1-Düz 8800'lara sirocco kasası takılıyor,ama mekanik aksamla oynandığı için ileride sorun yaşama ihtimaliniz artıyor.
2-Hangi ülkeden olursa olsun yurtdışından getirilen Sirocco'ların garantisi burada geçmiyor.
3-Düz 8800'lar çok sık kamera ve şarj sorunu yaşatabilir kullanıma göre,dikkatli ve titiz kullanım gerektiriyorlar.
4-Sirocco Dark Editon(siyah sirocco)'da parmak izi belli oluyor,ayrıca düz 8800'larda da parmak izi meselesi var.
Başka sorusu olan?
arkadaşlar sonunda aldım siyah siroccoyu..
yalnız bi sorun war, telefonla konuşurken karşı tarafın sesini duymakta güçlük çekiyorum, kulağımıza gelen sesi yükseltmenin bir yöntemi war mı???? eskiden 8310larda kenardan ses yükseltme tuşları wardı, bunda da böle bişey war mı??
güle güle kullan.vardır muhakkak.ortadaki tuşun hemen sağ yanındaki tuşa basmayı denedinmi ? Benimde sana sorum olacak, parmak izini çok belli ediyormu ? hatırı sayılırmı ?
arkadaşlar bende 8800 sirocco alacam şu anda kıbrıstayım ve türkiye piyasasını bilmiyorum burada 1200 ytl sizce uygunmu?
@kerim026 teşekkürler.. çoğu kez speaker'a sesi vermem bile yetmiyor.. Servise götürmeyi düşünüyorum.. Bu şekilde telefonla konuşmak işkence oldu.. böyle olduğunu bilseydim almadan önce 1 kez daha düşünürdüm.. Kulaklarım ağıriştimiyor, sağlıklıyım:)
Parmak izi süper belli oluyor.. Hatta telefona parmağının ucuyla dokunmasan sadece elinin içinde tüy gibi tutsan bile, elinin içindeki izler direk telefona çıkıyo..
arkadaşlar çinden telefon getirme imkanım var sizce luna mı sirocco mu ? Çok düşünüyorum ama birtürlü işin içinden çıkamadım luna'nın artısı ekran rengi ve daha dayanıklı pil ama sirocco'nun karizmasının yerini tutabilir mi ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
luna sirocconun alt modeli, ya da ben öyle biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Deep BluESeA
luna sirocconun alt modeli, ya da ben öyle biliyorum
Alt modeli falan değil aksine yeni modelidir. Alt modeli dediğin Luna'nın ekranı, pili, menusu çok daha gelişmiştir. Yanlış bilgi vermeyelim
Luna yeni bir telefon olmasına rağmen fiyatları düştü hemen...oysa sirocco fiyatları hala belli bi seviyede seyrediyo, lunada hoş telefon ama iki telefonu karıştırmamak lazım...
@kerim026 teşekkürler.. çoğu kez speaker'a sesi vermem bile yetmiyor.. Servise götürmeyi düşünüyorum.. Bu şekilde telefonla konuşmak işkence oldu.. böyle olduğunu bilseydim almadan önce 1 kez daha düşünürdüm.. Kulaklarım ağıriştimiyor, sağlıklıyım:)
Parmak izi süper belli oluyor.. Hatta telefona parmağının ucuyla dokunmasan sadece elinin içinde tüy gibi tutsan bile, elinin içindeki izler direk telefona çıkıyo..
aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık sesi kısık gerçekten
sırf bu parmak izleri kirlenme olayları oldugu için satıcam bu telefonu