Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle stil sahibi bi telefon.tuşlar dış kaplama ekran kaplaması ,telefona has temalar zil sesleri ... tek kelimeyle mükemmel ... aşık oldum desem benimle evlenir misin sirocco balayına büyük sahraya giderizYa şaka bi yana harbi bayıldım yani 5700 ile bize verilen sürenin sonuna geldik galiba
  • sirocco fiyat / performans olarak çok kötü,, kesinlikle verilen parayı haketmiyor.
    bence 6300 bu telefondan daha güzel.
  • sirocco yu aldik sayenizde hic begenmedim desem yeridir.Alali 4 ay oldu 950 ytl veriyim isteyen olursa msn den irtibata gecsin. bguzelsoy@hotmail.com Urun yurt disinda Dhl kargo ile yollarim 24 saatte gelir.Ciddi alicilar irtibat kursun.
  • konu altlarda kalmış herhalde gözükmüyor, ben de yeni bir sirocco kullanıcısıyım yazmak istedim.
  • sirocco yu sattım sorunum kalmadı

şuan k850i kullanıyorum çok daha az sorunlu
  • arkadaşlar sirocco alırken nelere dikkat etmeli.teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,

sanırım karşı tarafın sesinin az ses gelmesi sorunu pek çok kişide mevcut...

Ben de aynı sorundan şikayetçiyim. Dışarıdayken kimseyle konuşulmuyor bu telefonda. Resmen karşı tarafın sesi gelmiyor.

Kulaklığını takıp konuşunca, problem yok. Ama sürekli kulaklıkla da gezilmiyor ki..

Var mı bir çözüm bilen bulan?
  • sırocco gold kullanıyorum, bluetooth kulaklıkla konuşuyorum. ama bende öyle çok az ses gelme sorunu yok gibi, gerçi çok sesli ortamda konuşmadım ama bana normal gibi geldi.
  • İnternette baya bir forumları gezdim ama bulamadım soruma cevap...

Gerçekten çok çok az geliyor telefondan ses.
  • 1senedir kimse bişey yazmamış

Cihazın iç etiketinde İmei hariç diğer yazan bilgileri birisi paylaşırmı. Sirocco Light alıcamda alırken karşılaştırıcam bilgileri. çakma cihaz kaktırmasınlar :)

Veya sirocco satmak isteyen PM atabilir
  • elimde herzaman herçeşit full orjinal kaliteli sirocco lar oluyor. isteyen bana ulaşabilir. 0532 218 08 06
    gittigidiyorda da infrared_sinan
  • sirocco mu kaldı abi?
  • Konuyu hortlatacam ama evde sirocco varmis haberim yok temiz bir tel kullanilir halen ama guvenlik kodu var nasil kirabilirim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya konuyu canlandıralım bu arkadaşlar aldınız ne ypatınız kullanan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.