Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Düz 8800'lara sirocco kasası takılıyor,ama mekanik aksamla oynandığı için ileride sorun yaşama ihtimaliniz artıyor.

2-Hangi ülkeden olursa olsun yurtdışından getirilen Sirocco'ların garantisi burada geçmiyor.

3-Düz 8800'lar çok sık kamera ve şarj sorunu yaşatabilir kullanıma göre,dikkatli ve titiz kullanım gerektiriyorlar.

4-Sirocco Dark Editon(siyah sirocco)'da parmak izi belli oluyor,ayrıca düz 8800'larda da parmak izi meselesi var.

Başka sorusu olan?
  • arkadaşlar sonunda aldım siyah siroccoyu..

yalnız bi sorun war, telefonla konuşurken karşı tarafın sesini duymakta güçlük çekiyorum, kulağımıza gelen sesi yükseltmenin bir yöntemi war mı???? eskiden 8310larda kenardan ses yükseltme tuşları wardı, bunda da böle bişey war mı??
  • güle güle kullan.vardır muhakkak.ortadaki tuşun hemen sağ yanındaki tuşa basmayı denedinmi ? Benimde sana sorum olacak, parmak izini çok belli ediyormu ? hatırı sayılırmı ?
  • arkadaşlar bende 8800 sirocco alacam şu anda kıbrıstayım ve türkiye piyasasını bilmiyorum burada 1200 ytl sizce uygunmu?
  • @gece mavisi
    istanbulda kaçak fiyatı 1150 ile 1250 arasında..
    kıbrıstan alabilirsin, fiyatı normal..

@kerim026
    teşekkürler..
    çoğu kez speaker'a sesi vermem bile yetmiyor.. Servise götürmeyi düşünüyorum.. Bu şekilde telefonla konuşmak işkence oldu.. böyle olduğunu bilseydim almadan önce 1 kez daha düşünürdüm.. Kulaklarım ağıriştimiyor, sağlıklıyım:)

Parmak izi süper belli oluyor.. Hatta telefona parmağının ucuyla dokunmasan sadece elinin içinde tüy gibi tutsan bile, elinin içindeki izler direk telefona çıkıyo..
  • arkadaşlar çinden telefon getirme imkanım var sizce luna mı sirocco mu ? Çok düşünüyorum ama birtürlü işin içinden çıkamadım luna'nın artısı ekran rengi ve daha dayanıklı pil ama sirocco'nun karizmasının yerini tutabilir mi ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • luna sirocconun alt modeli, ya da ben öyle biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

luna sirocconun alt modeli, ya da ben öyle biliyorum

Alt modeli falan değil aksine yeni modelidir. Alt modeli dediğin Luna'nın ekranı, pili, menusu çok daha gelişmiştir. Yanlış bilgi vermeyelim
  • Luna yeni bir telefon olmasına rağmen fiyatları düştü hemen...oysa sirocco fiyatları hala belli bi seviyede seyrediyo, lunada hoş telefon ama iki telefonu karıştırmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

@gece mavisi
    istanbulda kaçak fiyatı 1150 ile 1250 arasında..
    kıbrıstan alabilirsin, fiyatı normal..

@kerim026
    teşekkürler..
    çoğu kez speaker'a sesi vermem bile yetmiyor.. Servise götürmeyi düşünüyorum.. Bu şekilde telefonla konuşmak işkence oldu.. böyle olduğunu bilseydim almadan önce 1 kez daha düşünürdüm.. Kulaklarım ağıriştimiyor, sağlıklıyım:)

Parmak izi süper belli oluyor.. Hatta telefona parmağının ucuyla dokunmasan sadece elinin içinde tüy gibi tutsan bile, elinin içindeki izler direk telefona çıkıyo..

aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklık sesi kısık gerçekten
  • sırf bu parmak izleri kirlenme olayları oldugu için satıcam bu telefonu
  • arkadaslar sirocco (siyah ve gold )ve iphone ile ilgileniyorsaniz yardimci olabilirim
    http://amerikadan.urun.sitemynet.com/hasan/id3.htm
  • bi terbiyesizlik yapıp sirocconun goldunu alan var mı diye soriyim
    varsa resim koysun biraz yorum falan yapsın
  • şuan lunanın fiyatı n ekadar oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

orjinal sirrocoların arkasındaki etikette ne yazıyor..??

made by nokia mı???
    made in germany mi???
    made in finland mı???

Sirocco Almanya ithalatıdır. Almanya fabrikasından çıkmaktadır.

Luna ile de karşılaştırmayın şu telefonu alakasız iki sınıftalar.
  • aaaa koskoca sirocco 2.sayfaya düşmüş, yukarı diyelim
  • Doğru dürüst kullanmadığım halde Sirocco yu günde 3 defa güderi bezi ile siliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Doğru dürüst kullanmadığım halde Sirocco yu günde 3 defa güderi bezi ile siliyorum.

temizlik imandandır sil tabi
  • bu sirocconun yeni modeli ne zmn cıkar bilen var mı 8900 gibi bişi
  • arkadaşlar bende 8800 Special Edition var çok memnunum fakat bu ürün nokianın hiç bir sitesinde gözükmüyor? neden acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.