Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar
    Siyah modelinde parmak izi ve çeşitli lekeleri bulabılıyorsun temızledıkten sonra tekrar elıne alınca yıne aynı sekılde pıslenıyor yanı sıyahın kullanımı epey zor gıbıme geldı .. Yada benım elım yaglı bakalım ben hala gümüşünden yanayım.

Teşekkür ederim.

Böyle bir cihazın tasarım grubu bu dış malzeme hususunda niçin böyle bir seçim yapmış olabilirler acaba?
    Bizim ülkemize gelen cihazlarda tahminimce kalite düşüklüğü gibi bir durum olamaz.

İzah ettiğiniz gibi o zaman siyah rengi hiç kullanışlı değil.
    İnsanları tik sahibi edecek gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 23 Kasım 2006; 1:53:35 >
  • Vallaha nokia beni çoktan tik sahibi etti hatta kullandığım laptop ve sony psp bu konuda hayli iddalılar tik konusunda katılıyorum.

O değilde 8800 Special edition olan siyah (füme) telefonu almaya gıttıgımde kadın kutudan cıkarttıgında telefonun ustu parmak ızı doluydu . Yanı nokia bu konuda neden boyle anlamıyorum hoş kaldıki apple firmasıda butun urunlerınde bunu kullanıyor ipodda ornegın yada mighty mouse yada imac de butun fırmalar pahalı model urunlerınde boyle cabuk pislenen malzeme kullanıyor nedenını cozemedım acıkcası..

Yok hocam bıze malzeme kotu gelmez şayet gelse bile bir arkadaşım 8800 getirtmişti çinden. Uzakdoğu için yapılan urunlerı bılırsınız bıraz farklı malzeme kullanılır aynıydı ama ondada Dupont sesi gelmıyordu..

Herneyse yınede boylesıne 1000 lerce euro sayılan cihazlara bu malzemeler yanlış..

Saygılarımla

• Şimdi merak ettim;
    LG, Samsung gibi markaların tasarımlarına güvenlikleri cihazlarda( Chocolate, E900 ) da bu gibi bir durum var mı?

Bu sanırım ilgi odaklanması ile alakadar olabilir.
  • sirocco nun siyahini kullaniyorum.

1.tozlanma yada parmak izi olmuyor,eliniz kirli degilse tabiki

2.özdamarin dedigi gibi resimlerde görüldügü cukur olan yer minumum seviyede

3.ben bu telefonu alirken 3 sene baska telefon almamak icin bu secimi yaptim.

4.bu telefonu alacak kisiler ne megapiksele,ne müzik sesine,nede hafiza kartina bakar.telin vermis oldugu olumlu bir enerji vardir,onu yakalayan bidaha bu telefondan kolay kolay vazgecemez(tüm 8800 serilerinde oldugu gibi )

5.gerisini burdan okuyun
    http://www.letsgodigital.org/tr/10263/nokia_8800_sirocco_edition/

• bak dedim sana dostum o kadar oyuk yok
  • 8800 yada sirocco kullananlara bir sorum olacak bu iki cihazda da hatsız modu varmı?
  • fiyatı görünce sayfayı kapatasım geldi
    çok para be abi
    ben o paraya benim külüstürü modifiye ederim

ama güzel telefonmuş
  • dogrusun be cool yaparsın ama lux işte..

8800 da Flight Mode yok
  • Teşekküerler Ozdamar kötü haber oldu ama neyse
  • Onemli degıl hocam ..
  • quote:

Onemli degıl hocam ..

