Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni sirocco aldım fakat internetten indirdiğim temaları uygulamak isterken yeterli hafıza yok uyarısı veriyor.Halbuki daha epeyce boş yer var.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce?
  • Arkadaşlar bendede 8800 var fakat içinde güzel melodi bulamadım sizin kullandığınız güzel bir melodi varmı?
  • Selam bende 8800 var acaba sirocco kasasi alsam bu telefona takabilirmiyim herhangi bir bilginiz var mi? Simdiden tesekkurler
  • komoli kardes merhaba;
    cozum yedelerın arsa fotovs.. alıp fabrıka ayarlarına gerı yuklemektır telefonu ben de aynısını yaptı. bu sekılde hallettım.
    saygılar
  • emrecan kardes merhaba ,bence bu telefona uyan en guzel musıc. n93 ten almıstım sanırsam ısmı .(nokıa brand music) format aac

saygılar
  • selam arkadasım .8800 lere sırocco kasası olmaz bı aradasım da ıstemıstı olmayınca paraya kıyıp sırocco aldı.ayrıca sırocco ların rengını degıstırmek ıstersenız ıyı bı bayıı de dıkkatlı bı sekılde paraya kıyıp yaptırın sonradan ses problemlerı cıkıyor
    saygılar
  • ya bu siroccoda dısa verılen ses herkeste bole kısıkmı cok az cıkıo ya cepte neredeyse duyulmuyor yoksa bendemı arıza var
  • luna sirocco nun ust modeli mi?
  • luna farklı bi model kanımca..
    üst versiyonu olsaydı en azından kamerası daha gelişmiş olmalıydı..

bu topici canlandralım arkadaşlar..

bende bu hafta sirocco almayı düşünüyorum..
    Belli başlı kronik sorunları nelerdir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?? alırken onların testini yapıym sonradan servislerde telefon beklemeyelim..
  • Pili ve ekranı Luna'nın çok daha iyi. Ben ikisini de kullanıyorum. Farklı bir model değil Sirocco'nun yenisi ayrıca. İlk başta geliştirmeyerek sonraki modellere saklıyor özellik gelişimini Nokia.

Sirocco'nun pili 1 gün dayanmıyor bana.
    Çok çabuk kirleniyor.
    Arka kapağı kolay çiziliyor.
    Ekranı çok küçük.
    Parmakları büyük olanlar tuşları kullanmakta çok zorlanırlar.
    Konuşurken karşı tarafın sesi çok az geliyor ne kadar sesi yükseltsenizde.
    Kapağı açmadan menüye ulaşılamıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 3 Eylül 2007; 1:57:32 >
  • arkadaşlar y.dışından alınmış pasaporta kayıdı yaptırılımış bi sirocco war..

ben de niyetlendim siroccoya bi kere, bu abimizden bu telefonu alsam, ilerde fabrikasyon bi sorun çıktığından garantiden yaptırma gibi bi durumum olur mu??

nokianın orjinal telefonu ama türkiyeden alınmamış..

nokianın verdiği garantiler uluslararası mı yoksa nokia türkiye sadece türkiyeden alınmış telefonlara mı garantili muamelesi yapıyor??
  • orjinal sirrocoların arkasındaki etikette ne yazıyor..??

made by nokia mı???
    made in germany mi???
    made in finland mı???
  • Made in Turkey
  • 8800 oldukça güzel ama fiyatı tuzlu geldi.Sizce değermi o fiyata ?
  • Şimdi bu sirocconun en az kirlenen rengi hangisi ? gümüş mü - siyah mı sizce ? En az kirlenen derken, kiri en az belli eden dersem daha sağlıklı olacak.
  • kullanan yok mu.
  • Siyah var bende, beyaza göre daha fazla kirleniyor.
  • bana bir arkadaşımda gümüş rengi çok belli edieyo dedi. Gitti gold unu aldı. Gerçi siyahı şuan piyasada yok sanırım.Kafama takıldı sorayım dedim ama şimdi sizde böyle cevap verince kafam karıştı.
  • Ben Luna alma taraftarıyım
  • nası bi telefonsa ucuzlamıyo bitürlü.. türkiyeden başka heryerde sebil oldu siroccolar, burda hala laptop fiyatına 2.elini satıyolar..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.