Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobil ses garantisine guvenme teknik serwerisleri ufacik bi wersiyon yukletmek icin 1 hafta bekletiyolar. we isten anlayan eleman yok ben gold bilgisayardan aldim kvk dir diye mobilses garantisi warmisyani grey mali caktilar resmen . ustune nokia clup bile uyelik almiyor bu garanti ile kisacasi berbat bir sirket sakin ordan mal almayin hele golddan hic almayin
  • Benim arkadaşımda mobilsesten telefon almıştı hemde en lüx alışveriş merkezinden. Tuş takımı bile arapça çıktı o derece. Dediğinde haklısın. Bekleyip kvk genpa netcell almalı
  • yakında arabalarda olduğu gibi cep telefonlarındanda vergi alıcaklar gbi görünüyor 5 10 milyarlık varmı 1.268 milyon dolarlık duymuştum

ama bence telefona bu kadar para verilmez yakında daha güzelleri çıkacağından eminim günümüze bakınca bayahı bir ilerleme var teknolojide
    yakında bu telefon boyutların kral telefon yaparlar eminim yabi fiyatıda tartışıla dursun
  • Dostum açıkçası mantıklı ama ne alsak bır yenısı cıkacak prestıj olarak 8 serisi daha gec cıktıgından acıkcası ben 8850 ile 8910 un arasını cok az buldum aynı sekılde 8910 ile 8800 arasıda cok hızlı cıktı cok bekletmedıler . 8800 alanlar da sirocco nun haberı ıle yıkıldılar.
    8800ın Siyah ( fume ) olan Special edition ıda cabası ..

Çelişkili bir durum ne alıcagımızı şaşırıyoruz. Ne alsak bır yenısı bır yenısı. İlginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

PS3 istanbulda elaltından satılıyo 1000 YTL.....

zor bulunuyo oyun yok...... ama satılıyo....

millet deli gibi getiriyo stoklardan almışlar...3 5 güne biter ama....

Ozdamar özür dilerim.

ps 3 ebayda 4000 dolara kadar gidiyo burda ucuzmuş
  • Telefonu bugün Nokia Shop'ta inceleme fırsatı buldum ,izlenimlerim şöyle :

1-Göçük yok sadece kapağın üst kısmı biraz myamuk o kadar
    2-Rulman yeniliği bence kapağın kullanımını zorlaştırmış , kapak çok ağır açılıyor
    3-Tuşlarını kullanmak çok zor
    4-Beyaz renginde kapak çok fazla kir ve parmak izi gösteriyor..

bence 8800 almak daha mantıklı bu telefonu almaktansa...
  • Dupont close olayı bitmiş. Çakmak gibi ses çıkıyordu ya o gitmiş daha ağırlaşmış bırkere acılımı

Daha agırlasmıs ve kalın olmuş telefon . Tus takımı ıle mesaj yazmak bır dert. Joystiğini çok sevdim ama naber nasılsın yazamadım devamlı elım parmagım dıger dugmelerle cakıstı tıkır tıkır elım takıldı ve acayıp leke gosterıyor.
    ben siyahını kullandım bugun . Çok pisleniyo temizlemek o kadar zorkı yanı temızlemek degılde onu temız halı ıle muhafaza etmek cok zor.

Ozzy rica ederim. problem değil. gittigidiyorda 4 milyarada var. Amerıkaya gıtmek ıstıyorum somestr de kendım alacagım elımle oyun da cıkmıs olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 2 Aralık 2006; 23:01:03 >
  • bu ne yaw bu kadar para vermek akıl kari değil. ben bu fiyata en baba pc yı toplarım daha iyi bea...
  • Senin takdirin dostum.
  • Zaten amaç telefonun çok özelliğinin olması değil.Önemli olan karizması yaniAyrıca sirocco nun kutu içeriği de 8800 a göre daha iyiymiş. Bir telefona bu kadar para vermek mantıklımı bilmem ama bence zerafet incelik ve o metalle gelen sağlamlık için değer. Telefon gerçekten ben sağlamım diyor. Ama çizlmez demek yalan olur. Her metal gibi buda kirlenebilir veya çizilebilir. Ve bence 8800 SE almak renginden dolayı daha mantıklı. Ayrıca SE de kamerada bulunan sorunlar giderilmiş.

Yazı hatam varsa affola

• Dostum SE Çok pislik tutyordu ozellıkle parmak izi ..

E Tabi Dostum Aksesuarlar parayı arttıran Faktorler ; Kabaca Hesap yapacak olursak :

Bluetooth Kulaklık : 130~190ytl Civarıdır ( Ki satılmıyor ozel bı model)
    Deri Kılıf : oda 45~60ytl civarı olsa gerek
    2.Pil: oda nerden baksan orjınal oldugundan 45~50ytl civarıdır
    Masaustu standı ışıklı : satılmasada oda eder 80~100 kaat.

Hesap ortada : Metal Kasa Çizilmez ekran. kasa içi metali ... para tutan bunlar + rulman .
  • telefona 2400ytl versem kimseye ellettirmem heralde :)
  • Nokia 8800 Sirocco'nun incelemesi şu adreste var. İsteyenler baksın, okusun rahatlasın. Alamadıktan sonra ancak böyle okur iç geçiririz işte :

http://www.ctmania.com/content/view/88/27/
  • Bir Bilgi :

8800 Sirocco şuan için sadece grey market var . Yanı sadece mobilses adlı firmanın garantisi var... genpa daha getirmemiş. Bugun fıyat sordum mobilses e gümüşüne 2.250 dedi siyahına 2.350 dedi.. Renk oynaması yapıyor yani. Bakalım kvk genpa ne zaman getırecek.

Bılmeyenler ıcın mobılses garantısı demek o dukkanın garantısı demektır. Mobilses adlı fırma kendı garantısını verıyor. Kvk yada genpa da gecerlı olmuyor yanı .

Sevgiler
  • GÜNCEL!

Nokia 8800 sirocco Edition Resmi olarak Satışa Sunulmuştur ve Stoklardadır.
    Vatana Millette Foruma hayırlı ola.
    KDV Dahil 2.356,60 YTL / 2.356.600.000 TL [Hepsiburada Fiyatıdır.]
  • Güncel...

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

• Vallaha herkezde görür oldum sanki kızılay dağıtıyor. Hatta yeminlen Haftasonu yemekte adam cebinden bi gümüşünü bi siyahını çıkarttı . ( Mekan bana kalsın ) ..

Telefon Tutacak Gibi Duruyor Değilmi ? ?
  • Takipçisi inanılmaz fazla.

Hem izleyici olarak hem de kullanıcı olarak…
  • arkdaşlar ben telefonu aldım ,öncellikle telefon parlıyor,ve oyuk war oyuk ne kdr olcak 30 cm mi ,gayette farkedilen bi oyuk,bundan öncede 8800 special edition kullanıodum,nbunun ses kalitesi ,foto kalitesi daha güzel,görünüşde bana göre daha güzel,başka da bi fark yok,bide 128 mb dahili hafıza
  • Ne kadara aldınız?

Hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.