88 serisinde bile kelimenin tam anlamıyla yeterli düzeyde bir cihaz sürmüyorlar piyasaya...
  • Valla fiyatı yuksek ama bana 20 den fazla kişi ürünü sordu ve almak için ürünün tam garanti altında stoklara girmesini bekliyorlar . Her ürünün bir alıcısı oluyor ne diyelim :) Ayrıca fiyatının 2000 ytl civarlarında olucağı listelerde yer alıyor 2400 yukse geldi fiyat olarak.Çok yakında bizlerle buluşacak. Ürün özellikleri
  • valla ben iyi aldim ebay den 700 euro sirocco edition black -yeni-2yil garanti
  • ebay....

garanti işi nolucak....
    ve TK kapamıcak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

ebay....

garanti işi nolucak....
    ve TK kapamıcak mı?

onları nasıl halletcen dostum posta fişi ile falan mı
  • bak :) soruların ardı arkası kesilmiyo....
    quote:

quote:

ebay....

garanti işi nolucak....
    ve TK kapamıcak mı?

onları nasıl halletcen dostum posta fişi ile falan mı
  • Arkadaşlar telefonun türkiyedeki fiyatını görünce bu yazıyı yazma gereği duydum. bu telefon benim bulunduğum ülkede 850 - ile 900$ arasında bi fiyatı var yani türkiyeden yaklaşık 900 milyon daha az bi fiyat ile satılıyor bu telefonu almak isteyen arkadaşlar pasaportları varsa yurtdışına çıkıp alsınlar dönerkende pasaportlarına işletsinler. emin olunki telefon size daha ucuza mal olacaktır hem de yaptığınız yurt dışı gezisi yanınıza kar kalacaktır.
  • ahusdhuashuduhasuhda

hocam hangi ülkedesin sen :)

tuzlu çıkar tuzlu emin ol....
  • quote:

Yok hocam Resimler de Bana verdıklerı urunde gercek ama Resımlerde cok parlatmıslar o oyugu.

yanı barız bır oyuk yok evet var ama oyle barız bosluk yok.. Bıraz bakınca elleyınce farkedılıyor ama resımdekı kadar degıl o bir ışık oyunu ile çekilmiştir o yuzden oyle oyuk duruyordur yoksa yok oyle bırsey.. Cok derın degıl ..

Ozellık olarak 128mb dahili belleği var eskisinde 64mb tı .. kamerası 2.0mp e yukselmiş. Gelişmiş Rulman Kullanmışlar. Zil Sesleri Temalar Kullanıcı arayuzu yenilenmiş ..

Saygılar ..

Bİr soruda ben sorayım bari Bunda series 40 ın 3. versiyonumu kullanılmış. Yoksa eski 8800 ın sadece kamera ve hafızası arttırılmış versiyonumu? Ayrıca galeri ve arayüzde ne gibi değişiklikler var.

• quote:

ahusdhuashuduhasuhda

hocam hangi ülkedesin sen :)

tuzlu çıkar tuzlu emin ol....

+1 ülke ne ?? bnde avrupaya gtcem soyle o yonde geleyim . Affetmem Alırım

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Yok hocam Resimler de Bana verdıklerı urunde gercek ama Resımlerde cok parlatmıslar o oyugu.

yanı barız bır oyuk yok evet var ama oyle barız bosluk yok.. Bıraz bakınca elleyınce farkedılıyor ama resımdekı kadar degıl o bir ışık oyunu ile çekilmiştir o yuzden oyle oyuk duruyordur yoksa yok oyle bırsey.. Cok derın degıl ..

Ozellık olarak 128mb dahili belleği var eskisinde 64mb tı .. kamerası 2.0mp e yukselmiş. Gelişmiş Rulman Kullanmışlar. Zil Sesleri Temalar Kullanıcı arayuzu yenilenmiş ..

Saygılar ..

Bİr soruda ben sorayım bari Bunda series 40 ın 3. versiyonumu kullanılmış. Yoksa eski 8800 ın sadece kamera ve hafızası arttırılmış versiyonumu? Ayrıca galeri ve arayüzde ne gibi değişiklikler var.

Arayuzu inan hiç incelemedim . Ozellıklerınde farklı olacagı yazıyordu . Hemen arkadaşa sordum telden .. 8800 ın aynıymış sadece yeni temalar ile desteklenmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 25 Kasım 2006; 22:10:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.