Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bin otobüse silopiye git 1 saatte Habur gümrüğünü geç (fazla kalabalık değildir bu sıralar) , gümrükten atla bi taksiye zahoya git (taksiler Tr.den çok çok ucuz) telefonu al tekrar aynı taksiye atla gümrüğe git oradan 1 saatte gümrüğü geç silopiden de hangi şehirdeysen mardin aktarmalı otobüs yada uçak bulursun emin ol ki bunlar 900 milyon tutmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

ahusdhuashuduhasuhda

hocam hangi ülkedesin sen :)

tuzlu çıkar tuzlu emin ol....

+1 ülke ne ?? bnde avrupaya gtcem soyle o yonde geleyim . Affetmem Alırım

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yok hocam Resimler de Bana verdıklerı urunde gercek ama Resımlerde cok parlatmıslar o oyugu.

yanı barız bır oyuk yok evet var ama oyle barız bosluk yok.. Bıraz bakınca elleyınce farkedılıyor ama resımdekı kadar degıl o bir ışık oyunu ile çekilmiştir o yuzden oyle oyuk duruyordur yoksa yok oyle bırsey.. Cok derın degıl ..

Ozellık olarak 128mb dahili belleği var eskisinde 64mb tı .. kamerası 2.0mp e yukselmiş. Gelişmiş Rulman Kullanmışlar. Zil Sesleri Temalar Kullanıcı arayuzu yenilenmiş ..

Saygılar ..

Bİr soruda ben sorayım bari Bunda series 40 ın 3. versiyonumu kullanılmış. Yoksa eski 8800 ın sadece kamera ve hafızası arttırılmış versiyonumu? Ayrıca galeri ve arayüzde ne gibi değişiklikler var.

Arayuzu inan hiç incelemedim . Ozellıklerınde farklı olacagı yazıyordu . Hemen arkadaşa sordum telden .. 8800 ın aynıymış sadece yeni temalar ile desteklenmiş .

Cevap verdiğin için sağol. Birde 8800i gibi kapaksız bir model vardı.O heralde S40 ın 3. versiyonuyla üretilmiş.Ama bu karizma yok tabii.

• O Kapaksız olan nokia fake yani baska bı fırmanın urettıgı kolpa bı telefon . 8800 ayrı olay. Ben 8800 Normalındekı havayı siroccoda bulamadım.

İzlenımımden cıkan sonuc assagı yukarı budur.

Kuzey ırakmı oo hocam ne ettın bende almanya italya fransa falan bekledim tüff..

acaba bu bahsettiğim ülkelerde ne kadardır ?

bide yine bahsettıgım ulkelerde PS^(Play Station 3 ) Çıktımı dostlar ? ..

Sagolun ..
  • PS3 istanbulda elaltından satılıyo 1000 YTL.....

zor bulunuyo oyun yok...... ama satılıyo....

millet deli gibi getiriyo stoklardan almışlar...3 5 güne biter ama....
  • Neyse PM den devam edelım chino hocam topic gume gıtmesın
  • Hakkatten topici locklayacaklar yav illegal işler yüzünden PS3 konusunsa bence bilgi isterim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Hakkatten topici locklayacaklar yav illegal işler yüzünden PS3 konusunsa bence bilgi isterim ama

Lütfen PM

Arada size bir Tüyo ..

Telefonun fiyatı düşecek . Yani öyle duydum

• almanyada yasiyorum hoca

tr de okadar parayi siroccoya vermezdim herhalde,standart 8800 alirdim

ama almanyada aralarinda 150 euro falan oynuyor,onun icin secimim sirocco oldu,3 yil baska telefon almiycam,cok memnunum cihazdan
  • kaça aldım dedin alamanyadan ?
  • BorDeAuX

