ünlü besteci Brian Eno’nun yarattığı özel melodiler de bulunuyor.
    Nokia 8800 Sirocco Edition’ın adı, Sahra Çölü’ndeki güçlü bir rüzgardan geliyor.
    Çölün sıcak ve kuru havası, Akdeniz’in serin ve nemli havasıyla buluşunca ortaya çıkan
    Sirocco rüzgarları, farklı özelliklerin birleşmesini ve direnci simgeliyor.
    Nokia 8800 Sirocco Edition’ın çarpıcı görüntüsü, insan vücudunun gücünden esinleniyor; paslanmaz çelikten yapılmış parlak yüzey
    ve çizilmeyen ekran sayesinde bu algı daha da güçlendiriliyor. Nokia 8800 Sirocco Edition’da açık ve koyu renkler bir arada bulunuyor:
    Açık renkler sıcak ve kuru havayı, koyu renkler ise serin ve nemli havayı simgeliyor.

Nokia - Özel ses dokusu

Güçlü Sirocco rüzgarı estiği zaman kendine özgü bir ses çıkarıyor. Bu sesten ve doğadan etkilenen
    ünlü besteci Brian Eno da, Nokia 8800 Sirocco Edition için özel bir “ses dokusu” yarattı. Adeta organik,
    sakinleştirici ve sıradışı olan melodilerde kullanılan enstrümanları Eno seçti ve bir sentez haline getirdi.

Nokia 8800 - Ergonomik tuş takımı

Nokia 8800 Sirocco Edition’ın paslanmaz çelik dış yüzeyindeki kıvrımlar, saat ve mücevher
    ustalarının teknikleri kullanılarak yaratıldı ve böylece benzersiz bir işlevsellik elde edildi.
    262 bin renkli ekranın safir kaplamasından kayarak açılan ve 2 megapiksel kamerayı ortaya çıkaran
    mekanizmaya ya da uzun batarya ömrüne kadar her detay mükemmel bir biçimde işlendi.
    Nokia 8800 Sirocco Edition’ın ergonomik tuş takımı, geceleri çölde görülen kum tepeleri gibi hareleniyor;
    mücevhere benzeyen navigasyon tuşları ise karanlık gecelerde parlayan yıldızları andırıyor.
    Doğanın güzelliği ve kaosu ile zarif, sempatik ve özel bir modern formu buluşturan
    Nokia 8800 Sirocco Edition, gerçekten de benzersiz bir cep telefonu olarak tanımlanıyor.
    Nokia 8800 Sirocco Edition’da ayrıca Bluetooth kulaklık da bulunuyor. Yine paslanmaz çelikten yapılmış olan bu özel kulaklık,
    cep telefonunun tasarımına kusursuz uyum sağlıyor.

Nokia 8800 Sirocco Edition özellikleri

• AAC kalitesinde, Brian Eno imzalı zil sesleri
    • Premium Kullanıcı Arayüzü
    • 2 megapiksel kamera
    • Kaliteli paslanmaz çelik kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 6 Temmuz 2007; 1:23:51 >

• Şöyle bir anımsayalım;

• Hemen bende belirteyimki resimdeki telefonlarla alakası olmayan bir telefon öncelikle

1- Parlamıyor Mat .
    2- Telefonun ortasında oyuk yok !

bunlar resimden elimdeki ile ik göze çarpan lar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Hemen bende belirteyimki resimdeki telefonlarla alakası olmayan bir telefon öncelikle

1- Parlamıyor Mat .

bunlar resimden elimdeki ile ik göze çarpan lar..

Bunlar ilginç gerçekten...

Kolpa olan fotoğraflar mı dersiniz yoksa size verdikleri ürün mü?

Şaka bir yana kozmatik dışında acaba özellik bakımından da farklılık olacak mı merak ettim...
  • Yok hocam Resimler de Bana verdıklerı urunde gercek ama Resımlerde cok parlatmıslar o oyugu.

yanı barız bır oyuk yok evet var ama oyle barız bosluk yok.. Bıraz bakınca elleyınce farkedılıyor ama resımdekı kadar degıl o bir ışık oyunu ile çekilmiştir o yuzden oyle oyuk duruyordur yoksa yok oyle bırsey.. Cok derın degıl ..

Ozellık olarak 128mb dahili belleği var eskisinde 64mb tı .. kamerası 2.0mp e yukselmiş. Gelişmiş Rulman Kullanmışlar. Zil Sesleri Temalar Kullanıcı arayuzu yenilenmiş ..

