Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Bu telefonu kullanan herkesi devlet dinliyor. (Ne numaralar çeviyor, bu kadar parayı kazanırken diye öğrenmek için.)

Ayrıca bu telefonu kullanan herkesi maliye de dinliyor. (Vergi kaçaklarını tespit etmek için.)

Daha bir dolu dinleyen var. Yani anlıycanız, dinleyen dinleyene.

peki vertu kullananlar o zaman toptan hapi yuttu böyle bisey olamaz. ornegin benim arkadasim vertu aldi 9bin euro ya. simdi bu adami herkes dinliomu yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Bu telefonu kullanan herkesi devlet dinliyor. (Ne numaralar çeviyor, bu kadar parayı kazanırken diye öğrenmek için.)

Ayrıca bu telefonu kullanan herkesi maliye de dinliyor. (Vergi kaçaklarını tespit etmek için.)

Daha bir dolu dinleyen var. Yani anlıycanız, dinleyen dinleyene.

peki vertu kullananlar o zaman toptan hapi yuttu böyle bisey olamaz. ornegin benim arkadasim vertu aldi 9bin euro ya. simdi bu adami herkes dinliomu yani.

Millet nerden bilecek o telefonun 9bin Euro olduğuna.Ancak söylersin bu 9bin euro diye (ona da ayılık denir zaten) "Ben 9 bin eoruyom en pahalı benim bana bakın" diye bağırıyo mu telefon

• Fiyatı ne kadar bir bilgin var mı ? Hi bir yerde bulamadım da...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ygz26_C4

Valla bende aldım sirocco herkese tavsiye ederim. Gold modelinin kaç türü var bilen varsa söylesin. Çünkü geçen gün Doğubank ta altın kaplama diye satıcı gösterdi 1500 $ Fiyat çekti.

Ya dostum 8800 lara yaptıkları 250 euroluk kaplatma işlemini diyorsan onu turkıyede zaten yapıp satan var o nokıa ıle ılgılı değil..

Sirocco gold fabrika çıkışlı 18 karat altın kaplama .. koyu bıraz daha parlak değil.. 1500 dolardan fazla dıye dusunuyorum ayrıca ..

• Devletin dinlediğini zannetmiyorum. Dinliyorsada söylemem nereye kara para akladığımı.
  • Kapağı biraz zor açılıyor.
  • renk olarak hangısı daha guzzel sızce
  • Ben olsam sanırım Siyah alırdım. Gold olan ise bence bayanlar için uygun.
  • gumus sankı daha bı asıl duruyo gıbı..........
  • Telefon dinleme olayında herkes birşeyler atıp tutmuş açıklık getireyim.

Telefon dinlemede şu kişi şu tel'i almış dinleyelim diye birşey yoktur,telefon dinleme eskiden iyice ayağa düşmüştü ama artık eskisinden daha ciddi önlemler ve ceza olayları var bu yüzden telefon dinleme eskisi gibi yaygın değil.

Telefon dinlerken direk bir dinleme sağlanması için şebekeyle görüşülüyor izin alınıyor ve genelde kayıtlar savcılığa gönderiliyor ama eskiden gerçek olmayan bir şebeke yaratılıp o telefonun o şebekeye yönlendirilmesi sağlanılıyordu yani sizin elinizde bulunan aygıt sayesinde siz operatör olarak görülüyor ve baz istasyonu gibi görev yaparak telefonları dinliyordunuz.

Şimdi telefon dinleme için şunu da ekliyeyim eski telefonlardan birkaç tanede belli donanımlar eksik ve diğer telefonlardan farklı üretim yapma amacıyla değişik donanımlar kullanıldı bu telefonlar sinyal bandı gibi değişik şeyleri kayıt içinde tutmadan sadece görüşme yapılmasını sağlıyor yani sadece iletişim bandıyla ilgili şeyler sunuyor gelişen teknolojiyle telefonların şebeke görmeleri tek tipe getirildi ve yeni üretilen bütün telefonlar dinlenebiliyor,eskilerden dinlenemeyen sadece birkaç tane var onların marka modelleri de bana kalsın.

Pahalı cep telefonu alanlar dinlenir diye birşey yok.

Bu arada eğer operatörden izin verilmişse telefonların hepsi dinlenir ayrıca Vertu dinlenemez demeyin istenirse gayet güzel dinlenir.

• bu telefondan pazartesı gunu alacam arkadaslar sıyahmı gumus mu konusunda kararsız kaldım vatan bılgısayarda sıyah rengı daha pahalı ne denı nedır hangı rengı tercıh edersınız lutfen yardımcı olun
  • Siyahı nie pahalı olsunki????İyice bi araştır belki bi özellik fln mı var acaba?Ayrıca renk olarakta siyah çok şık duruyo bence.
  • ben light ını aldım bugün şuan için memnunum bakalım birkaç günü netleşir görüntü olarak çok hoş haliyle pil durumuna bakcaz artık bakalım nasıl
  • Hayırlı olsun Wolf. Gold u bugun inceleme fırsatım oldu ; Resimlerden çok soluk geliyordu ama baya baya kaplama parlıyordu . Bana pek yakışmadı kanımca iş adamlarınada gitmez ama sarışın bayanlar için güzel durur diyorum. Ayrıca Sirocco Gold'un resmi olarak satışı başlandımı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: sertac35

bu telefondan pazartesı gunu alacam arkadaslar sıyahmı gumus mu konusunda kararsız kaldım vatan bılgısayarda sıyah rengı daha pahalı ne denı nedır hangı rengı tercıh edersınız lutfen yardımcı olun

ben alırken de fiyat olarak siyah pahalıydı. ben gümüş rengini aldım, siyah telefondan sıkıldım diye. gene de karar senin, şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Hayırlı olsun Wolf. Gold u bugun inceleme fırsatım oldu ; Resimlerden çok soluk geliyordu ama baya baya kaplama parlıyordu . Bana pek yakışmadı kanımca iş adamlarınada gitmez ama sarışın bayanlar için güzel durur diyorum. Ayrıca Sirocco Gold'un resmi olarak satışı başlandımı ?

eft başladı dostum kvk da gördüm 2200 küsür
  • Teşekkürler dostum yani altın kaplama farkı 500 YTL ...
  • 8800 Sirocco Gold 05424441010 Alokontör de de satışına başlamış. Bu kadar Parası olan alabilir.
    2700 YTL.
  • Kullandığınız Versiyon Nedir Acaba:

Benimki:

V 03.51
    RM- 165

Acaba yeni versiyonları varmı ve ne gibi iyileştirmelere gidilmiş ?
  • pil tam 60 saat gitti normal kullanımda mp3 rady felan dinlemedim iidare eder bir pil süresi

benim sıkıntım menü de birkaç hata veya kullanışsızlık vede tuş takımı benim parmakalra uygun değil sanırım tam menü tuşuyla zor dolaşıyom
  • ya şunun menüsünü nasıl küçük ikonlar halini getirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.