Peki dostum cihazın batarya performansı nasıl memnunmusun? Kaç gün gidiyor?
  • 700 euro oy oy sirocco

batarya performansini tam ölcemedim,daha dün ne yedigimi bilmiyorum onun icin ne zaman sarja koyup aliyorum unutuyorum ama 3 gün falan gidiyor,bittigi yerde 2. sarjör hazir zaten
  • Teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • vallaha pil cıkarıp takmaktan yalama olmasın da telefon

arkadaşın 8800 da oyle olacak yakında

adam bıtane daha almış 3 pille gezıyo

kolaylık versın allah ne dıyım
    ,
  • Avrupa kanallarında Al-Pa vs. şirketler reklamlarıyla bu telefonu tek başına satışa çıkardılar.
    Normalde biliyorsunuzdur üç, dört çeşitli paketler sunarlar ama bu telefon tek başına satılıyor.

Şimdi merak ediyorum sadece Avrupaya mı satış gerçekleştiriyorlar yoksa ülkemize de yasal yollarla giriş yaptırabiliyorlar mı?
  • Bir Ntv haberi...

Nokia’nın çölden esinlenen telefonu

Nokia, Nokia 8800 Sirocco Edition adlı estetik görüntüyü öne çıkaran yeni cep telefonunu piyasaya çıkarıyor.
     Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

İSTANBUL - Dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Nokia, iddialı bir tasarım ürünü olan Nokia 8800 Sirocco Edition telefonunu tanıttı. Nokia 8800 Sirocco Edition, özellikle kapağı ile öne çıkıyor. Açma ve kapama işlemlerinde parmağın kapağa rahatça oturması için özel olarak tasarlanan kapak, cep telefonunun kullanımını da kolaylaştırıyor. Nokia 8800 Sirocco Edition’ın melodileri ise, ‘ambient müziğin babası’ olarak tanınan avangard besteci Brian Eno tarafından bestelendi.

Nokia 8800 Sirocco Edition’da 262.000 renk, 2 megapiksel kamera, ergonomik tuş takımı, Bluetooth kulaklık, paslanmaz çelik kaplama, Premium kullanıcı arayüzü gibi özellikler bulunuyor. Ürüne ismini veren Sirocco sözcüğü, Sahra Çölü’ndeki güçlü bir rüzgardan geliyor. Çölün sıcak ve kuru havası, Akdeniz’in serin ve nemli havasıyla buluşunca ortaya çıkan Sirocco rüzgarları, farklı özelliklerin birleşmesini ve direnci simgeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 26 Kasım 2006; 14:08:47 >

• sagol dostum bilgileri için. yurtdısından almaktan vazgectım cok az daha dussun alacagım ulkemden garantılı olarak . Ugrasmak ıstemıyorum tk mıys turkcell miş passaport mus falan ...
  • Ayrıca cogu ınternet sıtesınde Normal 8800 Stoklardan kaldırılmış. Sanırım 8800 Sirocco Edition tam olarak geldiğinde eskileri tamamen ortadan kaybolacak. Satış stratejisi ilginç hala telefoncularda 1 milyar küsür e alınan standart 8800 bır anda stoklardan gıdecek kaldıkı gıtmeye basladı . sımdı normal 8800 alacak olanlar ne yapmalı ?

Sırocco nun düşmesini mi beklemeli Şimdi Classic 8800 mı almalı yoksa Sirocco tamamen gelse bıle 8800Classıc sotklarda daha ucuzdan devam edecekmı ? aynı fıyatta mı kalacak

Bu kaosun içinden çıkabilen varmı ?

Sagolun
  • Size şöyle bir güzellik yapabilirim,
    Buyurun;

• Sağol dostum. Renk olarak gümüşü çok daha guzel duruyor. Kulaklıkta ise siyah daha albenili.

Sevgiler

Ayrıca Burda telefonun incelemesini bulabılırsınız. Premium Menuleri tema ekran goruntulerı cektıgı resımler ve fotografları ..
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-8800-sirocco-en.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 29 Kasım 2006; 2:24:29 >
  • Bu hurdaya bu kadar para verecek enayi cokmudur Türkiye'de
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.