Saygılar ..
  • quote:

1- Parlamıyor Mat .

1- nasıl parlamıyor kardeş telefon 8800ın yanında pırlanta gibi
    2-nasıl oyuk yok yaw adamlar daha ne oysun

• eski 8800'dan elbette daha iyi ama hala o fiyatı haketmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 8800 den sonra yapılabilecek en güzel dizaynı yapmışlar gerçekten kutuyorum bunu tasarlıyan arkadası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

Bence 8800 den sonra yapılabilecek en güzel dizaynı yapmışlar gerçekten kutuyorum bunu tasarlıyan arkadası

siyah ince gösterio ondan o
  • wala beğeniyorum bu telefonu ama eller büyük bnm tuşları öldürür adamı be ya... ama çok şık... 10 numara alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

wala beğeniyorum bu telefonu ama eller büyük bnm tuşları öldürür adamı be ya... ama çok şık... 10 numara alet...

Bazen düşünüyorum bu telefon bir memurun neredeyse 3, 4 aylık maaşı kadar...
  • nerden hesapladın yaw
  • en düşük memur maaşı 800 YTL

en yüksek memur maaşı primleriyle 6000 YTL...

hangisi için konuşuyrouz
    quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

quote:

wala beğeniyorum bu telefonu ama eller büyük bnm tuşları öldürür adamı be ya... ama çok şık... 10 numara alet...

• quote:

en düşük memur maaşı 800 YTL

en yüksek memur maaşı primleriyle 6000 YTL...

hangisi için konuşuyrouz
    quote:

quote:

devlet dairesi gibisiniz 2nizde

• eeeeeeee işimiz sigorta...hesap kitap bizden sorulur...
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    devlet dairesi gibisiniz 2nizde

• Lisans mezunu memurun 683 YTL aldığını düşünürsek...

Vallahi çok para...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

1- Parlamıyor Mat .

İşte oyle değil dostum. Git Bi dukkanda al eline nedemek istediğimi anlayacaksın ..

• quote:

quote:

Hocam her seferinde illa birisi bu muhabbeti mutlaka yapmak zorunda mı ...

Mantığı ne bunun ???

O zaman parası olanların hiçbiri ferrari, lamborghini, vertu, yat, villa almasın çünkü yüzbinlerce memur maaşına eşit !!!!

Bir açıklayın bunu yazmanızdaki mantığı da hak vereyim size

Ona bakarsanız cep telefonu almakta saçmalık ne acileiyeti var evdeki telefon yetmiyor mu ? Veya 30 ytl'ye ikinci el telefon konuşturmuyor mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

1- Parlamıyor Mat .

İşte oyle değil dostum. Git Bi dukkanda al eline nedemek istediğimi anlayacaksın ..

resimlerde abartmışlarmı o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under
    quote:

quote:

Hocam her seferinde illa birisi bu muhabbeti mutlaka yapmak zorunda mı ...
    Mantığı ne bunun ???
    O zaman parası olanların hiçbiri ferrari, lamborghini, vertu, yat, villa almasın çünkü yüzbinlerce memur maaşına eşit !!!!
    Bir açıklayın bunu yazmanızdaki mantığı da hak vereyim size
    Ona bakarsanız cep telefonu almakta saçmalık ne acileiyeti var evdeki telefon yetmiyor mu ? Veya 30 ytl'ye ikinci el telefon konuşturmuyor mu ?

Ben kötümser olarak dile getirmedim. Kaldı ki bu bir gerçek. Duyulması rahatsızlık vermemeli...

Mantığını size anlatayım;
    Para kazanılması zor olduğu kadar kolay harcanamıyor. Harcanmamalı. Ülkemizdeki kredi kartı mağdurları buna bir örnek...

Her dağın kendisine göre karı vardır derdi vardır. Zaten Ferrariye binebilecek durumda olan bir kişinin bu telefonu alması anormal bir durum değildir ama kontörlü hattında kontör bulundurmaktan acizken milyarlar vererek bu telefonu kullanan ve kullanmayı planlıyan azımsanmayacak bir kesim var. Bunları görmezlikten gelmek, yok kabul etmek komik olduğu kadar adaletsizce de olur. Eleştirim olduğu gibi gözükemeyenler içindir.

Ya gözüküldüğü gibi olunacaktır ya da olunduğu gibi görünülecektir.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.